31

Георге Миленковски

преди 3 години

До СърбоРобиВистина jе, татарцин си!

30

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов е от Русе, но жена му и децата му са с македонски корен. Нали знаете - откъдето е жената оттам е родата!

29

СърбоРоби

преди 3 години

Ние не сме окупирали Македония, а Хитлер е окупирал окупирайата от Сърбия Македония през 1940 год. После ни е дал да администрираме тази територия защото цяла Европа е знаела, че е населена основно с българи. Македонските българи са се чувствали щастливи от това, изключвам сръбските шовинисти и комунисти.

28

Анонимен

преди 3 години

И на сърбите им се върна.Отнеха ни 1600 кв.км западни покрайнини,а им откъснаха тяхното Косово-7 пъти повече.,за нуждите на нату.А с макетата-късаш дипломациятя и не ги пускаш,щом сме варвари.Ега ти "цивилизациятя".....

27

Анонимен

преди 3 години

Българските политици са слаба работа, по слаби и от мекетата. Некакви мухъли ни люшкат с фалшива история и българските политици им легат!? Меки китки, меки политици, и слабо резултати!

26

Саки

преди 3 години

Бат Бойко слезе от джипата, приседна на един пън в изсечената от ДПС гора в околностите на Разград, смачка с обувката си изпушената пура и рече : Тука ке бъде Македония казах.

25

Факт

преди 3 години

Вие, самите българи не сте един етнос, искате македонците да се признаят за българи! Еволюирали са в мисленето си и са предпочели да се идентефицират към по близките им по ген, култура, език и вяра гърци и сърби! Горд гражданин на Югославия, който е имал свободата да пътува и работи по света не иска да е българен, копаещ в ТКЗС! Тито така е плашел поданиците си - ,,Яжте, пийте и се веселете, иначе ще ви вкарам в колхози и ще ви накарам да копате като българите!".

24

Анонимен

преди 3 години

ОххВсички знае е че макетста са бегета, ама айде ся...

23

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се оплквали.Просто ги спрете за ЕС.Целият български народ ще ви ръкопляска и ще гласува за вас ако го ноправите.Имате ли дупе за това?

22

СърбоРоби

преди 3 години

Няма нито един ръкописен или печатен документ, или кореспонденция на ВМРО, или лична кореспндрнция на нейните основатели и дейци, написан на друг език език освен чист български. Колко македонска да е била тази организация???

21

Анонимен

преди 3 години

А защо им помагате, българите във Македония реално са асимилирани от македонското правителство, докато македонското правителство не освободи българите наричани сега северомакедонски народ да не се допускат във държавата и кракът им да стъпва.

20

Анонимен

преди 3 години

Македонецът от Русе отново се изказва.

19

Факт

преди 3 години

Да Ви припомня, че преди около година, въпросната Захариева, набедена за външен министър заяви, че техният /гербераски/ договор със С. Македония бил по добър от този на Гърция! Сега защо врещят, след като сами са се предали? И стига с този загубен преди 100 години идеал! Само патриотарите имат нужда от него да лъжат будали за гласове на изборите! Директивата от Берлин и САЩ е категрична - уйдисвайте им на всичко, иначе ще останат в лапите на Путин!

18

Анонимен

преди 3 години

"това, че Македония не кога е била българска територия, нито не значи"Означава, че е наше батеее!

17

Анонимен

преди 3 години

За тях обида, за нас комплимент!

16

СърбоРоби

преди 3 години

Бългаският окупатор 1940-44г..бил лош,защото убил десетина сърбомани-комунисти,но сръбската окупация 1913-40г.била добра,защото избила десетки хиляди и изгонила стотици хиляди македонски българи.Този народ толкова дълго е живял в сръбки лъжи,че ще трябва поседи още извън ЕС,докато се опомни.Ако ги пуснем сега,това означава,че никога няма да признаят истината и българите оставаме най-големите им врагове,каквато е сърбоманската версия.А само в родината BG са бягали от турци,гърци и сърби!

15

Анонимен

преди 3 години

Че какво му е обидното да сме фашисти!? Нали се разбрахме, че лошите са комунисти!

14

АнатемаНаСашоНереза

преди 3 години

Пратете им Сашо Фашиста за посл(Р)аник,та да ги вкара в ред.

13

Запознат

преди 3 години

Дебелият ДС агент явно трябва да му припомним че България е била окупатор във Македония и затова никой не обича окупаторите . Това че някога Македония е била българска територия нищо не означава . По тая логика дайте да искаме от Румъния ,Сърбия, Албания , Гърция ,Турция . Дебелият *** да се гръмне

12

Виктор

преди 3 години

До sudoДа, прав си. Така и го пише в учебниците, поне в тези който аз съм чел.