28

26,

преди 3 години

"До 4,Чистач или охрана?И що си слагаш носа, където не ти е работа???"И ти ли си учител? Дето не е ясно какво и на кого искаш да кажеш? Ужас!Такива като вас само са за ДО, че то не ставате дори за "чистач или охрана". Там се иска присъствена работа. Не диван.

27

До Анонимен 4,

преди 3 години

"НОМЕР 1 - ти не си учител щом си завиждаш за работното време, което няма как да знаеш, че не е толкова!"А ти си неграмотен и дори да четеш не умееш. И си учител? Боже, нищо чудно, че си за ДО - да не те хванат първолаците, че не умееш да четеш.Къде в пост 1 пише, че човекът е учител?Такива като теб трябва да се уволнят. По-добре дупки, отколкотолъжа, че някои от вас стават за учители. Само щети нанасяте.

26

Анонимен

преди 3 години

До 18,Защо не бягаш да бачкаш!

25

Анонимен

преди 3 години

До 4,Чистач или охрана?И що си слагаш носа, където не ти е работа???

24

Анонимен

преди 3 години

Като няма да се работи, да се затваря образователната система и да се разпускат всички. Щом ще продължавам да си уча децата у нас, моля да спрат да ми се удържат данъци, от които да се плащат заплати на тези, които няма да работят.

23

18,

преди 3 години

"Тоя тука, който се дразни от ДО е безработен или ***. Значи ако има дете може да се грижи за него!"Напротив, само безработните и бюджетарите на домашна работа по къщите се радват на ДО. Останалите работим, за да ви изкарваме заплатите и обезщетенията за безработица. Куца ти логиката много. Вероятно си съвременен учител, завършил последните години, приет да учи с тройките. Няма нормален учител и родител, които да се "радват" на ДО, защото знаят, какво осакатяване на децата е то. Мързеливци!

22

Анонимен

преди 3 години

Само в началния курс да има училище...другите да се оправят дистанционно...и без това по цял ден щракат на телефоните си...

21

Анонимен

преди 3 години

Даскалите искат просто да мързелуват вкъщи, а Правителството ще открадне парите, икономисани от отопление и други училищни разходи.

20

Qwerty

преди 3 години

От днес всички стоители, лекари, пожарникари, полицаи и работници във фабрики и ресторанти минават на онлайн работа. Така де, да не са само учителите изложени на риск.

19

4,

преди 3 години

Язък ако ти си учител. Къде аз написах, че съм? Нещо не ти е добре четенето, но то е нормално за голяма част от училищата ни днес. И все повече ще се задълбочава този проблем с ДО. Имам деца и считам училището им за "наше", познавам учителите им - и не, те не са за ДО, защото са добри професионалисти и качествени хора и знаят, че ДО е нула. Те не мечтаят да лежат на гръб в къщите си и да взимат заплати, за разлика от такива, като вас. Искат да си заработят честно заплатите.

18

Анонимен

преди 3 години

Щом частните школи не искат да осъществяват онлайн обучение, защото считат, че е некачествено, значи е така.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя тука, който се дразни от ДО е безработен или ***. Значи ако има дете може да се грижи за него!

16

Анонимен

преди 3 години

Ама изцяло дистанционно да се учи от 2-ри до 12 клас...само в първи клас да ходят на училище,за да се научат да четат и пишат и смятат до 100 или хиляда...всички учители да се съкратят и да останат само стотина ,които ще преподават уроците за цялата страна по всички предмети дистанционно...то и без това много от учениците ходят само формално на училище,а тези които се интересуват ще успеят и при този начин на обучение...ще се спестят много средства, а и много животи...

15

Анонимен

преди 3 години

ДА МИ СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ОТ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС ПОНЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ!

14

Анонимен

преди 3 години

Така е ,, защото им дават 20% отгоре върху заплатите, когато уж преподават дистанционно. Я им кажете, че ще вземат 20% по-малко в тоя случай да видите какво ще кажат тогава

13

Пурко

преди 3 години

И аз искам много работи ама няма. Искали те ...Дотежа ли ви след ЦЕЛИ два месеца ТРУД ?! Ами за да останат децата вкъщи трябва и родителите да останат ( по закон до 4 ти клас не можеш да оставяш дете без надзор) ...Та да започнем и ние да искаме ...Само ,че не всички ( даже болшинството) не можем да работим дистанционно ,което респективно означава на се обречем на безработица за да може тези дето ИСКАТ да са спокойни..Долу ръцете от децата ни - ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ОБРАЗОВАНИЕ, ИГРИ И СОЦИАЛНИ КОНТ

12

Анонимен

преди 3 години

СПРЕТЕ ДА ИМ ПЛАЩАТЕ НА ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ - СИНДИКАТИТЕ!

11

до 6

преди 3 години

Гербаджийската (по точно европейска) лъжа е, че училищата са безопасни.И 1 клас дете може да събере 2 и 2 и да види, че навсякъде, където пуснаха училищата броя на заразените се увеличи драстично. В Чехия например отвориха на 1 септември и сега имаха по 10000 заразени на ден и се молиха за военни лекари на Германия.. Сега са затворени вече!!Нали самия министър цял месец рева, че е много безопасно, а! После видя, как коня пада в ряката и скочи да се моли за медици, за маски на открито.

10

КА от МЗ

преди 3 години

ИМА ЛЕГЛАИ ЗА УЧИЛТЕЛИТЕ:)

9

мн опасно

преди 3 години

Най-подвижната маса от държава в държава са ромите. 30% от училищата 1-7 клас у нас са изцяло ромски ... ха да видим какво следва?