26

Анонимен

преди 3 години

Есен е берем плодовете на това пожарникаро-полицейско управление на щкавчета....! И в другите държави е трудно ,но тука е и страшно Бойко моляте не ни мъчи повече бе ,не ставаш за управленец ,та дори и за пожарникар ,виж може магистрали да строиш ама в Китай

25

Анонимен

преди 3 години

Защо не обособят ВМА, като Ковид болница? Огромна леглова база и специалисти, която е била построена за нуждите на армията, когато е била 200 000 души. В момента е 10 000-15 000.Отделно сградата е била проектирана да може да изпълнява функциите си на лечебно заведение и при епидемии, не само по-време на война, но те разпръсват заразените по болници , които не отговарят на никакви стандарти за да се омешат потоците.

24

До 8

преди 3 години

Между отделенията има бариери.Самите covid отделения са в три сектора- чист,междинна и инфекциозна зона.Асансьорите се препрограмират да спират на определени етажи.Заключени са резервните входове и то при спазване на мерките за противопожарна безопасност.Това не е станало по желание.Заповедта на министъра беше причина.Сега трябва да се изпълни новата заповед.Явно този министър преди а ето армеец иска да използва капацитета на цялата болнична помощ.

23

...

преди 3 години

Затворете държавата под карантина а не да затваряте отделения за хора с хронични заболявания. А всичко се движи нанякъде и после "Ама имаме много заразени..." Ми ще имате, вие не ограничавате нищо, неадекватни са ви мерките. Затворете държавата, в болница да се ходи в краен случай. Не заболял го стомаха, щот ял макарони със захар и сирене и вече линейки вика. Ето, от днес и Белгия е под карантина - цялата държава е под карантина. Вие кво чакате не знам. Затваряйте държавата и само до работа и ***

22

Анонимен

преди 3 години

***, какво правихте цели 6 месеца? Беше пределно ясно, че нещата ще ескалират есента.

21

Анонимен

преди 3 години

Нали в началото на годината правихте упражнения с една полева болница, какво става с нея, когато е нужна?Защо още не е разкрита?

20

Анонимен

преди 3 години

Китайците само за 10 дни построиха огромна болница и настаняваха там само болните от вируса.

19

Рк

преди 3 години

НАЛИ ВИЖДАТЕ-ИМАЛИ ЦЯЛО ЛЯТО НЕ КУПИЛИ ОЩЕ ЛИНЕЙКИНЕ ПОДГОТВИЛИ НОВИ ПОМЕЩЕНИЯ И ЦЕЛИ БОЛНИЦИ ЗА КОВИД. НЕ ОСИГУРИЛИ НЕ ПОДГОТВИЛИ ЛЕКАРИ ИНТЕРНИСТИ ЩОТО ДА НЕ ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ. ИНТЕРНИСТИ ИМА МНОГО НО БЕЗ ПАРИ НИКОЙ НЯМА ДА РИСКУВА. НАКРАЯ ВИЖДАМЕ ПАНИКА, ЗАПЛАХИ И СТРАХ ЗА ИЗБОРИТЕ.

18

баба мара

преди 3 години

наредете на аптеките да ни дават лекарства без рецепти не се мотаите

17

Анонимен

преди 3 години

Рулетката на вируса се е задействала, топчето ѝ се върти с бясна скорост и не се знае на кого ще се спре в следващия момент. Онзи ден то се спря на един 33-годишен мъж. И колкото и да говорят, че премиерът ни се лекува като всички обикновени хора, въпреки че 3 екипа утупкаха пътечка до Банкя то драмата на държавата е, че обикновените хора нямат възможността не само да се лекуват като премиера, но и много често и все по-често изобщо да се лекуват.

16

Серсем

преди 3 години

А колко хора ще измрат ,че затварят други отделения на болниците за да влизат в новите ковид отделения такива кат Нинова де са се почувствали не разположени? И Бокьо вероятно е ангажирал 20тина лекари да го пазят да не умре. Заради такива другите ядат дървото.

15

Хах

преди 3 години

Откриват се една или две голями болници само за Ковид и всички пациенти се карат там. Като и личните лекари трябва да дежурят. В момента те Не са лекари, по телефона не може да се лекува

14

Анонимен

преди 3 години

Първо спим половин година и нищо не правим, после тичаме да глобяваме.Въпрос към министъра - той дали е наясно какви са изискванията според законодателството за откриване на инфекциозно отделен?А дали е наясно, че със заповед не може да променя закона?Чакам да видя как ще изгърми с гръм и трясък.

13

Анонимен

преди 3 години

Иска ли го този за министър в Китай !

12

Анонимен

преди 3 години

През цялото време този министър на здравеопазването говореше врели-некипели, как всичко било наред със здравната система, как имало много легла и в болниците, и интензивните отделения, как имало достатъчно персонал.Той е безумно опасен като министър на здравеопазването...

11

Анонимен

преди 3 години

Отровните от триото продължават да събират хора на безсмислени акции

10

Анонимен

преди 3 години

Ела ни арестувай направо другарю фашист, отделения няма да открием, това е задължение на твоето министерство и на щаба да открие специализирани лечебни заведения. Не може хора със белодробни заболявания и хора със Конвид да бъдат във една и съща сграда. Ние сме лекари, а не терористи.

9

Анонимен

преди 3 години

Здравната система е пред колапс, ако не е колабирала вече! Това означава, че пред нас са многобройни индивидуални трагедии и спасяване поединично. Който има пари, приятели, връзки, късмет, той ще получи грижа от тази система, а останалите Ами жалко е, но останалите кучета ги яли или да се оправят сами.

8

Анонимен

преди 3 години

Когато преди месец правителствата в цяла Европа започнаха да вземат всякакви мерки за ограничаване, професор доктор Борисов, Ангелов и Вълчев бодрячески обясняваха, че всичко е наред. Разрешиха спорт и мероприятия с публика на закрито, разрешиха да се намали дистанцията в закритите пространства на заведенията до метър на човек, набутаха децата училища в които е невъзможно спазването на дистанция и по претъпканият градски транспорт.

7

Анонимен

преди 3 години

Не е въпросът само да открият отделение за Ковид. Трябва да има и механизъм, за да не разнасят заразата из останалите отделения. Това не се прави явно никъде у нас, въпреки лозунги те че сме готови за епидемията. Онзи ден шефа на Пирогов, дето постоянно кисне в телевизиите, призна за много голям брой заразени лекари и сестри само за 1 седмица. И това става в една от най важните болници,, представете си какво е другаде.. Болниците станаха най големия разпространител на Ковид май че