246

a

преди 3 години

Паляци...

245

ей-254

преди 3 години

Никога не съм гласувал за ГЕРБ.Аз не съм на работа.Пенсионер съм.Не знам защо си внушавате, че всеки, който има опит в живота е гербер?Не знам защо си внушавате, че всеки, който гледа реално на нещата в живота е гербер?Живял съм доста.През главата ми сега минават спомени.Като най-ярък спомен имам за гладната зима след 1990г.Купоните ги виждам още в портмонето си.Виждам ги и сякаш беше вчера когато фалираха банките.Схемата беше банковите пирамиди и кредитните милионери.На 2 пъти фалираха България

244

сина

преди 3 години

герперите са на работа, видно от постовете след 150ти на-горе. А сметката ще я платите през Март, ще ви заболи доста, вервайте ми

243

Анонимен

преди 3 години

На мястото, където се събираха вечер никога е нямало 150000 човека или 180000.Това е така не само защото няма налични подкрепящи.На онова място технически и практически не може да се съберат повече от 8 000 човека.Аз съм бил по протести от 1989г.Тогава бяхме от Триъгълника на властта до Плиска.Знам, че повече от 8000 не може да се съберат на триъгълника.Има снимки с дрон.Вижте ги колко са!Не са повечме от 6000 заедно с репортерите, фотографите и охраната.Виктор Димчев брои протестиращи от 2013г

242

Анонимен

преди 3 години

хахахаха десетки хиляди българи, направо милиарди българи минават всяка вечер, но само в главите на психопатите тамНяма такава цифра минаващи през измислените протести. На мястото, където се събират дори не спират движението от другата страна, където е МС. От страната на шадравана има толкова малко хора,че дори майките казаха преди 3 вечери, че съжаляват колко малко хора ги подкрепят.Бяха повикали поп.Може да видите колко са с техните страници на ФБ има записи.Броят се на пръсти хората.Няма ги.

241

Анонимен

преди 3 години

Това е лъжа: "Днес не можем да провокираме нещастие и болест дори на един човек на площада, защото от тук минават хиляди, десетки хиляди българи."Има - няма вечер се събират до 60 човека и то само в петък вечер или събота. В другите дни са под 50 човека.Има записи и от снощи в Ютюб са качени.Може да видите колко бяха хората за всяка от изминалите вечери.Има ги снимани не само до шадравана.Виктор Димчев преброи 9 човека и 1 куче преди две вечери на Орлов мост. Не лъжете!НЕ НОСЯТ МАСКИ И ГИ ГОРЯТ

240

Анонимен

преди 3 години

Повече от 2 милиона са. Моите роднини ги няма от повече от 24г. Родиха по 2 деца извън България. Децата им са с двойно гражданство защото жените им не са българки. Имам една братовчедка в Англия. Тя е там с българин съпруг. Само тя има брак с българин.Другите създадоха семейство с чужденци и родиха децата си извън България.Баба ги орева живи.Имам и един братовчед легионер.Замина през 1997г и след 5г в Легиона се пенсионира на 28г.От тогава живее във Франция.Там има 3 деца.Не искат да се връщат.

239

Анонимен

преди 3 години

НЕ СА 2 МИЛИОНА ИЗБЯГАЛИТЕ.ПРЕДИ 2000Г.МОИ РОДНИНИ ИЗБЯГАХА И НЕ СА ИЗБЯГАЛИ ЗАРАДИ БОРИСОВ. ИЗБЯГАХА С ВИЗИ. НЕ СЕ ВЪРНАХА НАД 9 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ.КОГАТО СТАНА ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПЪТУВА САМО С ЛИЧНА КАРТА ВУЙЧО СЕ ВЪРНА СЛЕД 8Г.БИЛО Е НЯКЪДЕ 2008Г. ДОВЕТЕ ЖЕНА СИ ИСПАНКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ И ОТ ТОГАВА СИ Е ИДВАЛ ОЩЕ 3 ПЪТИ.НЕ СА ИЗБЯГАЛИ ЗАРАДИ БОРИСОВ. ИЗБЯГАХА ЗАРАДИ ОЛИГАРСИТЕ.НА ВУЙЧО 1999 КОГАТО НЕ МУ ПЛАТИХА ЗА 5 МЕСЕЦА ЗАПЛАТА В Б-Я-МУШЕННИЦИ ОЛИГАРСИ-ТОГАВА КАЗА В Б-Я НЯМА ЖИВОТ И ИЗБЯГА.

238

Анонимен

преди 3 години

Боже,прибери си вересиите.Не са избягали,отидоха където си поискат защото комунизмът падна,НЕ СА 2000000 ами са не повече от 1200,1300000,от които вашата партищ БКП прогони 400000 САМО ЗА ТРИ МЕСЕЦА през пролетта на 1989 година.А пък до идването на Борисов още почти милион вече бяха изфирясали,И НЕ СА ЦВЕТЪТ НА НАЦИЯТА.Убедихме се точно тая година.Лешп..ери нещастници от Отходното трио и КО вие сте КОМУНИСТИЧЕСКА НОМЕНКЛАТУРА,ненормалници,психопати,наркомани!

237

Анонимен

преди 3 години

След такъв огромен провал е редно президента да си подаде оставката на основание пълна некадърност.

236

Анонимен

преди 3 години

Дъртите вещици от "системата" ще си махат ли катуна?

235

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за чорапа, че остана самотен на плаца пред президентството.

234

Тонката

преди 3 години

"комунистите победиха отново":):):):)Фигуранта,Мая,Гошо пишман Боеца,Костя,Еленко Божков,Лупи,Румен Петков,Бабикян,Минетов кви са бе?:):):):)Партизани:):):)

233

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио изпадна в дълбока депресия поради великия си провал и ги очаквам оттук насетне да се пропият и да станат клошари.

232

Анонимен

преди 3 години

Причината е че вече никой не им обръща внимание.

231

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"комунистите победиха отново - край на протестите"Що така? Нали бяха там червените бабички, да помагат? И червени генерали имаше. Ти да не си от тия, тъмносините, на които комунисти на всяка крачка се привиждат?

230

Тонката

преди 3 години

Бойко задуши протеста като една Анаконда:):):)А те горките вчера гориха маски,а днес заявяват,че спират заради Ковида:):):)Жалки:):):)

229

Анонимен

преди 3 години

Хайде и тия шматароци дето се правят на герои и велики въстаници преминават онлайн на дистанционно протестиране, то и без друго от 2 месеца протестират по едно купе хора.

228

Анонимен

преди 3 години

До хахахахахТе събираха всякакви протестиращи, анти-маските им се стори, че ще им добавят участници за малко, така им се зарадваха, че и те самите палиха маски, кухоглавците. Де да имаше протестиращи срещу неправилния полов живот на листните въшки, и тях щяха да приемат. Ялови напъни да оправдаят парите, които им наляха Мустака и Божков по някакъв начин. Принципи ли - няма такова нещо при тия екземпляри.

227

Анонимен

преди 3 години

комунистите победиха отново - край на протестите