60

Идеалист

преди 3 години

За голямо съжаление няма да подаде оставка, защото го поддържат ЕС И САЩ! На тях им трябват такива хора - послушни и алчни!

59

Ахааа

преди 3 години

Още едно момче израсло покрай БКП и ДС.Ама много ги разбира това скиорче!

58

Анонимен

преди 3 години

Слаб скиор, слаб журналист, платен несретник. Не го мисли баце, а теб какво ще те правим? Ами началнилат ти череп дето ти плаща да лаеш?

57

Анонимен

преди 3 години

"Боко краде ама строи. Като се появи по-добър, който само да строи, ще гласувам за него, до тогава ........." а кога и как ще разбереш, че е по-добър?

56

Анонимен

преди 3 години

Куриера на черепа се обади

55

ПРАВОСЪДИЕ

преди 3 години

МУТРРЕНСКО. МУТРА УПРАВЛЯВА, МУТРЕСИ ПРАВОРАЗДАВАТ !СКОРО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.ЧАК КАТО МУТРИТЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ .БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ МУТРИТЕ И МУТРЕСИТЕ !

54

Сашо Диков,

преди 3 години

е 100% продукт на комунистическата система и неин заклет фен, а като журналист за нищо не става, беше лансиран по партийна линия от БКП, така че не слушайте несвързаните му брътвежи

53

Анонимен

преди 3 години

Приказките за "масрафа", са много точни! Това става,когато си продажен и лицемерен! "Да напълня гушата" е другия синоним на "надвих си на масрафа".. Диков, Огнян Стефанов,а и онзи "клет" депутат от БСП, не могат да избягат от "сянката" на Божков, колкото и приказки да изговарят за необвързаност с Дубайската Шехерезада!

52

Скептик

преди 3 години

Браво Морски, ти даде най-точно определение на групата подкрепяща управляващите. Едно време БКП управляваше държавата с 900000 члена. Сега сме по-малко. Достатъчни са 600000. Само да вметна, че смятам към управляващите и отпадъците на някогашното СДС. Сашо Диков със сигурност знае какви лна са.

51

Анонимен

преди 3 години

Айде пак разтега дъфката?

50

Анонимен

преди 3 години

Винаги се бута там където са парите , а и професия няма. Кой ще му търси улугата на тоз

49

Анонимен

преди 3 години

Може- неможе, всички не получили заслужената си присъда за ограбването и убиването на българските граждани в този живот да знаят че децата им, внуците им и любовниците им няма да си пълнят гушите за сметка на откраднатото. Ще има присъди и кой да плаща за бащите им тарикати

48

БЕН

преди 3 години

ТОЗИ ДЪРТОФЕЛНИК СЕ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО.НИКОЙ НЕ МУ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ.

47

факт

преди 3 години

сашко , с всеки един момент ставаш все по т***п ! от теб и куврвалезич няма по мазни и злобни !

46

Ама

преди 3 години

Мноо злобен бе.. !

45

Анонимен

преди 3 години

Диков меко казано не е добре с централата на къде си тръгнал с този багаж

44

анонимен

преди 3 години

Мечтата на мръс ника.

43

Mopcku_

преди 3 години

Реалистично вероятността тиквата пак да спечели е голяма, не защото има истинска подкрепа от народа, но защото броят на държавната администрация е огромен, броят на фирмите и заетите в тях лица, които са на пряко обсужване от всякакви видове процедури е многоброен.Гарант, че отново те ще печелят търгове и поръчки им дава самият тиквун. Е, има и процент незадоволеени лелки, които просто точат лиги и си представят как ги облажват с 200.

42

Ясно

преди 3 години

На тая гивиндия без тапия. Защо го коментирате?

41

izh

преди 3 години

Па прево си е скиорчето. Такива като него, дето знаят у кого са парите и кой плаща музиката ще са си вечни танциорки. Кога казачок, кога кючек - важни са доходите