39

те така

преди 3 години

Продава се още памфлета а на Уйлям Гладстон-"Българските ужаси и източния въпрос.Уроци по клане"10 лв е,може да си я купите.Да не говорим за Макгахан и описания от журналиста ужас от Баташкото клане.

38

да,да ама не

преди 3 години

В предния пост пропуснах гръцкия Кириакос Мицотакис! Като поиска помощ и каже каква - ще се даде! Защото така се прави! На хората там живота е разрушен, отнесен от водата! Гърци и турци обявиха, че ще си помагат, а в тоя форум се размятат такива простотии, че не виждам накъде по!

37

Анонимен

преди 3 години

Същите природни катаклизми очакват и Могушая. Войнствената и агресивна политика ще даде своя дан!

36

Анонимен

преди 3 години

над мене живеят една двойка ***:той се връща вечер от работа и тя помва да му вика.не се чува какво ама свкаш го чака да се прибере-и го почва.той пък, по някое време не му издържат ангелите и я бие.после се ***.и така секи ден.животни.такива с такава култура и манталитет-9 по рихтер и право при шейтана.болшинството в турска азия са така и на по-лошо ще отива с извратената рекигия дето са си избрали.никаква жал за такива

35

Анонимен

преди 3 години

БГ да предложи помощ на Турция ако имат нужда,и ние можем да помогнем.

34

Помощ-дръжки

преди 3 години

Поговорката гласи-"На турчин вяра да нямаш!" Сигурно има защо.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Падаш на нивото на най-простите от тях.

32

Анонимен

преди 3 години

Когато са ни клали 5 века не било геноцид.. Когато колят в църкви във Франция не били виновни. Ама когато ги люшне цял свят трябва да им съчувства! Хората съроили цивилизации с хилядолетия и дошъл парапитек и разрушил съграденото, но иначе разрушително земетресение не може и не трябва да става при него! Наглост и безочие.

31

да,да ама не

преди 3 години

Пишете си глупостите тук! Но като се обади Реджеп на Бойко и каже : трябва ни помощ и даде списък с най-важното - ще се даде! Без много приказки!

30

Анонимен

преди 3 години

Европейците са си виновни.Още не се е родил новия Ян Собиески,за съжаление.

29

Анонимен

преди 3 години

Е сега тръгна заразата

28

Анонимен

преди 3 години

Бързо забравихте помощта от Турция ,когато кв.Аспарухово се наводни!!Нито един грък,сърбин и тн няма да ни дойде на помощ освен турците!! И маски и дезинфектанти пак те ни дадоха НЕБЛАГОДАРНИЦИ!!!

27

Хасан от Разград

преди 3 години

Байганьовци колкото щеш.Байганьовщина колкото щеш. Едно ще ви кажа само че Турция претърпя много такива трусове, но се изправи на крака, благодарение на политическите си лидери, които са от световна величина. България трябва да се моли за да излезе от някъде поне един такъв политик като ЕРДОГАН.

26

***

преди 3 години

Около 50 младежи от турски произход нападнаха в четвъртък католическата църква Св. Антоний Падуански в австрийската столица, съобщи местният в. Курир, цитиран от ТАСС.

25

Анонимен

преди 3 години

Вчера 50 турци са нападнали църква във Виена. Ритали са пейките и са драскали по стените. Естествено са се осмели веднага.Турците са си същите като преди 150 години, когато колеха жени и деца през Априлското въстание.

24

Анонимен

преди 3 години

До MakedonТи сега Македон ли си или си Северно Македон?

23

Анонимен

преди 3 години

Щом турчина може да ходи и да реже главата на жена която нито познава нито му е направила нещо, тогава нула съчувствие, нека умират и вашите. Скоро руснаците ще ви стоплят с някоя водородна бомба , вие още наглейте

22

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 14Истина е! Познавам човек - внук на изселници оттам! Около Измир е имало много чисто български села! В града са живели гърци - тях са изгонили турците през 1922-3 година след Гръцко-Турската война! Много бълтари са се изселили оттам по онова време, но и са останали! А след земетресението ще трябва да се помага! Така е редно да се прави! Защото утре, като ни разтресе и нас - ще не трябва помощ!

21

ТУРЧИН

преди 3 години

До Анонимен 27 ИЗВЕРГИ ИМА ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ

20

ТУРЧИН

преди 3 години

До Анонимен 24 НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИ И ТЕБ,ПОМНИ МИ ПРИКАЗКАТА