10

Mopcku_

преди 3 години

Благодаря че попитахте. Съвсем добре съм :) чета и недоумявам като са ви наредили толкова много *** по социалните мрежи и новинарски сайтове, защо си мислите че реално вдигате рейтинг, или подменяте мнението на хората? :) вие цъкате за стотинки. Скоро предстои национално преброяване, където за 2 седмици ще броят по 1200лв. Вие като останалите, повечето бедни хора в страната ще идете да броите. Кой ще спами тия две седмици? Ще я окъса подопечната на Бойко=Шехерезада.

9

Пиратков

преди 3 години

Е така до края на цирко ще слушаме как всеки ден някой друг се бил заразил. Нищо им няма и ходят да си джиткат като Боко ама те мерките и фалитите дето идват касаят единствено и само овчата биомаса.

8

Анонимен

преди 3 години

Ти за Митко есемеса се говори от 3/4 дни, че е болен. Чак сега го съобщават. Пак червената *** крие и конспирира нещо.

7

Анонимен

преди 3 години

До ден днешен умен военен не съм виждал, не изкарвайте недоразумението Радев, гений.

6

Анонимен

преди 3 години

Кой е образован и ерудиран само не разбрах? Човека- юмрук ли? Да си гледа хвърчилото и да ходи на село. Сигурно като генерал единственото нещо което е можеш да направи е да даде мнение за менюто в стола на поделението . Айде стига ни занимавайте с тая особа. Човека-злоба. Мъж под чехъл и на работа и вкъщи, що е то?!

5

Деса Мерцедеса

преди 3 години

Нас не ни е страх!

4

?

преди 3 години

А ония протестиращите как са?

3

До Mopcku_

преди 3 години

Добре ли сте?

2

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта най-накрая е сложил маска

1

Mopcku_

преди 3 години

Много ви се иска и много злобеете, но така е... трудно е като срещу вас стои образован и умен човек. Не е като Винету. Нали тук?