205

Анонимен

преди 3 години

Време е Франиця, да вдигне войската, да започне да РУШИ наред ВСИЧКО тяхно. Да нападне със всички сили и да не жали НИЩО, дори да значи краят й!

204

Анонимен

преди 3 години

Религия на мира ... ама друг път.

203

Анонимен

преди 3 години

Време е за крайни действия. Насилие. На Ултра ;)

202

Жоро

преди 3 години

До Ердоган Време е всички ислямисти и Ердоганисти да бядете тотално изритани не само от Европа, но и тук в САЩ и Канада.Да бъдете обявени за "потенциални" терористи и кракът ви никога да не стъпва в цивилизованияъ свят.*** сте и винаги сте били-смахнати ***.

201

Сатира

преди 3 години

Какво ли мисли Ердоган по въпроса? Не е ли време фанатика да се изкаже ? Кога най-после ще изкаже съболезнования за жертвите на Ислямския тероризъм ? Или за него това е нормално, да се колят хора във църкви !

200

Самолетоносач

преди 3 години

Време е французите да започнат да рисуват карикатури на пророка Мохамед на върховете на крилатите ракети на Рафалетата и да ги пращат на забулените с извинителна бележка.

199

Анонимен

преди 3 години

Е нали бъдещето беше на мулти култи обществата, интеграцията и т.н. измислици. Истината е че вече 10% разнорорно население е проблем както във Франция така и тук с нашите роми. При 30-40 вече е гражданска война... но ще им светне лампата и на западняците на може да са чак толкова зомбирани!

198

Истината

преди 3 години

Исус Христос е Господ.

197

Анонимен

преди 3 години

Когато Путин пусна срещу тях жени-убийци,лично саудитеца му отиде на крака да му обяснява,че "войната била мъжка работа!"И след това купи оръжие за 30 млрд!Не разбирам защо не ползват неговия опит!?

196

Анонимен

преди 3 години

Няма да крещи "Христос Воскресе" я.

195

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо ги защитавате франсетата, никога не са ни били "приятели", противни слаби хора, които си мислят че са върха на световната култура. Хубаво поне, че американците ги освободиха от нацитата, щото още щяха да се мислят за военна сила :)

194

Анонимен

преди 3 години

Евала на нашите граничари и полицаи дето бият тия *** които се опитват да минат границата,за да влезнат в Европа. Повече са разбрали,че не са добре дошли тук и ни заобикалят,защото се е разчуло,че ги бият. На Франция им трябва Динко за премиер да ги оправи.

193

Ст@м@т

преди 3 години

Това бяха цитати.ЗНАЧИ МОЖЕЛО :)

192

Ст@м@т

преди 3 години

Ако все пак човек, проповядващ исляма попадне на японска територия, има право да се моли единствено на закрити места. Ако понечи да осъществи ритуала си по традиционната молитва на открито или публично място, той може моментално да бъде вкаран в затвора.

191

Ст@м@т

преди 3 години

Япония това е практически единствената страна в света, която е затворена за мюсюлмани и е официално затворена за разпространението на Исляма. Официалната имиграционна политика за идващите от мюсюлманския свят не се отличава от тази за прииждащите от другите държави. Но, на практика визите, издавани на мюсюлмани са голяма рядкост. Работна виза не могат да получат дори мюсюлмани лекари, инженери, представители на чуждестранни компании, чиито предприятия се намират на територията на Япония.

190

Анонимен

преди 3 години

до сега не съм чул християнин да вика да живее Христос и да убива

189

Леле до 194

преди 3 години

От което ти твърдение съдя, че нямаш представа от френски мюсюлмани... Най- обичам "либерал до костите" да ме учи в какъв град са превърнали Париж, който обитава от години. А да сравняваш нашият народ с онези питеци е белег на собствените ти комплекси, които дано излекувал, но надали. "Алллоууу" чак вместило в словесната си диария!!! Леле, леле, да си прибира Господ версиите

188

Анонимен

преди 3 години

1 за 3ма, войната набира скорост,това е проектираното бъдеще за европа, битка между различните групи на обществото. в бъдеще можем да очакваме стабилност само от Русия и Китай измежду великите сили, при сащ вече се вижда войната също

187

Анонимен

преди 3 години

религията трябва да се отдели от държавните дела

186

Христо Христов

преди 3 години

До Чия е вината?/193Дреме им на европейците за християнския морал. Днешната европейска ценност е една - повече еврос.