40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Швеция е държава в топ 10 по добър стандарт на живот, но те не носят маски, явно са изтрещели :) Няма лошо да носиш маска, ако искаш да не те разпознаят :) Спецченгетата като носят маски се чувстват сигурни че няма да ги разпознаят. Само глупости се пишат тука !

39

До Тото

преди 3 години

Драконовски бяха мерките в Китай - и те отдавна забравиха за вируса. В цяла Европа е пълно с такива като теб и хора с нула мислене и дисциплина затова и сега берем плодовете . При тоя вирус е или всички или никой ..

38

Пълно безхаберие

преди 3 години

Абсолютно пълна безотговорност на правителството и лично на Борисов. Не взеха никакви мерки, нула мерки, просто нула.

37

Анонимен

преди 3 години

В Швеция и Беларус спазват ли мерките. Във ЗК има повече секретарки и безполезни чиновници отколкото медици по болниците. После нямало медици, а имало секлецарки и системата издишала.

36

Анонимен

преди 3 години

До избирателТака ще е, докато не се научите да спазвате каквото трябва и не се дисциплинирате поне малко. А не като хлапетата в училище, да правите нарочно напук - кого лъжете така, освен себе си?В Китай с дисциплина се справиха, а тук все се мрънка и бай ти *** е по-умен от всички професори накуп. Затова ще ставаме и по-зле.

35

До 21

преди 3 години

Милицина не съм учил господине, но разбирам от простотия :) По долу в коментарите, човека е обяснил, че не сме най дивите балкански индивиди, такива ги има навсякъде по света, дори в Обетоновата земя САЩ, повечето мислят че е измама :) Хората са еднакви, има овци, има и вълци, навсякъде е така :)

34

Работяга

преди 3 години

Тъкмо говорих с Израел - те са в края на втора вълна, отварят си всичко отново и как? Носят си маските. Казаха, че дори и в офиса, ако напускат работния си стол.

33

избирател

преди 3 години

Стига бе,стига!!!Беден човек съм,та отварям консерва копърка,за закуска....Да,но от там излиза един с ТРАНСПЕРАНТ ,да " РЕКЛАМИРА" covid-19!!!Взе да ми писва!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Хората не са виновни за вируса но са виновни за неспазването на мерките. Това е различно но някои трябва да мисли.

31

повече са !

преди 3 години

Повече са хората, които не ги вълнуват мерките ! Та на такива мерки от бавноразвиващи като нашите НС , кой ще се върже?

30

Ганьо

преди 3 години

Отново хвърляне на колективна вина в/у нацията. Как ги преброи 1-1,5 милиона хора не спазващи мерките ? Така е по-лесно, нали ? Те са виновни за пълните болници, а ? Вашта м......

29

Тото

преди 3 години

Стига сте обвинявали хората, че не спазвали мерките! Как при такива драконови мерки във Франция и Германия при първата вълна и при предполагащо се за по-дисциплинирано население пак не могат да контролират заразата?

28

Анонимен

преди 3 години

Един път ни ги казват в проценти, друг път бройки, важното е да ни убедят, че ние сме виновни, за да не се оплакваме, че са се издънили, а да приемем с радост така модерния напоследък "Локдаун"...

27

Анонимен

преди 3 години

бойко щаба президента км,етът ввсички носеха маскиа всички са заразени и под карантинат.еизводите си направете самицелта е да ви правят на маййймуниПрочети още на: https://dnes.bg/koronavirus/2020/10/29/doc-mangyrov-ako-podrajavame-na-nai-maskiranite-dyrjavi-shte-se-grymnem-v-kraka.467659

26

Анонимен

преди 3 години

До 21.Не спазваха нищо те бяха от свадбари и бесмърни. Само да ви кажа болните от К19 умират сами без право на близки . Буквално сами не пожелавам на никои да го види

25

обратно

преди 3 години

Едва ли има 1,5 милиона които спазват мерките! Нормално мислещите и здравите им се подиграват!

24

ДДРОнег

преди 3 години

Сега ще започне едно плюене по дивото балканско племе и т.н. ...Същата недисциплинираност, протести и др. ги има и в Европа, ни ене сме изключение, нито сме най-дивите !!!Хората сме почти еднакви почти навсякъде !Едни спазват правиалта, други -не ... затова има и закони и полиция, ако всички спазваха правилата, нямаше д аима и полиция, нали ?!

23

достор Симидчиев

преди 3 години

Вчера цял ден съм броил тези които не спазват мерките и стигах към 18.00 ч. до 1,5 милиона. Днес продължавам да броя и до утре ще преброя още 2 милиона.

22

Анонимен

преди 3 години

А защо в Индия на 1 млрд населeние ако има 1% умрели от вируса и още 10% болни има място във болниците и има достатъчно място по ледените пързалки ?

21

Анонимен

преди 3 години

До 20.Господине не смешно аз разлика от вас съм учила милицина. И да кашлят и не пушат и дай боже всички да оцелеят.