73

До 73

преди 3 години

НСИ, не НОИ

72

До 73

преди 3 години

Смъртността я има на сайта на НОИ от 2005 година досега.

71

Обективен

преди 3 години

Кацаров много бърка и то основни неща. Първо Ковид-19 не е грип. Все още много малко се знае за Ковид-19 и да се заразят децата, за да спрат епидемията е меко казано престъпно. Не се знаят какви са последиците от това заразяване, за да жертваме децата на България. После тези деца не растат сами и като се заразят децата покрай тях всички ще се заразят, започвайки от семейството и учителите. Другото, което е важно - досега в България на един починал се падат само 16,3 оздравяли и става все по-зле.

70

Анонимен

преди 3 години

Интересува ме някой знае ли смъртността в България за септември през последните 5 години ?

69

Анонимен

преди 3 години

Този въпрос не е за дискутиране в "нета" а си има компетентни органи коитоботеавна трябваше да вземат ПРАВИЛНОТО решение а не да си крият главите в пясък.Училищата не трябваше изобщо да отварят но понеже мама и тате от прованса няма кой да гледа чаветтата та дай да отворим училищата.Е сега ВСИЧКИ ще платят за глупостта на няколко.Плащането ще е със СМЪРРТ .........

68

Анонимен

преди 3 години

уважаема медия, пърео-заглавието ви р формулирано много непрсвилно и също така и като въпрос.в края на краишата-вие сте тези, които събират и анализират статистика.ние-обикновенния читател, не разполагаме с капацитет под формата на ресурси от най-различен калибър, като напримерно бази данни във връзка с динамичността на ...ох ама кво да ви обяснявам.вие сте боза този вестник и съм нлизо до склонен да ви смятам за абсолютни изрежи-постави палячовци непрофесионални

67

Анонимен

преди 3 години

Докато се води безсмисления дебат има ли, няма ли страшен вирус, бързо и неусетно ни поробват и отнемат свободите ни. Един ден продължавайки да спорим вече ще сме без собственост, без работа, с гарантиран безусловен минимален доход за безкешови разплащания, с чипове в заадника, ваксинирани ежемесечно, стерилни, без поколения..... Язък за божествената искра заложена в нас

66

Анонимен

преди 3 години

"Да бъдат ли затворени всички училища"Да. Други въпроси?

65

Анонимен

преди 3 години

До Зоро Има такива изследвания от много авторитетен източник, н тука не разрешават линкове. Доказано недвуслено - на 28 ден от отваряне на у-щата 75 % нагоре. И обратно при затваряне 75% надолу пак на 28 ден. А сега си помислете колко човешки животи ще са загубени. Статистиката е много скучна, но точна наука.

64

Makedon

преди 3 години

Abe ne znam zosto se mislite.... zatvorete ucilistata.... i so niv i bez niv ste NEPISMENI

63

Папи Ханс

преди 3 години

Ми да всичко е точно. Броят на хоспитализациите е нарастнал 2 пъти. Точно двойно се и увеличи стойноста на клиничната пътека от август. Ама че съвпадения. Иначе всичко е точно.

62

Зоро

преди 3 години

До Реп Ако не затворят училищата до 4 ти клас, ще стане точно това, което казваш.Не искат да затворят училищата, утре ще се наложи да излизаш с СМС от 10лв.

61

Анонимен

преди 3 години

Ами не е проблем, че се срещат. Проблемът е, че го лепват на възрастните, а в 5 процента изходът е на гробищата. Колко трябва да се обяснява нещо, което е подкрепено с числа. Гадно е, но я да видим какво ще стане след 3-4 седмици от 2500 заразени. Вие си направете математиката.

60

Зоро

преди 3 години

Боже, боже имало и по-неадекватни от сегашния министър.Бе то и на бебетата е ясно, че заразата се разпространява от училищата. 15 септември 120 заразени, днес 2500. Поне 2000 от тези са от училищата.Защо не направят скрийнинг на едно училише да видят колко ученици са заразени вече? И после го лепат на родителите си и хоп 40 трупа.Но е важно да са образовани и да знаят молекулата на метана, на която родителите им са се превърнали.

59

Анонимен

преди 3 години

Абе какви глупости пак плющите бе, младите и учениците да се срещнали с вируса, ами те да не би да живеят на Марс, нали след като свършат лекции, масове, се прибират при родителите си, а някои живеят с баби и дядовци!И какво изкривявате информацията - училищата били най-безопасни, тогава защо от 15.09 насам стана страхотен бум на заразата????Всеки започна да дава акъл , който няма!

58

Анонимен

преди 3 години

До PenНяма страшно, почти всяка вечер пушат трева младежите в близката детска градина, ще оцелеем :)

57

Анонимен

преди 3 години

*** и го кажи това на младата вдовица родила здраво бебенце , но загубила младия си 40 г. съпруг ! Училища винаги ще има ,но адекватни мерки не ....Колко млади и стари животи ще бъде цената ???

56

Pen

преди 3 години

Затваряйте всичко и да мрем от глад. :))

55

Анонимен

преди 3 години

Май Кацаров не е разбрал, че имунитетът към този вирус е краткотраен. Уж е лекар, а не следи последните заключения. Казаха, че това не е обикновен грип и няма стаден имунитет. И Мангъров не трябва да го слушат, той е човек с комплекси и сега иска да блестне. Между другото "мангър" означава на турски, дребна монета, т.е без стойност. Друг е въпросът, че като ги спрат да ходят на училище и в университета те се събират на тумби извън него и опасността от зараза е по-голяма. Младост...

54

Митко-любопитко

преди 3 години

до 44И едновременно ли ще се разболеят лекари , учители ,шофьори , оператори и т.н. ?!Или щото сега няма хаос и анархия в "държавата" ?!Имало е и още има хаос и анархия и това не е от ковида , а от една 4-буквена комунистическа партия , гоято започва с ГЕ и завършва на РБ !