115

Квадратни гащи

преди 3 години

Ако продължава в същия дух, ще му спрат Фейсбука.

114

Анонимен

преди 3 години

Има много по-коварни болести, заради които у нас смъртността е най-висока от цял ЕС, защо сте се хванали за тоя грип?Защото за него ви плащат най-много ли?Защо медиците не поискат помощ за всички, които всеки ден умират от рак,инфаркт ..,,Защо държавата не се стряска, че се събират пари с SMS-и и касички в магазините за лечение? Мерзост...

113

Анонимен

преди 3 години

Към Бойко Борисов,Какво значи 'не може да спрем", след седмица, две няма да имате избор.Безхаберното ви отношение към кризата цяло лято ще ви излезе солено сега през зимата.

112

Анонимен

преди 3 години

Пълен провал на мерките на НОЩ. И един въпрос - защо зъболекарите не ги смятат че работят на първа линия? Бъркат в устата на всеки. И какво става ако някой карантиниран има зъбобол, кой ще отиде да го лекува?

111

Анонимен

преди 3 години

Не биваше България да е разхайтена срещу COVID-19Лекарите не стигат, болниците изнемогват лесно бе да се предвиди, но месеци се носехме по течението.Под мъдрото ръководство на тлъстия крадлив Безкнижник естествени.

110

Оядени въшки

преди 3 години

И тез ореваха света и мира за пари.... Нямат наядане. И после айде на Кайена и газ.

109

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ!

108

Анонимен

преди 3 години

Бойко изпусна положението и сега какво??? УМИРАТ УЧИТЕЛИ ,УМИРАТ ХОРА ПРЕД БОЛНИЦИТЕ, А БОЙКО ГО ЛЕКУВАТ ОТ ВМА !!!

107

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

На тази дата през 1014 година в БЪЛГАРСКИЯ град Преспа умира българския цар Самуил...

106

дело на Бога

преди 3 години

До Слава на БогаВируса съсипа всичко - затвориха се църкви,обществени места... Остана само Герб!

105

Анонимен

преди 3 години

Аз , глобявам тоз КОСТАДИН със заповед 1/28.10.2020 ! Заповедта гласи : Поради никадърност , Костадин е уволнен дисциплинарно ! Разпореждам : На Костадин се забранява да работи като лекар на територията на ЕВРОСЪЮЗА ! Разрешава му се да работи като санитар или портиер в третостепенни болници !

104

Анонимен

преди 3 години

От няколко дни правя експеримент тук. Пиша под различни имена едно и също твърдение.Но когато поставя над един и същи или близък по съдържание материал име засягащо комунизмът, социализъм или директно БСП ,получавам минуси.Същият материал с друго име получава одобрение. Това показва една първосигнална или ПЛАТЕНА от някого аудитория...

103

Риалити фен

преди 3 години

искам си щаба обратно три пъти на ден по телевизора, много готино шоу правеха

102

6

преди 3 години

И какво искаш да кажеш не можах да разбера ,защото толкова сложна мисъл изказа , че и докторите и те не те разбраха!А когато ги хвърли в отделенията без защитни средства мълчиш .Нищо не беше подготвоно , а в Китай вече вреше и кипеше , а ти се джипкаше !Ти си винвен за тази неподготвеност итрябва да отговаряш !Оздравявай , че ***-то ни прокълна !

101

държавата ни

преди 3 години

До НекадърнициБанда от икономически групировки на БКП-ДС. Те ни управляват а не народа.

100

Анонимен

преди 3 години

Като слушате мошеници като Мангъров, Пасков и Киро Фалита - тъй става.

99

кадъра на Герб

преди 3 години

До НекадърнициВерните некадърници от БСП-ДС ще ни управляват во век и веков! Господ вижда!

98

Анонимен

преди 3 години

С Мафия, крадци и престъпници ли трябва да сме заедно ????С вируса ще се справим .Мафията убива повече от вируса .Скоро системата ще е на ръба на възможностите - защото крадоха 10 години като за последно .Последната година продължиха ......Оставка и затвор

97

Слава на Бога

преди 3 години

Смъртта ще помете всичко заедно с Герб!- краят на Бойко настъпва!

96

Некадърници

преди 3 години

Докторчета, не ви се плаща за да си правите селфита пред болниците.Плаща ви се минимум да си вдигате телефоните и минимум да можете да напишете едно медицинско, много от вас не могат.