41

Анонимен

преди 3 години

Това е лъжа. Излъгаха най брутално и безсрамно. Писмото е до администрацията (даже не е посочено до кого), а не до президента. Президентската институция съгласува единствено и само бюджета на Администрацията. Писмото е изпратено до всички първостепенни разпоредители с бюджетни средства, включително и до Агенцията за ядрено регулиране и до Съвета за електронни медии. Надявам се и те да са съгласували целия проектобюджет ... на цялата държава.

40

Анонимен

преди 3 години

Американските комунисти в лицето на демократите от герб управляват България затова раздават парите ви на държавната ясла а частния сектор го затриват. Трябва ни някой десен като Тръмп .Нашия десен е Константин Константинов затова сервилните ,,медии ,, не го канят ;) И с Тръмп така правят сервилните медии на ,,демократите,, за да има повече мангизи за службогонците и по малко в частния сектор.

39

До 46

преди 3 години

Не виждаш ли, че точно те все още са на власт? Отворете си очите бе хора, стига се се въртяли с гръб към истината.

38

Анонимен

преди 3 години

Ако комунистите бяха на власт при тази криза представяте ли си?!5$заплата и 3$ пенсия....и много богати комунисти и мутрагени като Черепа!!

37

Тонката

преди 3 години

На протеста само по 50лв на вечер и *** яйца:):):)

36

верно ли

преди 3 години

Той едновременно подписва одобрение на бюджет 2021 и го критикува, наричайки го "разочароващ".Дончев, Радев подписва ли проектозакони?Много манипулативно!

35

Тонката

преди 3 години

Аз за написан пост тук в ДнесБГ получавам от ГЕРБ 16лева и 50 стотинки без ДДС:):):)

34

Анонимен

преди 3 години

Всички редовни данъкоплатци и не укриващи доходи получени от нерегламентирани и незаконни начини и действия бяхме подпомогнати Финансово. Благодарни сме за оказаното съдействие и разбиране. До 36.

33

Помощ?

преди 3 години

Изобщо някой получи ли помощ от държавата?(въпроса е като цяло, не само сега в трудното положение) Освен чичкото, който ме спира с колата и иска "Да измислим нещо", освен лелката в държавната институция, която се държи всякаш съм и отишъл на гости у тях - аз друго не виждам. Моля, поправете ме ако сгреша! Ще се радвам да разбера за хора, на които е оказано помощ(парична или не).

32

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че до вас са стигнали пари. Ама нормално, нали сте на заплата в централата на Гроб...

31

Анонимен

преди 3 години

Частния сектор го затваряме ,а на държавна ясла увеличаваме заплата и ги пращаме ,,дистанционно,, да не работят в къщи. Ето това ще стане и в САЩ като дойдат демократите на власт ;) Затваряне на частен сектор и увеличаване на парите за службогонците .Защото така е демократично . Сега имате ли банани ???

30

Анонимен

преди 3 години

Нито до мен, нито до мой познат е стигнал дори 1 лев подпомагане заради кризата!При вас как е?

29

Тонката

преди 3 години

до 34 И аз не искам крадците от Бесепето отново на власт:):):)

28

Анонимен

преди 3 години

Не искаме да ни управляват крадци !

27

и как точно

преди 3 години

До 27 Анонименса скочили разходите на работещите заради вируса за да им раздава боко пари от заеми( защото той основно на аднинистрацията +30% на учителите +15 % и на полицаите +10 % им увеличава доходите а не на безработните !!) каква точно покрепа е дал боко на истинско засегнатите от кризата...само мярката 60/40 която е само 300 млн и е временна мярка . а къде отиват 5 млрд заеми и изхарченият излишък от бюджета който имахме преди вируса

26

Анонимен

преди 3 години

Бюджета е предизборен .боко иска да докаже че някой ден е бъзможно и в България да има македонски пенсии и германски чиновнически яки ясли ,ама европейски заплати само ако се изнесете от България ;) Това е мотото на герб. Да стигнем Македония по доходи в частния сектор ,а в държавния да не оставим Германия да ни мине ;) Спрафка избирателната ясла на професор Константиновците които дори и да няма избори пак вземат нереалните си ,,заплати,,

25

Анонимен

преди 3 години

Дончев за 10 години изхарчи 3 милиарда за електронна администрация. Сами си отговорете дали такава има|?

24

а бе дончеффф

преди 3 години

как увеличение на зплатите на нищоправещата администрация с 30 % и на даскалите с 15 % и на полицаите с 10% е борба срещу безработицата ??? спор няма , че пенсиите на пенсионерите са ниски но с тези 50 лева допълнително какво им помагате конкретно срещу вируса ??парите от заемите не ги раздавайте а направете мерки за подпомагане на СТРАТИРАЩИ бизнеси които ще открият работни места а не да ми лепите стиропор по фасадите за 4 млрд лева !!

23

Чебурашка

преди 3 години

Фигуранта вече става смешен с постоянно демонстрираната си патологична омраза към правителството и лично към Борисов. Направо плаче за психиатър.

22

Анонимен

преди 3 години

Така де 40 милиарда дълг,голяма работа пък и още самолети ще купуваме, които ще ги видим когато Герб са отдавна в небитието,след нас и потоп,все едно казва Дончев!