63

Анонимен

преди 3 години

До хехеНе знам, може за некадърниците да е излазла недоносче: вече трябва да се доказват с умения и работа, а не както беше преди работливите и кадърните издържат всички останали.Разбирам ви, за неграмотните и некадърните като вас преди беше по-добре, макар че това дето го каза идва от вашия светъл комунистически шеф Тодор Живков:"Социализмът се оказа едно недоносче. ТОВА Е ИСТИНАТА"

62

Анонимен

преди 3 години

Ние трябва да разположим водородни бомби за защита на софия, 20-30 парчета поне

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Интересно, защо масово рускините, които имат възможност да са извън Русия си търсят мъже чужденци и не се връщат да получават "помощ" от Русия? Еееееех, мечтите на русофилите са безплатни. Обещания, обещания. Комунистите това го умееха ( още го умеят) най-добре.

60

хехе

преди 3 години

проевропейското се оказа като Комунизъма ....ХУБАВА ИДЕЯ ...ама ще излезне НЕДОНОСЧЕ !

59

истина

преди 3 години

Русия яко го е закъсала. Един вид ракети зад Урал, а другите...Кой кого ще натегли. Няма да е Путин.

58

Анонимен

преди 3 години

До хехеДругарю, пак се отплесна в мечти за това колко добре е в Русия и колко зле в Европа. Пак забрави това пусто разнообразие, на което си "почитател". Иначе като човек който съм би и в Русия и на Запад многократно, съм видял къде как живеят. Не ми хвали "пакета" в Русия: мизерия в пакет си е пак мизерия. Излезеш ли извън Москва и Санкт Петербург и е ТРАГЕДИЯ. Не, че тия два града са много цъфнали де, но понеже там е Путин и олигарсите е малко по-добре.

57

Анонимен

преди 3 години

Еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

56

Анонимен

преди 3 години

Разрухата на страните управлявани от американски пионки като Ирак, Либия, Украйна, България, Грузия и Бразилия придобива тотален характер.

55

Анонимен

преди 3 години

Над 2600 българки са направили аборт по желание по време на извънредното положение

54

България

преди 3 години

Просякинята на Европа

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Какво "нападане" сънуваш другарю? Аз говорех за "обещанията" с които Северна Корея водеше "преговори" със САЩ. Такива "преговори" за разоръжаване водеха, че се сдобиха с ядрени бомби и ракети. Толкова за комунистическите "преговори" и "ангажименти".

52

хехе

преди 3 години

До Анонимен 33 защо българите в испания и англия ..и те не се прибират всяка година ... или ако се прибират е заради безвизовия режим ... погледни българите в Америката ...Великата ....там българи с години не си идват ..... Е И ?За стандарта на Русия недей говори ...стандарта не е една мръвка месо ...а цял пакет от различни продукти и услуги ... като почнеш от бензин, квартири ..херана .... консумативи ...ит.н.тфакт е че в русия с 1000 евро си добре ...зависи къде ..в кой град но ...!

51

Анонимен

преди 3 години

Днес за добро и цивилизовано се пробутва хомосексуализма и доброто на френския, германския, английския народ и съвсем отвлечено доброто за цивилизоването на цялото човечество, като за човечество обикновено се смятат народите, които заемат малкото северозападно кътче от големия материк Евразия.

50

Анонимен

преди 3 години

Цялото БВП на България се изнася за запада, всичко в България е западно, и банките, и топлофикация, и енергетиката и хранителните вериги. Българите и българките мият улиците и проституират на запад, пращат пари на близките си в България, а те с тези пари купуват западни стоки и парите заминават отново на запад да плащат с тях на българските черноработници и проституки.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52"Даже полетите бяха забранени по едно време"Преди 3 години ли?АХАХАХАХАХХАХАХАХХАААААТежка е съдбата на руския *** в България.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Да бе да - ти вярваш ли си сам , като пишеш подобни неща ? И що за пример си дал ? Я провери кой , кого е нападнал С.Корея е напднала САЩ или САЩ са нападнали С.Корея ?

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48И информацията ви за това какво става с българите на запад ви е като информацията за това какво беше по комунистическо време: пълна пародия.Никакви изненади, но е радовстно да се види, как като малко се закучи разговора и директно сваляте маските и почвате с троленето.

46

Umwertung

преди 3 години

Преоценката на всички европейски ценности бе започнато преди повече от век от един шизофреник. И успешно завършена в другата крайност.

45

Анонимен

преди 3 години

Стандарта днес в сравнение със соца когато бяхме с Русия е паднал поне 10 пъти.

44

Анонимен

преди 3 години

До хехеЧервен мозък, явно не можеш и за кумова срама да се насилиш да кажеш нещо положително за "европейското". Не се притеснявай, от такива като теб не се и очаква.А за БВП, ТИ си провери данните. Даже не осъзнаваш, какъв брутален автогол си вкарваш като смесваш БВП с демографската криза. Не само, че БВП ни е по-висок, но и го правим със значително по-малко хора. Хахахахаха. Толкова сте зле, че не можете даже от собствените си глупости да се пазите.