21

Spiro

преди 16 години

Ама разбира се, че ще го изпортят, как няма ?! Това трябва да послужи като пример на всички онези, които имат намериение да се обаждат в полицията и да разправят,че някой им искал подкуп. Хайде после главния прокурор да се изправи пред телевизията и да сподели как трябвало и гражданиете по-активно да подават сигнали за корупция, щото за цяла година имало само 2 сигнала. Ами как да подаваме сигнали, г-н Велчев, кажете как ? Искате после да емигрираме от страх за живота ни барабар с цялото семейство, само защото някой ваш подчинен ни е обявил името пред цяла България ? Нагли червени мекерета, трябваше още в началото на прехода да ви изправим на стената ...

20

veselin

преди 16 години

радвам се че човека се е осмелил да говори дано да не пострада,че то в тая държава нищо не може да ме очуди вече.

19

шихан

преди 16 години

и него има кой да го намери. Сивите ангели се събудиха.

18

DevilishSoul

преди 16 години

Прокурорчето,за съжаления много хора в *** разсъждават точно както си го написал... И то хора на високи постове:( Ако сега държавата не направи нищо това вече ще е доказателство, че:1/Борбата с корупцията в България е абсолютно фиктивна2/Гражданите не трябва да подават сигнали за корупция, а да си траят, защото е опасно за тях...Господа политици, нещо по въпроса? Или гарван гарвана око не вади,м?

17

гробаря

преди 16 години

Девилиш привет!!!!!!!!!Аз смятам че този ще се спаси щом казва. Ама да си корумпиран.Незвам,просто нямам думи. Странна работа е за мен.

16

прокурорчето

преди 16 години

Абе кой е тоя Янев та ще се бърка в системата?Като искаш да печелиш, ще даваш!От какво да живеят държавните служители?Някой ще стои ли на 500 лв. заплата иначе?Тия двамата също се издъниха и за това се вдигна шум.Иначе кротичко щяхме да ги покрием и тихо да ги преместим на друга работа до като се размине.Не требвало да се изнася името, айде де! Ами като си толкова курназ, а сега да те видим!Други желаещи има ли?

15

DevilishSoul

преди 16 години

Из публикация във вестник "Стандарт":- Заплаха получили ли сте? - Не, засега. Директно обаче ми намекнаха да внимавам какво говоря. Те ме изпяха, а аз да съм внимавал какво говоря............Кой ли е гусин "намекващия"...

14

гробаря

преди 16 години

Този бяга в чужбина,но що го казва. Това е малко глупаво. То всеки се страхува за живота си,за да не иде на онзи свят. Щом има страхове на не ги казва. Охх,пах прописах тук.

13

преди 16 години

айде, пак някой политик да излезе и да каже, че борбата с корупцията започвала от отделния и съвестен гражданин.

12

преди 16 години

Няма оправия. Давай и взимай рушвети народе. Няма страшно. Никой повече няма и да гъкне за каквото и да било престъпление. СТРАХ убиващ всичко човешко. *** република. Анатема!

11

DevilishSoul

преди 16 години

Аи то и без тов аот тия фондове почти нищо не достига до обикновените граждани в повечето случаи;)... Каква им е ползата на тях да прикриват "белите якички"...

10

анонимко

преди 16 години

и каква снимка са му сложили на човечеца. награда отдолу що не публикуваха?

9

DevilishSoul

преди 16 години

Абе май е най-добре сигналите за корупция и изнудвания да с еподават директно до Брюксел, без да минават през български институции:) Тук твърде много информаия изтича и ако някой се осмели да си търси правата става жертва обикновено:) Нека ни поспрат помощите и фондовете... Нека... Заслужаваме си го:)

8

преди 16 години

Четете в в днешния в-к.Труд за делото на Митьо Очите... Там много точно са описани адвокацките хватки и Огромните грешки в НПК ... Това е система за измъкване на престъпниците от затвора... Ако ще да имате и сто очевидци и томове доказателства пак няма как да осъдите престъпник особенно ако вървят в пакет по 2-*** , 3-*** а ако са повече шанса е 100% ,че няма да бъдат осъдени.. По същата схема се измъкнаха и Маргините и кой знае ,колко още хиляди престъпници... Четете и ще разберете защо никога няма осъдени мутри или финансови измамници.. Просто закона е направен така ,че да ги пази и това го знае всеки един прокурор, адвокат, съдия и полицай... Истината е ,че няма начин с тоя Наказателно Процесуален Кодекс дори да бъде прочетено делото в рамките на допустимите срокове....

7

kras

преди 16 години

Е, как да имаш доверие на прокурори? Май не е случайно, че му е издал името.Сега вниманието ще бъде насочено към архитекта,за сметка на веригата от по-висши, набъркани в аферата.Навсякъде е гнилеж под уж спокойната вода.Отвреме-навреме, ако стане случайно някоя изцепка, обществото разбира ( и то не съвсем) за дълбочината на корупцията и на беззаконието.И понеже нищо не се случва след такива разкрития, че дори ги изкарват невинни и незамесени, май само журнаалистите се намират на работа да си пишат статии.

6

DevilishSoul

преди 16 години

Точно в случаи като този, публичността трябва да е "до дупка"! Да видим сега държавата как ще защити този, който се осмели да скочи срещу корупцията! Нали много рипаха да се подават сигнали и отчита дейност! Ами ето затова хората си траят и си плащат подкупите-защото ги е страх! На Георги Янев човек може да свали шапка само в случая...А сега малко встрани от темата... На много от обвиняемите в сериозни престъпления в България, обвинителните актове не издържат в съда... А кой пише обвинителните актове?! Да де- всяко стадо си има ***, не казвам, че всичко "акто-пишещи" са такива:)

5

преди 16 години

hahaha,kak sa se izdali,mrasnite korumpirani 4inovnitzi.......!?no koi li sedi zad tiah!?tozi 4ovek zashto ne se razprikazva!?

4

преди 16 години

1. - 10:22 -От: Ivoе сега вече няма да го гръмнат, много публична стана работа, а и няма нужда, достатъчно е че му смазват психиката.Напротив, ще го убият. Нали трябва да се покаже на всички какво става с който спъва далаверата...

3

gregory

преди 16 години

Ще го гръмнат и още как...Вярвате ли че този прокурор по невнимание е споменал името му?Тези от прокуратурата са винаги били комбина с мафията-сега логично архитекта няма да даде показания и прокурора ще се оправдае ,че няма доказателства.Тези двамата *** ще бъдат освободени и даже ще ги върнат на работа-и това ако не е абсурд.Читавите хора заминаха за чужбина -искат или не,тук останаха само *** и ***-иначе някой депутат може да увисне и да не го изберат отново..

2

благия

преди 16 години

Изпортиха ме. Полицията си свърши перфектно работата, но прокурор каза името ми на всеослушание", казва още Янев. Браво на прокурора , явно е професионалист... , сега да видиме дали ще има наказание за него , но дори и да има свидетеля вече ще бере грижа за сигурността си !!