163

Наблюдател

преди 3 години

Най-голямата грешка на Турция е, че са ислямска държава. Ако бяха приели християнството вместо исляма щяха да са в пъти по-добре, приети и уважавани от останалия свят. Сега Ердоган се ежи на останалия свят, за да им покаже колко велик е. Ще свърши като някои други диктатори в канала . Турция икономически отслабва и скоро ще гледаме сеир .

162

Анонимен

преди 3 години

Европа да унищожи това бясссно куче докато не е направил повече поразии ... Икономически разбира се . Те сами ще се самоизядат в Анадола ..., Няма такава сссганнн !

161

До 179

преди 3 години

Безнаказано ? Почакай да видиш какво ще се случи . Този бесен ****с се дърви , за да повдига имиджа си пред клетите турци. Малко време му остава.

160

Аз

преди 3 години

Всички европейски държави, засегнати от ислямизма трябва да последват примера на Макрон. Икономически ще смачкат Турция , спират инвестициите , спират износа на турски стоки до Европа , тогава кучето Ердоган ще клекне. След американските избори Ердоган ще бъде изолиран заради руските оръжия . Арабските лидери го ненавиждат заради агресивните му претенции да е лидер.

159

Анонимен

преди 3 години

И все пак има нещо забавно в това как Ердоган успява да се "дърви" безнаказано на Цялото Западно Войнство. Не всеки може да си го позволи, нали?

158

Русофил+

преди 3 години

Да бе, и Русия щеше да гледа с скръстени ръце как Турция и България мачкат Гърция и Сърбия тогава..........

157

Анонимен

преди 3 години

172 Защото е очевидно, че ти си лудия, виж колко хора във форума мислят така.С това"Ха, ха, ха", с твоя злобен, примитивен национализам, перчене и лъжи, ясно е, че не си нормален.

156

Гост+

преди 3 години

По времето на Балканската война, България можеше и трябваше да сключи сепаративен мир с Турция. Тя ни е предлагала това при много изгодни за БГ условия. Така Гърция и Сърбия нямаше да могат да ни измамят и България да преживее най-тежката си Национална Катастрофа. Нещо повече, при такъв сепаративен мир, Турция щеше да "смачка" Гърция, Сърбия да се скове от ужас и България можеше да прибере всички територии населени с българи. Още една недалновидност на Фердинанд и управляващите в БГ тогава.

155

Анонимен

преди 3 години

173Днес така, но утре, кой знае? Всяко нещо е до време.

154

Анонимен

преди 3 години

170 Кажи това на лудиядето 165... се смее непрекъснато И раси омразна.След едно ембарго, д...е да ви е яко, барабар с Ердоган.Българските турци, каквото си посей ат, това ще жанат.

153

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЗащо ли не те приберат във Карлуково,там ще ти позволят да се изевяваш по всички въпроси?

152

Анонимен

преди 3 години

165 Който иска война, накрая ще си я получи.Но първо пълно ембарго и исключване от западната банкова система, след това блокиране в НАТО, от военни действия, дори няма да има нужда.

151

Не мразете

преди 3 години

Не мразете Турците в България , защото те обичат България.Не мразете Турция, народа не ви мрази, напротив обича българите.Но ако разберат за омразата д***** да ви е яко.

150

Анонимен

преди 3 години

165 Само ментално нездравите и комплексираните, наранени от истината, се смеят непрекъснато, като теб.

149

Анонимен

преди 3 години

165 "Който нож вади, от нож умира".

148

ПРОСВЕТЕН до 165

преди 3 години

По-добре се скрий, защото си.... няма да казвам думите, за да не обидя...... Има Държави с които въобще не е добра идея да си помисля да воюва, а доста от тях са врагове на "Ердоган", за тези факти въобще не си запознат, защото някои неща са ти дошли в повече......

147

ПРОСВЕТЕН до 161

преди 3 години

Тези Държави ги знаеш само от уроците по география, а какви са взаимоотношенията е друг въпрос, а да не говорим във военно отношение на какво ниво са......

146

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Ердоган Иска да Воюва ,Разработва Около 700 - Нови Оръжия,Иска Да Ги Тества Някъде, и Армията е Вече Професионална - на 500 000 - войничета , Плаща Заплата - иска да ги Използва ,Да Работят- да си заслужат заплатата.Кюрдите и Гюлен ги смачка, В Сирия се Налудува, в Ирак се Налудува, с Армения - Всеки Един Момент - Приключва - останаха 3 града. В Либия Лудува.Като Нищо - ще подпука Французите в Африка,Или ще нападне Гърция - ако намери повод .Иска Война ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

145

Анонимен

преди 3 години

159 Щом мюсюлманите отиват да молят за помощ Христос, значи Аллах ги е изостави и заслужава присмех.

144

Анонимен

преди 3 години

161 Луд умора нямаш. Още ли не са те прибра ли в психодиспансера? Рекламираш по най-лошия начин Турция и мюсюлманите. Така че, от там може да те "възнаградят" по-напред.