409

Бау

преди 3 години

Решено! При преброяването настоявам да съм тракиец! Миналото преброяване нито един ром не се призна за ***, а има 300 такива и се писаха българи! За статистиката добре, но на избори си действат точно като *** - 90% за Греб срещу 50 лева, останалите за ДПС! А председателят на читалището се писа македонец! Дядо му е дошъл от Егея - бежанец!

408

Анонимен

преди 3 години

Много шум за нищо. Въпреки всичко лошо по наш адрес, няма да се противопоставим на влизането им в ЕС защото сме колония на САЩ и нищо друго.

407

кажете ми

преди 3 години

абе монголите не са ли китайско племе,питам

406

Анонимен

преди 3 години

А на италианцки карабинер,и на американцки,мафиот

405

Мяу

преди 3 години

До БауНяма такова нещо. Българските войници са част от редовната армия. Узите, които са наемници минават на страната на селджуките.

404

Анонимен

преди 3 години

Ние сами обичаме да се пишем чергарско племе, пристигнало на конница от азиатските степи, отричайки категорично автохтонната версия за произхода ни, пък го играем обидени, че ни наричат татари.

403

Бау

преди 3 години

Боже-еееее! В битката при Манцикерт / Малазгит / през 1071 година българската конница в състава на византийската армия отказала да се бие, защото с изненада установила, че противниците им, селджуци говорят език като техния!

402

до Лина

преди 3 години

Щом искаш да си българка - прекрасно! Бъди българка! А ония като искат да са македонци - също!

401

Беда

преди 3 години

Разбирам ги македонците! Аз също не искам да съм българин с такива главанаци като вас, но .... съдба! Ще търпят една глъма тиква повече от четвърт век и ще ми говорят за единство! По добре да се пиша македонец, грък или вампир догодина при преброяването!

400

Лина

преди 3 години

Аз съм от Пиринска македония но съм българка защото се чувствам такава и със сигурност съм такава- няма нация македония, това е БГ регион, все едно шопите да искат държава , родопите, и т. н.Не крадете БГ история.Аз като се искъпя остава мръснаa вода и чиста българка.Засрамете се.

399

Югозападен

преди 3 години

Антибългарската кампания в С.Македония и купуването на политици в България са двете лица на едно и също.Странно как са насаждани упорито и последователно след 1945 г. И от двете страни на границата.Затова няма да престане нито едното,нито другото-удобни са са хора,които не живеят в България и имат власт и ресурс да поддържат статуквото.Затова и обикновените хора от двете страни нямат проблеми.Политиците обаче имат или си създават такива-за запазване на статуквото.Това е

398

Анонимен

преди 3 години

.. Християни.. Кандилцето светеше на баба ми, р. 1885...Албания, Тракия, Бугария.. много луди има по света... Казълбаш + ***, има смесени бракове, но макета са Булгари... Македонска махала, но от 2009 хепси ром, татар..Хитри са макетата, гърци били, що българия са крадци, вие сте лъжец.. Дошли са от гърция, построили си мсгазини и след 1944 бай тошо им ги присвоил... Не харесвам бугария, но не значи, че не сме християни. Ние сме християни и мюсюлмани. Роми и питай веждичката, той бугар

397

Бау

преди 3 години

Да, ама на страницата на радио Болгар - Казан има рубрика ,,Илямсъз полк" и фотографии на воинци от Красная армия във ВСВ - Хаким Аюпов, Исмаил Юсюпов, Габдулхак Гайнутдинов..... ! Ха, сега провери с гугъл преводача какво означава илямсъз и на турски, и на татарски и не се обаждай неподготвен!

396

анонимен

преди 3 години

Тат е нощен разбойник! Така руснаците наричали монголите накоито плащали данък! Не е случайно, че Иван Грозни е наричан още Иван Калита/торбата/ от монголите! Плащал им е данък за да не го нападнат и разбият! Българите от Казан са воювали и отбивали атаките на монголите, руснаците от Новгород и Москва са плащали! След чумата монголите се изтеглили на изток, а русите станали по-силни!

395

Анонимен

преди 3 години

От нордически тип!

394

Анонимен

преди 3 години

А не, чисти арийци са българите!

393

анонимен

преди 3 години

До Това е самата истинаТи се шегуваш, колега! А може да си спал на мокри вестници - много вреди на здравето!

392

Хммм

преди 3 години

И да допълня, не трябва да се обръща внимание на тези нещастници, албанците ще ги научат на ред. Пак ще си говорим, много скоро, след трийсетина години.

391

Бау

преди 3 години

Ами, послушайте радио Болгар - Казан и няма да направите разлика от радио Анадол! Също радио Ашкадар и радио Юлдаш - Уфа! То по имената си личат!

390

да,да ама не

преди 3 години

До иваЛомбардия е около Милано - Северна Италия. А там някак е стигнал през Алпите и се заселил с хората си някой си Алцек! Алцек бил българин и хората му също! Случайно или не там има село наречено Булгари! Има и парфюми с търговска марка съъс същото име!