50

Рушофилски трол

преди 3 години

62.....не знам кой филм си гледал.....но със сигурност слушаш Alex Jones каскет.И да, ИМА значение кой как гласува.....иначе няма да има купуване на гласове.....понял?

49

Прокурор

преди 3 години

Приготвил съм му костюм.

48

Internet Research A.

преди 3 години

Остават му по-малко от две седмици

47

Анонимен

преди 3 години

Пенсионер в България плаща повече данъци, отколкото милиардер в Щатите.

46

Додо

преди 3 години

нови разкрития на New York Times==Ок, за всеки нормален човек едно е ясно, че това е неновина, бидейки NYT не е новинарска агенция, а ядро за неолиберален, неомарксистки политически активизъм. Защо обаче не дадете нещо от разкритията на Ню Йорк Поуст за сина на Биден, Хънтър, който е най-криминалния елемент в САЩ за новото време, търгува с влияние чрез баща си, докато диментния педофил е бил вице на Обама, взима месечна заплата от 80,000$ от украинска фирма и рушвет от 2,5 милиона от Китай?

45

Ха-ха

преди 3 години

На фона на многомилиардните далавери на приближени до демократите(Сорос) фирми изглежда смешно.Примерно Епъл отказва да върне в САЩ 200млрд.$ печалба за да не плаща данъци.И акционерите чакат дивидент... Именно демократите докараха САЩ до положението на втора промишлена сила и стопиха преднината пред Китай.Тръмп поне се опитва да направи нещо.Ако случайно Байдън спечели-с Америка е свършено.

44

Глюква и гречка

преди 3 години

Е оригиналността на православния союз не мога го достигна. Не се срамувай де. Говори повече за изнасилването. Проектирането на собствени травматични преживявания е начин за преодоляването им.

43

Анонимен

преди 3 години

***, изнасилвания и засилена гейска тематика. Поредният рано прекършен живот, намерил в русофилията убежище от хомодемоните си.

42

Анонимен

преди 3 години

До Не пенятсъйтвоите никога не са били нещо оригинално. Свободен си, ясно е, че си изнacилвaн от някакви руснаци. Скучен си.

41

Анонимен

преди 3 години

Нас какво ни грее кой ще спечели. ЦРУ направиха постановка на целия свят, че Тръмп ще се бори с педофилите с проекта Q, но всичко излезе измама, защото не видяхме нито един размазан. Това, че папата призна гей браковете е ясен знак, че Тръмп ***.

40

Не пенятсъй

преди 3 години

Нещо обидите спаднаха на ниво детски сад. Я питай бригадира на тролския ви колхоз за нови опорки.

39

Развекли картошки

преди 3 години

Ой че и слюнка чак почна да хвърчи. Ще си оцапаш мужишката рубашка.

38

Дончо Т. от Кечмания

преди 3 години

Доналд Тръмп е платил повече данъци в Китай, отколкото у дома в САЩ .... ... Дони скоро ще плаща и повече данъци в Русия отколкото в САЩ, когато Тръмп Тауър- Москва бъде завършена. И сина му и дъщеря му се покъсаха да сноват до Москва за уреждане на сделката .... щото бат Дончо е "твърд" към Путин също толкова колкото и към китаеца Си.

37

Анонимен

преди 3 години

До Путин/ПутаутКакво говориш? Лунатик, зелен сoпoл от *** нашлякан във външен кeHeф.Всяка вечер акваш едни и същи безмислени копи-пейст кометари срещу Русия. Да не са те джаскали някакви руснаци някъде си в ядренокафевия ти обърнат хастар?

36

Чортокопейск

преди 3 години

Брех, че и агресия прозира нещо. Това от адреналина да яздиш мечка в Камчатка ли е?

35

Анонимен

преди 3 години

Англия в момента си има собствени кофти проблеми и без американска подкрепа много, ама много ще го закърши....... Аз като гледам БКП_ЛАЙНААРРИЯ го е закършила та скършила! Сигурен съм че англичаните и американците ще живеят винаги много по добре отколкото българските наведени по рождение граждани.

34

Анонимен

преди 3 години

До 32Ще си го включвам колкото си искам, за жал на дегенератите които дори не знаят, че съществува, защото не ви вижда и не Му пука за тях/вас.Авторски права върху Господ ли имаш, че се дразниш?Аре у лево и гейсвадби за теб и всичките ти роднини

33

Ох горканчик

преди 3 години

Хахаха май и с уралски гъбки си прекалил.

32

Анонимен

преди 3 години

Англия в момента си има собствени кофти проблеми и без американска подкрепа много, ама много ще го закърши.

31

Анонимен

преди 3 години

Дони Дък е ИЗМАМНИК като БокУ.Тези все едно един У. ги е правил.Лъжата я нямат за нищо.Преди дни на предизборен митинг Дъки казал че ако Бйдън спечелел щял да отмени.....Коледа.............ХА-ХАИ Трумпи просст ама и избирателите му като него.Точно като БокУ и гербераците.От *** по-***.