48

Положението е изтърв

преди 3 години

Ей сега като плъзне Кови 19 след тия протести ще видите сега ще берете плодовете

47

стоян

преди 3 години

Цяла България каза-Оставка,съд и затвор за Тиквата и цялата гербаджийскокомунярска пасмина.Само откровен *** би защитавал управляващата антибългарска хунта.

46

Аре да приключват!

преди 3 години

Доган уволнява Боеко,назначава Нинова да командори ГЕРБ и ги обединява с БСП.Все пак и Нинова и Борисов са от БКП.Плесват с ръце и се прегръщат и връщат член 1 в конституцията!

45

ffffffffff

преди 3 години

От църквата да си помислят над следното:Да, тези отдолу нямат много полза да се заяждат с по-силни от тях, ако знаят много истина, но те се лакомят за повече и в плановете им включва да образуват пространствена или времева вълна и да обърнат и поробят добрия!Затова ЗАБОГА, спрете с предателствата!

44

Анонимен

преди 3 години

Преди часове ха.кери хакнаха Пик. Това е поръчково и свързано с протеста.Безсилни са. Посягат на свободата на медиите.Тежко и горко на България ако народа не беше толкова мъдър.Мъдър е българина... защото е патил.Патил е много от същите... където се опитаха с метеж да бутнат България в пропастта.Благодарение на всички хора, които запазиха равновесие и не се поддадоха на лъжливите и крадливите-България е спокойна и мирна.БЛАГОДАРЯ, ВИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ПОДМЯНА

43

У лево сте сори

преди 3 години

Баце пак си го премести. Ако някой му направи забележка от Брюксел ще се опрадае че протестърите са платени протестъри на черепа. Ходете та се борете с вятъра протестъри. А на изборите пак гласувайте за Герб както винаги досега правихте. Мога да се обздаложа че след някой друг месец резултатът ще е 365 на 0 за Баце. И от сега ви казвам че ще загубите и то доброволно и на най-големият протест-изборите. Знам че не можете да преценявате хората и затова няма да изберете Billy the Puppet(Цецо).

42

Анонимен

преди 3 години

Попитали един луд не го ли боли като се удря с камък по главата , а той отговорил , че го боли ама в промеждутъците му е гот и продължил да се удря , та и нашите бедни протестърчета не усещат , че са в същия филм .

41

Анонимен

преди 3 години

Постоянно пътувам из страната и имам лични наблюдения.Прави ми впечатление ,че навсякъде се работи.Събота и неделя също.Даже и през ноща в събота ,хората работеха по ремонта на магистрала Тракия.За кому ни Зите,които ще почнат да плюят че магистралата е построена некачественно, УТОЧНЯВАМ.В момента ремонтират участъка построен по времето на управление на другаря Станишев.

40

bTV кодирани новини

преди 3 години

Протестиращите се събират - значи - няма протестиращи ! Протестът премина спокойно - значи - протест не е имало !

39

339

преди 3 години

ГЕРБ протестираха 445 дни против правителството тогава.Спряха протестите си и чак тогава ДПС свали кабинета.България винаги се е управлявала от бивши и бъдещи протестъри.Без изключения.

38

gosho

преди 3 години

alo ,trite prasentca pazite li kovchezite,che sled poiskanoto resto shte vi tryabvat. koleda tazi godina za nyakoya troyka moje da doyde po-rano

37

Анонимен

преди 3 години

Хората са казали: "На лъжата краката са къси"С лъжа никой не е прокопсал никога.Рано или късно истината излиза на бял свят.Това е от време оно..където викат бабите.Та и на протеста същото.Лъжи и лъжи..само лъжи - инсинуации и клевети.Няма как да успеят с толкова дезинформация.Хората са информирани.Дори и лъжливите им сайтове се затлачиха.Всичко замириса.Дори и истината да кажат-няма кой да повярва вече на лъжливото овчарче.Оклеветиха България за едната жажда за м.ъст.Непростимо е.Отватиха ни

36

Смешни сте !

преди 3 години

Протестиращи няма , но протест има - що е то ? 103 ден на протести

35

Анонимен

преди 3 години

Нито е смешно, нито е тъжно. Никакво е. Лятото свърши бързо и студената бира замина запас . Протестирам срещу застудяването. Майтап бе, Уили! Най-насериозно обаче про тестирам срещу парнаджиите. Протестирам и че въобще на разбрах за какво са тия "въстания". Не че въстаниците разбират, де. Настройвам се своевременно на оптимистична вълнА в очакване на дядо Коледа и детето в мен се усмихва до уши.Запазете завинаги детето в себе си, казва Христос.

34

Свободна тв

преди 3 години

БСП даде заявка за властта, с МАСЛАРОВА!!! Е поне едно яйце не засужава ли нинова ? Люспа от домат поне ???

33

хахахахаха

преди 3 години

Хайде някой да си признае, че вече фактически няма "протест". Има няколко кукувици, които се чудят, защо са там. Те и без това няма какво да правят иначе.

32

Анонимен

преди 3 години

Ах ,каква еуфория и патос имаше в репортажите на Божков ТВ,когато имаше 200-300 кряскащи.Явно сега и на тях им просветна ,че стават смешни,като проституиращите.И спряха с излагациите.

31

Смятайте

преди 3 години

щом вече и репортер не пращат на "протеста", ами слагат снимки от архива. Тримцата за какво са отишли? Да подават за бог да прости за погиналия им опит за метеж ли?

30

ДО 34

преди 3 години

НЕ Е ОТ ТАЗИ ВЕЧЕР ЕСНИМКАТАЧЕТЕТЕ - АРХИВ ПИШАТ

29

Анонимен

преди 3 години

снимката от днеска ли е,само питам защото едни други са снимали един клошар със сто кила ***,ще има за всички протестъри.определено луди хора