37

Анонимен

преди 3 години

Французите отиваха в Африка, Азия, Америка и изтребваха африканците, азиатците, индианците.

36

gogo

преди 3 години

А защо не почетат загиналите малки деца във пожара във Гърция преди месец ?

35

Анонимен

преди 3 години

Франция насажда религиозна омраза чрез карикатури. Дисни предупреждава за религиозна, расова и етническа омраза в анимационните си филми.

34

западни ценности

преди 3 години

Е, хайде пък сега, ще ги експулсират!!! Защо не пробват да ги интегрират вместо това? Нарушават им правата, моля ви се!!!

33

БПФ

преди 3 години

С "няма да ни уплашите" не постигате нищо - време е ВИЕ да ги уплашите ТЯХ !!! Вадете гилотината от музея и почнете с поголовно сечене на талибански тимберици !!! Тая cган трябва да се унищожава !!!

32

баба мара

преди 3 години

съжалявам за учителя но франция кога ще спре да дава полит убежище навсеки да се заяжда с русия прибира терористите от бившите съв републикиза всичко са виновни французите които изобщо не питат и не се консултиратс властите от където идват тези терористи

31

Анонимен

преди 3 години

Всички ислямисти, дошли да папкат в Европа и искащи да се съобразяваме с религията им - ВЪН!

30

Анонимен

преди 3 години

Руснак беше, нали?

29

ПроСоТо

преди 3 години

всеки допуска некакви грешки.Но да ситолковаДИВ та да отсечеш главата на некой,който просто е изразил /не го категоризирам като "правилно" или "неправилно" защото всичко е относително/ СОБСТВЕНОТО си мнение е проява на...то нема и подходяща дума,освен може би..."Проява на типиченмуслиманизъм"...Франчулята да реабилитират Мосю Гилотин!..Без неговата намеса тияотрепки,които режат глави само защото нещо не им е по наглите тертипи,ще сервират много такива случаи.ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Надявам се този учител да си е взел поука и повече няма да се подиграва с религиозните чувства на други хора. Това ще му е за урок, надявам се!

27

там е спасението

преди 3 години

Китай ги възпитава,и свинско ядат,или 2 метра под земията,6, 5 няма,китайски инструктори трябва в франция

26

Националист

преди 3 години

Хе,хе, жабарите май чак сега разбраха, че черните са почнали да ги задушават и скоро ще имат черен президент! Очаква ги съдбата на САЩ ! А САЩ много скоро ще са в разпад !Там освен чернюгите , и комунистите са се самозабравили.Пиши ги бегали американците !Също Франсетата, нидерландците , че и англичаните .

25

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да обясни защо събираме ислямисти тук и в Европа? За да ни правят атентати ли? Не мога да разбера тая политика - допускаме убийците в дома си. Храним ги, те се размножават и като им е кеф - убиват ни! Ние и-д-оти ли сме? Или нещо друго?

24

от БГ

преди 3 години

Какво експулсиране-или елиминиране, или Гуантанамо доживот

23

...

преди 3 години

Нямам нищо против всеки да изповядва религия, каквато му дава мир и спокойствие на душата... Арабският свят е бил люлка на цивилизацията в продължение на хилядолетия преди Исляма. След него- виждате. Мирната (и моя) религия Християнството- колко хора са умрели от войни за Господ и също така срещу инакомислещи, вещици и не толкова спаващи канона. А за тези ***, които продължават да убиват заади религия нямам думи

22

Д-р Будинов

преди 3 години

До В БГ е същото.Ти нормален ли си или си избягал от Карлуково

21

Приятел в нужда се..

преди 3 години

Казал ли е нещо за зверското убийство Алексей Навални?

20

кольо мамата

преди 3 години

от малки ги учат на престъпления,наивен може да им повярва,аз никога,ама никога,и с такива съм учил,в речника не мога да намеря дума,да ги сравня,не мога.

19

Анонимен

преди 3 години

Има нещо много сбъркано в гена и чипа на французите.Шарлу ебдо пък работят директно срещу Франция. Дали обаче осъзнават, че някой ги употребява в някаква голяма схема? Но тия карикатури трябва да се забранят в Европа. И навсякъде да бъдат най-строго ореследвани в цял свят от Закона.

18

Словянин

преди 3 години

Франция се самоубива. Сами са си виновни.