62

БСП иска промяна

преди 3 години

Да премахне всякакви калинки и *** от агенции и министерства.БСП може ли да го направи това обаче.От много години се забелязва тъкмо обратното.Пълна колаборация между всички партии,медии и олигарси.БСП няма да направи никаква промяна,защото първо трябва да се започне от нея и нейната червена кохорта.А това няма да стане.

61

Анонимен

преди 3 години

БСП иска да смени модела???Ок.Да премахне всякакви НПО и свързани с тях бизнеси и практики!Голяма реформа в образованието и пенсиониране на всички там.Път на мъжете в образованието и премахване на всякакви джендъризми.БСП иска промяна,но няма да я направи,защото са си дупе и *** всички в тоя т нар преход.

60

Анонимен

преди 3 години

Комунисти да управляват?Не, благодаря!Ако искахме, щяхме да си ги изберем.

59

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

За БСП е повече от вярно...

58

Решението

преди 3 години

ЗА сега .решението е сваляне на ГЕРП...всички срещу ГЕРП, а на изборите...каквото каже НАРОДА!!

57

само БСП е опозиция

преди 3 години

Кьорови ли сте ....само БСП е опозиция...всички други са настоящи, минали или бъдещи патерици на бай ***!!!!

56

гражданин

преди 3 години

До 62. Глу.пак, като дойдат пак катастрофачите от БСП и ДПС тогава ли ще се нормализират нещата? Добре, ще го го видиш може би скоро, но после няма да ревеш. И да не се окажеш един от първите при протестите срещу тях.

55

Калеко Алеко

преди 3 години

Алтернативата на ГЕРБ е БСП, ДПС, Балет Магаданск в комплект с Гацо Бацо и Годжи, Тюлена с гумената лодка от плажа на Росенец, както и нови субекти от улицата, като Пиарите на Иванчева ... !!!

54

Реалист

преди 3 години

Кольо, кольо, червен кольо, защо си мисля, че изборите не само че няма да решат проблема, ами страшно ще го задълбочат. Следващият парламент ще бъде миш-маш и ни чакат тежки времена на безпътица и скандални управления.

53

изнервен

преди 3 години

Никога непозналият червен Колю пак се изказа тъппо. Властта била изгубила легитимност - някой може ли да ми каже власт в последните 30 години, която не си беше изгубила легитимност и особено в края на мандата. *** никога не е доволен от управляващите.

52

Анонимен

преди 3 години

Слави ще обере гласовете на пумпалите атакисти и ония дето винаги гласуват различно.Повече от 9 % няма да има каквото и да направи.Изобщо няма да бъде водещ в съставянето на правителство ,а ролята му отново ще е шутовска като на Сидеров.В България няма никаква разлика между партиите за съжаление.Всичко е театър на парламентаризъм и демокрация на червените милионери.Дали ще е Сачева или Вигенин ,все е НПО.

51

Анонимен

преди 3 години

Всички срещу герб! Веднъж да вкараме 100 герберасти в затвора, положението в България ще се нормализира!

50

a

преди 3 години

И кой е алтернативата?!?!? Славчо от Учин дол? Путьото дето го е страх да слезе и да говори с хората? И се надява на "двама се карат трети печели" ситуацията да влезе през задния вход в политиката. И този човек ще защитава интереса на българите?!?!??! От хиляди километри личи, че единствената му цел е да си умножи парите в банковата сметка на гърба на хората! Пази боже!

49

Анонимен

преди 3 години

До до анонимен 58Щом ти казваш че в русия не са отчели вярно, значи е така.

48

до анонимен

преди 3 години

Това, че в Русия "са отчели" 14 000 дневно са приказки от 1001 нощ.Нито в Русия нито в Китай или С. Корея може да се гарантира каква е истината. Едва ли има случай Русия до сега да е подала на света вярна информация какво се случва в държавата им.Вече 100 години.

47

Анонимен

преди 3 години

Така наречените "комунисти" обичат да има глад, но на другите. Обичат и да въвеждат купоните, опашките по магазините. Така и тези "шамани" като Цветанка и Кальо се включват в щепсела. Не разбрахте ли, че Нинова изигра всички опоненти и не опоненти в партията си и стана партиен Олигарх през който ще минават всички средства отпускани към партията безродница и нейните огледални образи като елита на ДПС.

46

Анонимен

преди 3 години

До аман беНа кое бре?

45

Анонимен

преди 3 години

До народе-е-еТи духовност имаш ли?Духаш ли добре?

44

аман бе

преди 3 години

Днеска отново вдигнаха цените!

43

Анонимен

преди 3 години

До проституиращИзвинявай, че те прекъсвам.Съотношението на населението Русия/България е 20:1.14000 дневно в български мерки е 700.Т.е. минахме Русия по брой новозаразени.Продължавай да проституираш.