291

Анонимен

преди 3 години

До чук за мангъраДа. Да.През 2021 ще починат най-малко 30 милиона българи.

290

Анонимен

преди 3 години

Прилагаме шведския модел на мангърите и чалгарите. Върви създаване на масов имунитет.

289

Читател

преди 3 години

А не на всеки втори овчар, дето едва е избутал средното, ще вярваме

288

Читател

преди 3 години

Има си хора специалисти, които цял живот това са учили, те ще решат, кога е най-подходящият период за карантина и дали изобщо ще има, хайде стига всички са се изживявали като епидемиолози, истината е че може и те да грешат, но е по-вероятно ние да грешим и че на 1000 мнения никой не може да угоди. Каквото измислят това, да се надяваме, че знаят какво правят.

287

малко ама навреме

преди 3 години

Наистина най подходящото време за кратка 14 дневна карантина е сега до края на месеца или началото на ноември. Това решение би освободило хората по коледа, а следващата да се комбинира с края на новогодишните празници. Упоритото и тъпо държане "мен не ме лови" може да ни блокира с месеци и би излязло разорително.

286

Мутафчийски

преди 3 години

Причина за този бум в заболеваемостта от коварното и смъртоносно заболяване наречено Ковид-19 са нестихващите вече 100 дни протести против г-н Бойко Борисов и г-н И. Гешев, при които се допускаше тежки нарушение на трите Д - дистанция, дезинфекция и дисциплина. Пряка отговорност трябва да бъде търсена от платените клакьори "Отровното трио".

285

Анонимен

преди 3 години

По-зле ще става! Всеки, който излиза навън вижда, че почти никой не спазва мерки - ресторанти, барове, транспорт, квартални магазини, фризьорски салони, козметични салони, училища - струпване и кикотене без маски, хигиената по принцип не ни е силната страна особено на обществените места. Така, че на *** му предстоят тежки и дълги зимни месеци!

284

Анонимен

преди 3 години

Още не е започнал истинският калабълък и гледам някои от колегите и приятелите ми дето бяха най големите ербапи почнаха да се умълчават, когато някойподхване темата, че било като грип, било измама.. до декември ще напълнят гащите. Това им е проблема,че на приказки са големи, ама като опре ножа у кокала връщат задна. Гледам носят си дизинфектанти, като кихнеш гледат ужасено отварят прозорци..

283

Разнообразена

преди 3 години

Ситуацията е такава, че единственото спасение за живота на Бг *** е тотално затваряне на държавата поне до нова година. Както си му е реда -с КППта, декларации и забрана за безцелно шляене по улици и паркове.

282

Анонимен

преди 3 години

Ако преди 15 дни можехме да запазим поне малките да ходят на училище с разделени по-малки групи според възрастта, сега вече не можем!Основните места, където се разпространява заразата се знаят - там, където се струпват много хора нагъсто в затворено пространство.Това са обществения транспорт, училища, заведенията, както и всякакви масови прояви на закрито - спортни, културни, религиозни и т.н.Там задължително трябва да се направи опит да се разредят хората.

281

Анонимен

преди 3 години

Причината е смесването на потоците в градския транспорт. Проблема е, че МО не взе правилните мерки! Осем месеца имаха да измислят нещо.Сега децата са по мин 26 в стая, по 2 деца на чин, пътуващи в транспорта някои и по час за да стигнат до училище. Чакаме Вълчев, Кастрева или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда.Разпространението в Столицата вече е дифузно!

280

Анонимен

преди 3 години

няма дума Антирекорд...рекорд е думата, все едно да кажеш нямахме малшанс....малКоумници

279

Анонимен

преди 3 години

Много скоро всички, които разпространявате страх ще ядете хурката. Във Франция вече текат разследвания на висши политици относно ковид политиките и затварянията...

278

надървен

преди 3 години

Кат прочета за нов рекорд и за евентуални ваксини и се надървям здраво...ама яко здраво. Сега чакам статия за поредното лекарство открито в БАН и се изпразвам направо

277

Анонимен

преди 3 години

До Атанас Велмазов "Дано да ни затворят още тази седмица"Няма да има , голяма разлика, По което и време на деня да излезеш : 10,00,11.00,12.0015.00;16.00... часа , щв видиш огромни потоци от коли и пълни заведения. Явно тези хора не ходят на работа.Явно имат и някакви други доходи, защото не съм чул някой да е умрял от глад в България.Така,че, вместо заведниятя и по булевардите, ще сси стоят в къщи.

276

Анонимен

преди 3 години

Държавата кога ще покаже воля да се оправи с черните разпространители или първо да гласуват после да му мислиме. Цял народ страдаме заради тия кърлежи гадни. Никви мерки няма да спазвам докато тия обикалят улиците.

275

Атанас Велмазов

преди 3 години

Дано да ни затворят още тази седмица и върнат старите най-строги мерки, за да си седим на уютно вкъщи на чеснови разядки, сланинка, печено прасенце с хрупкава кожичка лютива ракийка и руйно винце ! НЕКА ЩЕ !

274

Нов Световен Ред

преди 3 години

това просто е Новото Нормално!

273

Анонимен

преди 3 години

До не разбрал :А защо евентуално леглата да са 2000"Проблемът не е в леглата. Легла може да има и 20 000.Нали бяха сложили легла в "Арена Армеец" Никакъв проблем не е, да се затворят всички училища и да се наблъскат с легла.;Проблемът е кой ще работи там.Но нашите независми журналисти, не смеят да попита това, когато Коцето министъра в комсомолски плам рецитира, как нямало проблем, защото имало легла.

272

Анонимен

преди 3 години

До лекарска грешЛа Не от бързане, а от мъка. Моя близка на 80 г, почина от това,Беше си добре за възрастта и не спираше да обикаля града с рейсовете, макар че и казвахме да си стои в къщи и че ние ще и осигуряваме всичко,