11

Естествено

преди 3 години

Всички пари от данъците в Пловдив, Варна, Бургас и другите големи градиве се разпределат за "софиянци", на които бабите и дядовците никога не са ходили по далеч от селата си. Цялата държавна администрация е в София. Всички чиновници и министерства са там. Министрите и министърките са от села и паланки. Дори кметицата не е от София.

10

До 6

преди 3 години

Да, позната картинка. Понеже мутрите не ви закачат засега, вас програмистите, вие си вземате добрите пари и мислите, че навсякъде е ок и животът е хубав.Забелязэл съм, че правова държава на вас не ви е нужна.А къде ще живеят децата ви, очевидно не ви интересува.Наистина, пускай твърдо "за Баце"!

9

Inatut

преди 3 години

Не може да ни сравняват с тая *** Атина. Там е смрад, а бездомници, наркомани и джебчии има на всеки ъгъл. Спят в кашони на попара по входовете на хотелите. Тарашат денем яко, нощем - да не говорим. СОФИЯ е детска градина в сравнение с нея.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Като човек, който съм живял и в трите изброени града да ти кажа, зависи в коя част на съответния град си. В София е същото, между другото: не е желателно да се разхождаш в Ботев, Левски, Надежда, Обеля, Банишора, Орландовци, римския квартал и пр.

7

Анонимен

преди 3 години

Столицата ни не е цвете и страда от безхаберието и некадърността на управляващите мафиози. Обаче не може да се отрече, че е сред най-безопасните градове в Европа относно уличната престъпност. Всички много ламтите по Париж, Ню Йорк и Лондон. Ами пробвайте да се разходите там след 10 вечерта - не е добра идея.

6

Анонимен

преди 3 години

До До 1/4/5О, не осъзнавах, че тук пишат аристократи с по три двореца, които са свикнали на висок стандарт и няма накъде повече да им се подобрява живота.Иначе "Софиянец" бях преди години, писна ми от "аристократи" и се изнесох в планината.

5

До 1/4

преди 3 години

Да отгатна ли?"Софиянец", слязъл наскоро от планината си и естествено, че качеството ти на живот се е подобрило, в сравнение с колибите?Пускай твърдо за Баце!

4

Анонимен

преди 3 години

До До 1/3Цяла нощ съм кодил, не съм си лягал и съм на 2 литър кола, тъй че това, че ти досега си спал ....А дали съм "***", тая статия не съм я писал аз.

3

До 1

преди 3 години

Гербавите *** явно не спите.

2

Анонимен

преди 3 години

"Най-лоша е ситуацията в Подгорица, където едва 24% от жителите оставят колите си и се качват на автобус или трамвай."Не съм забелязал да има трамваи в Подгорица.

1

Анонимен

преди 3 години

"62% от запитаните софиянци смятат, че качеството на живот в града им се е повишило, с което българската столица се нарежда на 5-о място по този показател."Опааааа. Ето го истинския вот за управлението на Борисов.