304

тулуп

преди 3 години

стига с тая измислена статистика. малко ли пари взехте и от европо и от нас.

303

Факт

преди 3 години

785 нови случаи и 8 починали заради ковиди'отите не взимащи най-елементарните предпазни мерки.

302

От преди малко

преди 3 години

14.10.2020г. - Не възнамеряваме да затягаме мерки, каза здравният министър

301

Анонимен

преди 3 години

И във Франция ,Англия,Чехия и т.н. ли лъжат за многото случаи? Засрамете се и спазвайте поне елементарни мерки като дистанция ,маски и дезинфекция.

300

Анонимен

преди 3 години

До Iordan Ivanov geologПич, вземи го напиши някъде цялото, че ми е трудно да ти намирам постовете тук, а пък ми е интересно какво имаш да кажеш.

299

славянин

преди 3 години

Вчера имаше 23-*** убити в болниците, днес само 8, значи броят на убитите намалява, какъв е проблемът тогава!?

298

vlady

преди 3 години

Често самите магазини не осигуряват нормални условия за дистанция - не е нормално около 19-20ч. да има само една работеща каса от четири или повече.

297

Пешо

преди 3 години

Някой отчита ли, че стана студено, дъждовно и мъгливо тия дни? В този период винаги се разболяват много хора. Освен това, почти всички доктори като чуят, че си болен и искаш да се прегледаш, първо минаваш през тест! И си го плащаш като пич! Вирус има, но никой нямаше да му обърне внимание, ако не му бяха дали име. Сега покрай есенно-зимните вируси ще ни мачкат постоянно с паника. И най-важното - заразен не означава болен! Вижте ежедневната статистика за загинали деца.. Ковид е нищо като бройки!

296

Анонимен

преди 3 години

Здравния Ангелков - провал след провал, хахаха. То с подправяне на документи не става...

295

анонимна

преди 3 години

До до IvanovaХодят с маски, но под носа. Това е все едно нищо да не носят.Но да, в провинцията е още по-зле. През лятото бях там - няма маски в магазините, бутат се на опашката като овце, няма дистанция... пълна трагедия.

294

Анонимен

преди 3 години

Явно хората които твърдяха,че 5G мрежата като тръгне в България много хора ще се разболяват.Това е имал и предвид Майтапчийски кога плашеше с якото измиране. Боко тиквата за да го оставят на власт задокеанските и западните му ционистки господари е готов на всичко. Дава разрешение тази доказано опасна за здравето да се пуска в големите градове на България,тегли милиардни заеми обещава да продължи да купува американските бракми Ф -16. Дава на САЩ да строят 7 блок в Козлодуй. ББ е опасен за Българ

293

маските предпазват!

преди 3 години

До АнонименКато гащите против пръднята!

292

Бойко на помощ

преди 3 години

ЕЛА БОЙКО ПОМОГНИ ! - На Мукавей ли?

291

до Ivanova

преди 3 години

Кои мерки не се спазват Ivanova? В София специално в магазините и градския транспорт хората си ходят с маски, както е по заповедта на министъра. В много фирми работата е дистанционна. Или ти си привърженичка на тоталното затваряне? Хайде стига с такива като теб и другите за които българина все е ***!

290

Анонимен

преди 3 години

носете маски ***, спазвайте дистация!!! толкова ли е трудно, бай ***???

289

Анонимен

преди 3 години

Ама колкото и да се пази човек все някога ще допусне грешка и ще се зарази.А живота си върви и няма да чака никого.Сметките и вноските по заемите не чакат,трябва да се бачка и да се плаща.Модела болен и беден не е за претпочитане,по-добре богат и здрав!Така че хващайте се здраво на работа да си вдигнем икономиката,стига сте ревали в нета.

288

Анонимен

преди 3 години

Китай удари европейската цивилизация подобно на хуните Рим.------ Сравнението е доста сполучливо.

287

Анонимен

преди 3 години

Свиквайте със скоците поне до Гергьовден.

286

Анонимен

преди 3 години

Голата истина е че ще се мре на килограм. Колкото и лъжи да се сипят от неизбежното спасение няма. Китай удари европейската цивилизация подобно на хуните Рим. Идва новото световен ред в който диско-миско, европедерастия и т. Н. Щурутии стават излишни. Света вече не е същия а България за пореден път е от към страната на булката. ЕС и НАТО са в положението на Рим в средата на 5 век!

285

Нали над 200

преди 3 години

Боко щеше да връща старата тактика, щеше да слага бариерите!? Да ама не, времената вече станаха други и толупа не смее да си играе на мутра, народа ще го отвее на изборите!