20

Анонимен

преди 3 години

Единствените кебапчета в България, които са правени с месо са парламентарните кебапчета, които струват 40ст. при себестойност 65 ст.

19

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че не могат да се качват снимки да видите 2-те разрешени твствни закуски в една обичайна общинска градина в София. Сутрин сандвич, следобед сандвич, пардон - филия бял хляб. Дори баница да беше за закуска ми се струва по-добър вариант от филиите в нашата градина. А недай Биже детето да е с някаква хранителна непоносимост - е тогава са филиите до откат, а не може и да си готвиш и да носиш храна, понеже няма как да му дадат различна, нямало къде да го отделят, кой да го гледа и прочее

18

Гурме ресторант

преди 3 години

Нямайте съмнения, че в стола на парламента, храната е В ПЪТИ по-качествена и В ПЪТИ повече.Това са си го гласували със закон, защото им е много важно.

17

qmsi lainata

преди 3 години

Цвета Караянчева: След един месец ДОРИ ще ви дадем достъп до стола!Журналистите: НЕ ИСКАМЕ ДА ЯДЕМ!..... немам думи ....

16

Анонимен

преди 3 години

Училищата тровят децата ви! Нашето не го пускахме само частни учители и волейбол стана златен медалист по физика и сега работи в Тесла... а вашите до 12 клас стават изпечени наркомани!

15

Анонимен

преди 3 години

Където искаш се изнасяй, писна ми от хейтъри, които освен да оспамят с хейта си някой форум или площад, друго не правят. Хем ви е гнус от к0чината, хем не сте допринесли с нищо да не е к0чина. Балканджии!

14

Трол

преди 3 години

Ядът по-качествена храна от учениците за 4-5 лв на ден. В това може да бъдете сигурни.

13

Анонимен

преди 3 години

Аз ако се огледам виждам масово да се носят маркови маратонки от по 200 лв., злата, по 2-3 коли имат вече някои, ходи се масово на почивка в чужбина, плющи се всеки ден като за последно, всички увиснали едни шкембета, пушат по 5 лв. цигари на ден и пият по 5 лв бира всеки ден, а после реват по форумите, че много зле била икономиката. Как стават тия работи?

12

Анонимен

преди 3 години

Е каква е храната в детските градини? Аз имам две деца в детски градини, има си изнесено меню всеки родител може да види какво ядат децата му. 2,50лв за 4 храненета ами толкова нали са между 40 и 150гр. Плода примерно ябълка е 100гр. Супа 150гр. Краставица 40гр и т.н. е колко струва? Ако си на кръчма и поръчаш грамажа пълното меню на едно 3 год дете ще ти се види скъпо 2.50лв. Храната е добра ако нещо им хареса искат допълнително.

11

Щерю

преди 3 години

Да, ама ще имаме нови самолети и бронетранспортьори за милиарди долари...

10

до Силвия

преди 3 години

Ми изнасяй се от *** като те е гнус! За 25 лв. такса на месец какво искате? Ако ви я вдигнат - ще ревете, че е скъпо - няма угодия! Важното е все някой друг да ви е виновен!

9

Анонимен

преди 3 години

абе и аз съм бил в детска градина и децата ми но по онова време ако пипнат някой да е направил беля с храната в детската градина направо в панделата помна в работнически стол готвача беше изтървал солто и после напълнил супата със захар да не се усеща - уволниха го веднага и по лагерите беше същото храна в изобилие и истинскаа не като сега няма истинско сирене и кашкавал няма истински колбасивътре рога и копита ама банани на видиш валяло - ами каквото иска народа си го получи

8

До 1

преди 3 години

Огледай се хубаво, братчет, ама свали розовите очила. Масово дебели китове тресат тротоарите и водят малки човечета, приличащи на родителите си. Особено гнусно е да гледаш, както е казал по-надолу един от коментиращите, млади момичета и жени, опънали до пръсване еластични клинове и тениски с нагънати 10 ката сланина. След има-няма 20-тина години на малцината с нормално телосложение и килограми ще се гледа като на нещо ненормално. И все повече болести от ранна възраст.Бъдещето на нацията

7

шеф

преди 3 години

До СилвияНай-лесно е милите родители да пращат децата си с храна от вкъщи, вместо де се чудят с какво да ни занимават! Както е в училищата в много държави!

6

Анонимен

преди 3 години

2.50 ... ние пщаме по 10 на ден

5

Анонимен

преди 3 години

До Силвия ПОЧИТИ В ЦЯЛА ЕВРОПА РОДИТЕЛИТЕ НОСЯТ ВСЕКИ ДЕН ХРАНАТА НА ДЕЦАТА СИ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА- НАПРАВИ СПРАВКА В ИНТЕРНЕТ, КАКЪВ Е МОТИВА ЗА ТОВА- САМО РОДИТЕЛИТЕ МОГАТ ДА ПОДБЕРАТ НАЙ ПОЛЕЗНОТО ЗА ДЕЦАТА СИ, ДЕЦАТА ПАК В СЪЩАТА ТАЯ ЕВРОПА СПЯТ НА ПОСТЕЛКИ ВЪРХУ ЗЕМЯТА И СА ПО 8 ЧАСА В ТИЯ ЗАВЕДЕНИЯ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТУК- ОТ 7Ч- 19Ч.

4

Анонимен

преди 3 години

Геноцида на диктатора почва от детските градини още!

3

Анонимен

преди 3 години

Тия двете криви на разпространението на ковид 19 и на хората с наднормено тегло са пряко свързани и правилно са обвързани. Само че някак не е редно едни да са се хранили нормално и да са се ограничавали да са спортували и да са водили здравословен начин на живот и сега да бъдат слагани под общ знаменател с тия които си угаждаха и надебеляха много. Мерки да спазват те щом са застрашени а не всички да носим маски щото те били застрашени. Щом са застрашени те да носят маски.

2

Анонимен

преди 3 години

По-добре не питайте.

1

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тия хора с наднормено тегло! Сред децата се броят на пръсти и то са птредимно болни дечица от съвсем малки! Възрастните са с наднормено тегло! Сред децата масово се страда от анорексия! Спрете да преписвате с гугъл преводач американски статии! И ако това е тънкото оправдание, че не давате добра храна на децата ще ядете здрав мариз!