153

Феминистът

преди 3 години

Доктор Радева, може ли поне на снимката към статията да не сте с маска? През мрежата или телефона вирус няма да прескочи. Или ще ни набивате навсякъде тази нова мода на фереджета, докато "просташките" ни акъли започнат да вдяват и да изпълняват команди по навик и по волята на паникьорски началници.

152

ние сме на всеки кил

преди 3 години

вируси е имало преди,има сега,ще има и по нататък,от ту до края на света.ияж пий и носи,новите дрежки

151

Анонимен

преди 3 години

До Реалист A тези които са послушковци и си слагат масчицата с мисъл, че предпазва или си го внушават или имат сериозен психически проблем. А като гледам и мисленето не им се отдава

150

ИТ

преди 3 години

До ДОЛУ МАСКИТЕСваляй маската бе, амбрияж. Не, че не те знам кой си, къде живееш. Искаш ли си снимката?

149

Анонимен

преди 3 години

До РеалистПроблемът им е психарски. Стандартно това са джендърчета, които чакат да изпушат апартаментите на бабите си, защото пенсиите на родителите им още им трябват. Стандартно - левскарчета.

148

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

В паяжина са да и там един мармот завива в станиолче pcr тест .... А стига лъгахте продажници! Мангъров е прав за всичко, той няма причина да лъже, той няма изгода да лъже, той не печели ако излъже за ковид, за разлика от НОЩ и ГЕРБ! Това е гнусна политическа игра, чиято цел е тотален контрол и медицински фашизъм над всички нас. защо им вярвате, че са се загрижили да не се разболеете от ковид като директно ви заявяват че не им пука за здравето ви??? https://youtu.be/slJGE2DZe-4?t=29

147

Анонимен

преди 3 години

До Реалист 158 У лево

146

Бай Ванго

преди 3 години

Особено ако си пил ракия от цеха на цар Киро,тогава спира дишането напълно.

145

Реалист

преди 3 години

Всички, които не искат да носят маска, защото след 2 мин носене започвали да кашлят, да ги болят бронхите, не можели да дишат и т.н. или си го внушават или имат сериозен медицински проблем. Маските не са проблем.

144

Дедо Ванго

преди 3 години

Короната ще хване всички, които не вярват в него.Казах!

143

Анонимен

преди 3 години

Живейте си живота. Така или иначе живи от него нема да излезем.

142

Анонимен

преди 3 години

най-много се ужасяват тези, които толкова много ги е страх и са ужасени, че стигат до отричане на вируса и отказ от простите предпазни мерки------- От два месеца вече обикалям с моя старец по болниците - не наблюдавам ни мерки, ни ковид, ни гявол. Маската, винаги когато мога, я махам, защото след 2 мин носене почвам да кашлям и да ме болят бронхите. Носещите доброволно маски, са изме тът на света, а вирусът е само една фикция.

141

Сата НАТО

преди 3 години

Тестовете се фалшифицират, "заразените" го изкарват безсимптомно, а за жертви записват умрели от какви ли не други заболявания.

140

Анонимен

преди 3 години

В УСА умират черни и индианци 4 пъти повече от белите.

139

до анонимен

преди 3 години

Стига сте се оплаквали от този фалшив вирос! Има по-страшни болести например деменция. Питайте бай Джо да ви каже за кой президент е работил преди 8 г.----------Старческата деменция (слабоумие) е естествен физиологически процес при старението и се проявява в напреднала възраст!А, този ВирУс поразява и млади, и стари с непредсказуеми последствия.

138

некой

преди 3 години

какво по-точно означава късна форма на Covid 19, идва след 22 ч или още по-късно, сега нали пак се напълни с корона, сега пък жертви почти няма, а медикаменти нямаше преди, няма и сега...няма снимки от масови гробове, нищо... а при първата вълна уж много жертви имаше в Италия, ако беше така италиянците щяха да опищят въртълъка...или поне една паметна плоча с починали или такова...нищо, анонимно погребани, без роднини, птиятели, познати

137

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се оплаквали от този фалшив вирос! Има по-страшни болести например деменция. Питайте бай Джо да ви каже за кой президент е работил преди 8 г.

136

ВинетУ

преди 3 години

Странно........, едни го изкарват леко, без дори да са разбрали, че са заболели от Ковида, а други дори загиват.Не са малко и "Оздравелите" които се превръщат в инвалиди за цял живот с белодробна фиброза.Стронно, много страно...

135

Анонимен

преди 3 години

Гледахте ли го снощи докторчето с Кайена, реве на умряло, че не му дали 1000-та лева, а кара джип за няколко стотин хиляди евро, мошеници са всичките в тая ковид-далавера.

134

До 144

преди 3 години

Мангърите овце нямат думата!Това са глупаците последователи на един антинароден популист,кариерист,интригант който търси изява злоупотребявайки със здравето и живота на хората без ни най малко да си спомня ,че е завършил медицина.Живее в 19 век,не сверява никакви нови медицински изследвания,не следи развирието на болеста ,нито го е еня за починалите негови колеги от първа линия.