27

Анонимен

преди 3 години

Моля ви махнете картичката и служете служебна снимка много добре разбирате за какво става въпрос за зомбиране по начин възможно най лош.

26

Анонимен

преди 3 години

Тази снимка на този човек от къде е взета от неговия личен архив ли ми тя като картичка...

25

приятел

преди 3 години

До славянин Въпреки че имаш и някои верни неща макар и на повърхността не можеш да получиш оценката която заслужаваш защото много неща подценяваш, например забележки които са ти отправени в прав ред но ти не се поучаваш и други заблуждаваш...

24

До Анонимен 24

преди 3 години

На иgиот кой би обяснявал?

23

Анонимен

преди 3 години

До до 11 от славянинидея си нямаш за какво става дума!

22

до 11 от славянин

преди 3 години

''аз го преболедувах и то особено тежко! така че определено не искам да го повторя! лошото е, че "умните "селяндурчици" се осъзнават когато влезе в сила принципа "акъл дошъл, ама г*з отишъл" и почва едно реване...!''Значи, затваряш се в дупката си, слагаш скафандъра и поръчваш на някой балък да те храни и да ти плаща сметките доживот! Така ще бъдеш предпазен от ново заразяване!

21

Анонимен

преди 3 години

До до 8 от славянин за не знам си кой път ти казвам че така объркваш читателите и те ти слагат погрешни лайкове но за разлика от дир тук лайковете не могат да се променят а те са важни защото ако не са важни няма защо да ги манипулират когато решат например.

20

Анонимен

преди 3 години

Мерките със затварянето на градовете бяха да дадат пари от Европа за крадене сега като не дават няма мерки

19

хах

преди 3 години

Аууу, явно идат чувалите с трупове, така ли бре доценте???

18

Анонимен

преди 3 години

До славянин НЕ Е СТРАННО НО ДОРИ И ТИ НЕ СЪВСЕМ НАМИРАШ ПОАНТАТА ТЕЗИ ХОРА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НИТО ЗДРАВЕТО НИТО ПАРИТЕ ДРУГА Е ЦЕЛТА

17

до 8 от славянин

преди 3 години

''защото основния принцип на *** е "кой бе, той ще ми каже какво да правя"?! както и "аз не искам да съм добре, аз искам другия да е зле"!''А основният принцип на короназомбираният грую е: ''щом мен ме е шубе и съм се ос.ал до козирката, трябва и всички останали да ги е шубе и да са се ос.али до козирката, плюс да разрешават да ги третират като *** както мен ме третират, как така ще си позволяват да отказват всичко това!?

16

Анонимен

преди 3 години

Глупави хора.След 2-3 месеца ще има поне няколко ваксини те се бутат кой първи да фане короната.. Много,много деградира населението..

15

Анонимен

преди 3 години

от 8минусите ясно показват, че съм прав!

14

Гоце Делчев

преди 3 години

След всяка една изкуствено създадена криза се наблюдава един феномен. Той е психическа атака, в която обвиняват масите, че те са виновни за случващото се. Те много овце без доходи повярваха, че аджеба те били виновни за унижощението на планетата, та какво остава да ги убедят, че те са причината за някакво вирусче. Чудя се колко безработни клошари повярваха, че те задействаха финансовата криза преди 12 години.

13

Анонимен

преди 3 години

ТОВА КАТЕГОРИЧНО НЕ Е ВЯРНО МЕРКИТЕ СЕ СПАЗВАТ. ЗАПОВЯДАЙ ОКОЛИЙСКИ НА НАШИЯ ЦЕНТРАЛЕН МОЛ И ЩЕ ВИДИШ ЧЕ ВСИЧКИ СА С МАСКИ НО ВИЕ ИСКАТЕ ХОРАТА ДА НОСЯТ МАСКИ НЕ ОТ СТРАХ АМИ ДА ВИ ВЯРВАТ НО ДОРИ ДА МЕ ЗАТВОРИТЕ ИЛИ УБИЕТЕ АЗ НЕ ВИ ВЯРВАМ И ОТ ОНЯ СВЯТ ЩЕ ТВЪРДЯ ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ЛЪЖА И В АДА ЩЕ ГОРИТЕ ЗА ТОВА ЛЪЖЦИТЕ

12

славянин

преди 3 години

Не ви ли прави впечатлрение, че глобалната мафиотска власт особено много ни пази от естествено заразяване и особено много държи да ни зарази изкуствено с ваксините!? ''Странно'' защо!?

11

Анонимен

преди 3 години

аз го преболедувах и то особено тежко! така че определено не искам да го повторя! лошото е, че "умните "селяндурчици" се осъзнават когато влезе в сила принципа "акъл дошъл, ама г*з отишъл" и почва едно реване...!

10

:-) до Бау

преди 3 години

Ти да не си светил на всички гости и журналисти, че да знаеш? Плюс това тестът е 100 лв. По колко теста месечно могат да си позволят?

9

Анонимен

преди 3 години

Стига с паникьосването на народа!

8

Анонимен

преди 3 години

защото основния принцип на *** е "кой бе, той ще ми каже какво да правя"?! както и "аз не искам да съм добре, аз искам другия да е зле"!