32

Анонимен

преди 3 години

Тръпона е кyx като стара бостанжийска дамажана.Прави политика от гърба на невинни хора, които нямат възможности.

31

до 25

преди 3 години

затова ли арестуваха лекарите, които се опитаха да предупрудят света, щото са невинни?!

30

Киро Х

преди 3 години

Тръмп всъщност спаси Америка от китайската чума от Ухан. Ако не беше затворил границите в края на януари, умрелите от вируса щаха да са милиони, а не хиляди. А какво ше кажат от CNN по темата - на всеки му е ясно, стига да има една мозъчна клетка.

29

Додо

преди 3 години

"казва тя пред CNN."=============Брей...

28

Анонимен

преди 3 години

Тръмп не е убил никой промити мозъци, Китай уби семействата ви, Китай изпозва вируса като биологично оръжие, Китай разреши на хора от ухан да пътуват извън Китай и да го разнесат (но им забрани да пътуват вътре в Китай)!

27

Анонимен

преди 3 години

И коронавирусът им на тия американци е като "me too"-то им, като джендърството им, като защитата и миенето на краката на черньовците им... - сбъркана работа.

26

Анонимен

преди 3 години

И Бг президент се подигра на вируса на 3 март от връх Шипка.Нарече го вируса на страха и вируса на предателството.Също и в България хората загубили близки и пострадали от Ковид19 няма да простят за думите и подигравките с пандемията.От Ковид19 се загива.Не се загива с Ковид19, а от него.Последствията за някои пострадали са доживот.Дробовете на хората са като паяжина.Има хора с ампутирани крайници в Испания.Вуйчо е лекар там.Има хора с тромбони и не се знае кога ще се окажат фатални.Пазете се!

25

Анонимен

преди 3 години

CNN бързо забрави кой критикуваше Тръмп, че налагал забрана на китайци да пътуват до САЩ под предлог, че било расистко и ксенофобско. Жокерче - Байдън, CNN и цялото партизанско войнство. И ако не беше забраната на Тръмп сега починалите нямаше да са двеста хиляди, а два милиона.

24

Анонимен

преди 3 години

Колкото да ми е безразличен Тръмп, не той се подиграва с близките им, а тия дето ги лъжат и манипулират.

23

Анонимен

преди 3 години

Когато "прогресивните" гaзети те опплюват денонощно, значи правиш нещо както трябва!

22

aa1830

преди 3 години

Трябваше да се нагълта с белина този плиткоумник, както сам бе предложиш срещу коронавирус да видиме какви щеше да ги разправя сега. Изказването е в стил Ивайло Пенчев, който след падането със самолет бе написал - чупете си гръбнаците, имаме супер лекари. Господи!!!!?

21

Анонимен

преди 3 години

До Глобалните Комунистида, бе!щото трът изобщо не си го търси!

20

Анонимен

преди 3 години

"тръмп изобщо не е боледувал! просто пропаганда!" алоу, мангърчетата, нали е нямало никакъв вирус, защо цъкате минуси???

19

Анонимен

преди 3 години

До Сделано в Китаекитай има точно толкова вина за вируса, колкото има америка за колорадския бръмбар!

18

Ооо

преди 3 години

Ооо *** моля ви ,оранжевото първеню , нито е било заразени, нито болно, тая постановка не мина , а за милиони американци брътвежите на шебека са само бял шум. Ще има показен съдебен процес за цялата фамилия.

17

Анонимен

преди 3 години

тръмп изобщо не е боледувал! просто пропаганда!

16

Сделано в Китае

преди 3 години

Ако има Виновен това е Комунистически Китай, а не Тръмп!!

15

Анонимен

преди 3 години

Тръмунгелът кога ще излезе на диспут с Джо Бидоня?Написаха ли му какво да плещи?

14

Анонимен

преди 3 години

Тръмп се опитва да вдъхне кураж на хората, а някакви женички се гневят и те не знаят защо. Как точно тези 2 изречения се оказаха гавра с починалите и техните близки, за мен е загадка - прекалено много политика и прекалено малко разум.

13

до 6

преди 3 години

Дори и 200 000 долара да предлагаш ,няма да ти дадат лекарството ,освен ако фармацевтична компания не установи че си голяма личност или милиардер които е готов да инвестира в техния бизнес.Това е и причината тези хора да получават друга медицина.А това че ти си направил 1 милион долара и си готов да дадеш 1/5 от тях за лекарство ,въобще не ги интересува , те печелят чрез пазари а не от една бройка продадено лекарство.