14

Анонимен

преди 3 години

Асадчо може да се оплаче на арменският поп.Само да спазва Дистанцията заради COViT19

13

Мислеща

преди 3 години

Интересен факт е , че много от световните лидери, които искаха главата на Асад, вече не са на политическия небосклон, но Асад все още е президент на Сирия!

12

Анонимен

преди 3 години

По правилно Сирийският терорист Башар Асад не доволен от загубата на Арменските си колеги (ТЕРОРИСТИ)!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Нетаняху.

10

Анонимен

преди 3 години

Турция има право да подкрепя всеки,който иска. В случая Армения иска чужда земя, което означава война. Не приемам основания, като понеже сме етнически Арменци значи земята е наша. Няма такова нещо. Земя се взема с война или се подарява. Средна опция няма. Средната е до сега тлееща. Арменците да се махат от земята на Азерите,като се определят, като Арменци...

9

999

преди 3 години

Ердо си насилва късмета. Доскоро зад него стоеше Сащ. Ама вече не е сигурно. Дори обратното - след пуча. Русия го спаси. А сега Ердо си търси сам сблъсък с Русия. Не е особено умно.

8

бай Илия

преди 3 години

Асад е прав, Ердоган е ислямски фанатик, който ще свърши като Кадафи.

7

Анонимен

преди 3 години

Вестник "Ди Велт" на свой ред припомня старите битки около Нагорни Карабах и отбелязва, че никога досега Анкара не се е намесвала толкова активно в конфликта в Кавказ. Този ангажимент на Турция отново пробужда историческата травма на арменците, коментира изданието и цитира един арменски лекар, който казва: "Ние тук се борим не само за Армения, но и за вас, в Европа. Вие явно още не сте разбрали какви са целите на Турция и Ердоган. Чак когато превърнат вашите черкви в джамии, ще го схванете!"

6

Анонимен

преди 3 години

Бай Асадчо диша през гъззаа на Путин, загубил една трета от държавата си на кюрдите, една трета от населението му се е разбягало,причинил смъртта на повече от 1 милион от поданиците си, сега ще оправя Карабах. И един главурконяк го обяви за велик държавник!

5

От дупясе

преди 3 години

Никой не би упрекнал ам - гъл в притежаването на койзнае какъв интелектуален потенциал .!.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Не знаеш ли КОЙ създаде, обучи и въоръжи талибаните-главорези в близкия изток?Като разбереш КОЙ, ще си отговориш на въпроса.Като подсказка - държава, която смята, че петрола където и да се намира е на ... САЩ.

3

Факт

преди 3 години

Естествено,че неоосманистките мераци на Ердоги са в основата на всички турски безобразия напоследък!Ама фронтовете станаха прекалено много...

2

Анонимен

преди 3 години

а за милионоте сирийци избягали от сирия които живеят в Турция кой е виновен?

1

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин АСАД ! Велик държавник !!!!!!!!!!!!! А Ердо ще свърши като Садам !!!!!!!!!!!!!!!!