52

Анонимен

преди 3 години

лоената топка дето залива страната ни с по.мия и се търкаляше пред народното събрание че нямало банани 89 годинакога дова до.биче ще попита ще има ли на нова година истински колбаси и млечни продукти за българите - поне на нова годинапродажниците трябва да висят пред народното събрание докато станат на чирозидано българинът се събуди

51

Анонимен

преди 3 години

Леви *** искат да осъдят десните.Няма такъв филм.Ако Европа се подведе по тая спирала разпада е необратим..

50

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПРОИГРА И ТРАНСПОРТНИЯ СЕКТОР С ГЛУПОСТИТЕ СРЕЩУ ПАКЕТА МОБИЛНОСТ.

49

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ ПРОИГРА ЕНЕРГИЙНАТА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ.ПРОИГРА ЮЖЕН ПОТОК И АЕЦ БЕЛЕНЕ, И ПОЧТИ ПРОИГРА ИНТЕРКОНЕКТОРА С ГЪРЦИЯ,АКО АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ГО БЯХА СРИТАЛИ И ТОВА НЯМАШЕ ДА НАПРАВИ.

48

до протестърите

преди 3 години

НАПРАВО СЕ ШАШКАМ, ВСИЧКИ КОЕТО ПРАВЯТ, ЗАЯВЯВАТ И ИСКАТ протестиращите се променя когато бъде изпълнено, остава само оставката на Баце СЕГА за да може фигурантът да назначи под ръководството на Рещетников-Нинова свое правителство, а тогава какви избори ни чакат знаем 80%+ за ***, цЕла България я иска да е премиер

47

Анонимен

преди 3 години

Този Вебер не беше ли открит и нагъл обратен?Е какво да очакваме от боклу ци те, ако дойдат на власт. *** като Вебер могат да се занимават само с отвратителни неща.На всичкото отгоре, предан лакей на САЩ е Веберчо, затова за него тук протестите нямат никакво значение а виж, в Билорусия са от голямо значение и налагат да се вземат спешни мерки, е мнението на лицемера.

46

Анонимен

преди 3 години

Щом хората протестирали имало демокрация. А щом хората протестират дали има проблем, а корумпе?

45

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 3 години

И да знаеш Бойче, за да се върнем с руснаците трябва първо да се върнем към германците, като едно време. За да не ни превземат американците...

44

Анонимен

преди 3 години

Абе щом Тулупът допря до тоя скопен нерез да го хвали,значи спукана му е работата.Нужникът ГЕРБ вече преля и вони,та се нетрае.Лайнотия до шия.

43

Анонимен

преди 3 години

До "Сто и двайсет,трийсет килограма екземпляри,днес бранят олигарха"На супер дебелите не може да се има доверие и да им се дава ефир, защото те са зависими от своите дебелини понеже това не е случайно. Не говоря за болестни състояния а за състояние на ума, за дебелащина и дебелоочие..

42

Човек

преди 3 години

Този Вебер и всички западни демокрации подкрепиха падането на законно избран президент на Украйна, сега искат същото от Беларус и Венецуела!!!А тук не можело!!!Какъв е аршина господа демократи от ЕНП.Много се компрометирате

41

Анонимен

преди 3 години

ОСТА БЕРЛИН-ВИЕНА-СОФИЯ-АНКАРА-ТЕХЕРАННЯМА ДА Я ИМА! НАБИЙТЕ СИ ГО В ТЪПИТЕ ТИКВИ.

40

Анонимен

преди 3 години

От 10 години комуниста ученик на Тодор Живков КЛЕВЕТИ България и българите по цял свят.Александър Йорданов подкрепя човека охранявал Живков, който стоя на крака пред паметта на емблемата на социалистическия режим и той твърди че е антикомунист?Това е очевидна лъжа.

39

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО ТА БОЙКО, БОЙКО НЕ Е ВАЖЕН. ДРУГО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ.А БОЙКО ЩЕ СИ ИДЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ.

38

Анонимен

преди 3 години

Защо Борисов не подава оставка?Ами защото целта не е да подаде оставка сега и после да се върне.Целта е като подаде оставка да си отиде завинаги.Събитията показват,че именно това ще се случи.

37

Анонимен

преди 3 години

.."ЕК Е БЛАГОДАРНА ЗА ВНЕСЕНАТА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ, ТОВА НИ НАКАРА ДА ВЪВЕДЕМ НАБЛЮДЕНИЕ НАД ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА, СПРАВЕДЛИВОСТТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪРХУ ВСИЧКИТЕ 27 ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ НА ЕС, ОЩЕ ОТ НОЕМВРИ ЗАПОЧВАМЕ С ПЕТ ДЪРЖАВИ И БЛАГОДАРЯ НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ОКАЗА СЪДЕЙСТВИЕ И ВЕДНАГА СЕ СЪГЛАСИ ДА ЗАПОЧНЕМ С НЕЯ.."

36

Анонимен

преди 3 години

Сашо германската ***.

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя Йорданов, който се занимаваше с контрабанда на пешкири и сапуни в Македония, докато беше посланик (точно както би направил бай ***) и с кървавите си роднини, разстрелвали без съд и присъда ястребинчетата, много обича да говори за някаква си демокрация. И за наш позор този тип сега ни представя в Европа, продължавайки просташките си изяви. ***.

34

Анонимен

преди 3 години

Нека бъдем реалисти, истинският въпрос е дали Вебер ще си отиде с Борисов или само Борисов ще си отиде.

33

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Като видя другаря Йорданов как си плюе червата от злоба към България и ... не мога да отрека че се чувствам оптимист за бъдещето на България.