80

преди 16 години

Rest in Peace, Heath.

79

Flo

преди 16 години

Тежка загуба наистина :( Недоумявам само защо винаги, когато почине актьор или музикант от световната сцена, беднага го обявяват за наркоман. Мръстици!

78

горан

преди 16 години

Най-вероятната версия е самоубийство.Не е трудно да се разбере и причината-скорошния развод с жена му.За съжаление още един мъж си отиде от този свят заради жена.Стотици са примерите са мъже които са сложили край на съществуването си заради любовта,докато за жена да се е самоубила заради мъж не съм чул.

77

Мишо

преди 16 години

за мъртвия или добро или нищо

76

ann

преди 16 години

Aide leka mu pryst na choveka. Inache be6e golqm pi4. Spored men se e samoubil, ama kak taka e mogul da si ostavi deteto.

75

преди 16 години

eeee jalko toq pi4 radva6e okoto

74

преди 16 години

Стига сте говорили само за славата и парите му. Та тоя човек има и дете! Не знам...не мога да съм сигурна, че е друсал, но ако го е правил много е вероятно това да е било заради скорошния развод с жена му...Абе каквато и да е причината все си остава ужасен фактът, че го НЯМА вече ;( Rest In Peace!

73

преди 16 години

Наистина много тъжно. Да се чуди човек... На пръв поглед имат всичко - слава, пари, външен вид и т.н., но явно в един момент пак чувстват празнота, чувстват, че няма какво повече да постигнат и не знаят какъв е смисъла освен да се забавляват (което явно в един момент омръзва). Аз поне така си обяснявам нещата и не само за него конкретно, а за хората от тази среда.

72

преди 16 години

Този филм не може да бъде разбран в едно чалга общество! Затова няма коментари. Виж кои са идолите днес в България и кои предавания най-много се гледат-Горещо, Сигнално жълто, Шоуто на Слави! No coment!

71

zoro

преди 16 години

Вече изказах веднъж, съжалението си още сутринта, когато отворих днес.бг... Смърта е нещо неизбежно, и винаги тъжно особено, когато настъпва толкова рано в живота на един действително талантлив мъж, който до колкото занам остава сираче след себе си...:( Пиша втория си коментар по скоро с молба към нормалните хора да спрът да обсъждат Хейтърските коментари поне не и тук, просто не им обръщаите внимение... все едно ги няма и толкова... Това е! Бъдете живи и здрави всички защото най - бързо идва лошото!!!!

70

Дел Мар

преди 16 години

Може и да не съм чел както трябва, но недоумявам как никой не споменава феноменалната му ролята като Енис Дел Мар. Изключителният трагизъм в лентата, която някои наричаме ФИЛМЪТ,по някакъв начин е огледално моделиран в реалността. Този път "сам" остава Джейк Джиленхол... Свикнал съм да мисля за тях като за двойка, за пръв път имах любими актьори и сега ми е истински болно. Дори си поплаках.Бих перефразирал думите му в края на Филма "Кълна се, Джак Туист!" в "Кълна се Хийт Леджър!"...

69

Bobby

преди 16 години

Голяма загуба!В Неделя гледах за пореден път "Патриотът" и много му се възхищавах в случая - ролята му на Гейбриъл Мартин!Чак не мога да повярвам...

68

преди 16 години

Както винаги *** гледат да ЛЪСНАТ с уж умни коментари! Като номер 66, ей заради такива ме е срам, че съм българин, щото няма по света такива гадини като тея български!Вървете си пишете доманшните *** хлапета не се мъчете да нищетете живота и незнам си какво, защотото нищо не знаете за него.

67

RIP

преди 16 години

абе гробар ли си незнам, ама не тука е мястото да показваш коефициента си на интелигентнист. ОК?

66

един гробар

преди 16 години

Какъв мир, какъв прах! На покойника тепърва му предстои аутопсия, после вкочаняване и послесмъртни петна, после погребение и след него започва разлагането! Прах не остава само торба кокали, и то за около 2-3 години, но това от научна гледна точка! Ако искате повече подробности за този физиологичен процес, пишете по-късно ще добавям още информация!

65

преди 16 години

Tha Show Must Go On

64

ilar

преди 16 години

и на мен ми е тъжно, защото хубаво, младо и талантливо момче си отиде, но не го оправдавам! на тези години да имаш всичко и да не го оцениш, а да се друсаш, не е за съжаление!

63

gothic

преди 16 години

Чарли Чаплинов....много просто момченце си...нещастни смотан! Човека на 28 е велик актьор, а ти кой си ???

62

RIP

преди 16 години

Уникален актьор. Един от най-характерните и лесно различими от множеството актьори, които бълва Hollywood. Наложи се много, макар че в началото се очакваше да тръгне като всички останали да снима само тийн филмчета. Показа с Патриота и Четирите пера, че иска да е различен и успя да го докаже с доста антикомерс роли. Тъжно е, че такива хора си отиват по подобен начин, а истината най-вероятно е някаде там...

61

преди 16 години

Ти какво исках българските актьори живи да ги оплаче българския народ ли???? Това, че ти е мъчно за един велик актьор от друга държава не озаначава няма да го направиш за някой велик български, плитка ти е логиката. Много са ми отвратителни всичките тея така нар. Хейтъри! Дето все се изявяват по повот и безповод в Нета и плюят всичко и всечки, само щото са едни смешници дето и живота ги е заплюл! Вървете да хвърлите от някъде,че на целия български народ му писна от такива като вас! Дето само омраза и лицемерие излъчват. Как не ви е срам в такава тема пак намерихте да си ръсите простотийте.