22

Анонимен

преди 3 години

Демократите нарочно го заразиха, както и екипа му. С надеждата да умре и сенилния старец със старческо слабоумие Байдън да стане президент. Обаче бат Дончо е пич и не се дава.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18галктическата федерация начело с оня русоляв фалшиф исус е новия ви световен ред, който иде да замени стария. в библията е писано че сатанягите ще правят чудесаи ще видете исус на много места, но не вярвайте защото това е антихриста. няма извънземни, това са демони от друго измерение, а второто пришествие е фалшиво идване на ариман - това ще бъде санат кумара - новият фалшив идол на който всички чипирани ще трябва да се кланят. толкова за галактическата федерация.

20

Анонимен

преди 3 години

пълен цирк.

19

Анонимен

преди 3 години

Стига с този цирк вече! Все едно сме в холивудски филмов сценарий

18

Ха-ха

преди 3 години

Може би CNN(соросова медия) желае да получава сводка директно от Белия дом с график по часове и минути?

17

Анонимен

преди 3 години

Доста комплекси за избиване има Тръмпи, това не е добре за държавник от никоя държава :) Не е осъдително че е грозен, осъдително е държанието му, ще кажеш че току що е преминал пубертета :))) Щом порнозвездата Сторми каза, че това е най противния човек който е срещала, направете си сметката :) Понеже знам че турчето ще ме нападне, това да си привлекателен физически не те прави мъжа на мечтите за една реднедка, трябва и работа :)))

16

Германец

преди 3 години

Искам и аз да кажа, че шоуто ми харесва и е доста интересно какво става по целия свят. Радвам се, че съм жив и здрав и мога от далече да им гледам сеира.PS: И аз съм на държавна заплата.

15

Анонимен

преди 3 години

Зад Русия са съществата от Сириус ще ги направи на мармалад американците. Помните ли Доналд Кук поп оф дъ топ американска военна машина беше обезвредена за секунди?

14

Анонимен

преди 3 години

Богоизбраният Трамп... един фалшив вирОс не може да бъде никаква пречка към повторната триумфална победа. Мда, доста мириканци вярват на такива поличби. Там има и доста секти. Нека да наблюдаваме шоуто до край.

13

Анонимен

преди 3 години

Всичко е пунта мара, хората лекуващи Тръмп са назначени от Галактическата Федерация, Путин бди над него, като на писано яйце и само това ще го спаси от рогатите, които искат да го уморят и веднъж за винаги да поемат контролът над планетата.

12

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо първо ще победи ковид-19, а послеи демократическата партия, Пелоси, Мелоси, Шумер Дъмер и т.н.

11

Избирател

преди 3 години

По-малко от месец му остана за да разбере, че е история незапомнена.

10

Анонимен

преди 3 години

Реклама на медицината в краварника. Лошо няма, а и избирателите ще бъдат по-милостиви. Уин-уин, а за демократите пак остава чепатотo дървo.

9

Ямболски цървул

преди 3 години

Вие русофили и русофоби....и още Фили и Фоби... Когато разберете,че се управляваме от едни и същи ,тогава света ще тръгне на горе.

8

Internet Research Ag

преди 3 години

Без нас е НЕизбираем.

7

Анонимен

преди 3 години

И кво?Прави се на големият мъж ,колко е здрав и колко е неуязвим и като се разболя веднага в най-скъпата болница,предписали му това предписали му онова -браво.Колко от обикновените хора могат да си позволят такива лечение?То е ясно че няма да умре гледах му кортежът като ходи в Швейцария на клипче в тубата.3 хеликоптера и около 40 буса пълни с хора ,сигурно карат и цяла болница освен батальонът с охрана.Браво супермен.

6

Ямболски цървул

преди 3 години

Тръмпет.....и той част от юдейо-илюминатският оркестър.Както всички други "политици"

5

Анонимен

преди 3 години

Ох, как не ги мързи да пишат толкова много думи за нищо. На ред ли им плащат?Ако дядката оживее, значи вироса е парлaма гювеч

4

Covid-19

преди 3 години

Пътник е.

3

Анонимен

преди 3 години

Америка-една умираща република съставена от анархисти.Съжалявам,но тя никога не е била нация,а само бизнес.Един добър урок по история защо републиките са лоши и колко полезна е монархията.