20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКак да няма средна класа, като тя храни милионите на социал във Франсе. Пак на ленинизъм ви изби. Средна класа няма в Северна Корея защото всички са бедни.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18 Май е точно обратното

18

Свободна тв

преди 3 години

Вчера беха три статии??

17

Анонимен

преди 3 години

В Беларус има нещо много по-ужасно от covid-19....Нарича се... Лукашенко... Той определя и колко ще са заразените.

16

Свободна тв

преди 3 години

Статия за големия протест нема.ли да има??

15

Анонимен

преди 3 години

Крумид настъпвааааа.Матрицатааа. Умирай трудноооо. Завръщането на вирусааааа. Тия авторите да понамалят филмите малко

14

Анонимен

преди 3 години

Средна класа няма, имало е до 70те години и то предимно в Америка, където един работещ е издържал цяло семейство да живеят нормално без да взимат заеми. Сега има само протетариат който трепери за работата си и работи като роб за капитала защото е затънал в кредити. И не стига това, но на Запад държавата казва пролетариата който получава по високи заплати да плаща по висок процент данъци с прогресивния данък, за са не налагаме данъци на капитала който почти не плаща данъци или само нисък плосък.

13

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТочно защото гювеча свърши Макрон се опита да цоца средната класа със зелен данък и така се роди движението на жълтите жилетки. Като са си изнесли цялата индустрия в Китай, а местните останаха без работа и като Франция има дефицити защото всички стоки са немски ... Франция наистина е свършена.

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКоронавируса е манна небесна за Макрон.Коронавирусът дойде и като манна небесна за диктатора Лукашенко, но странно защо той не се възползва от него, ами запотен и разгорещен се смесваше с множеството от протестиращи и разгорещено дискутираше с тях както може да се види от клиповете в ютюб. Диктаторът Лукашенко не смее и да помисли да въвежда демократична насилствена принуда за носене на лигавници-наморници както на запад при демокрацията, сигурно не е демократ...

11

Анонимен

преди 3 години

До COVID-19 настъпваАбе не виждам Триото да плека срещу Червения вирус искали промяна и кой е промяната Червения вирус ли или Радев дето няма проекг, аре да бегат със 200 да си играят на демокрация другаде.червените им кюлоти прозират от 5 км ами сега хората ще мислят, че са платени от Дубай и туй ги утешава.

10

Анонимен

преди 3 години

В Белорус защо вируса на настътпва и там не въвеждат никакви задължителни мерки?

9

Анонимен

преди 3 години

Франция и с ковид и без ковид е свършана, впрочем и целия ЕС. Франция загуби евтините си ресурси в Африка, приемането на източна Европа в ЕС и плячкосването на страните от източния блок даде глътка въздух на ЕС, но вече свърши, а Русия има най-съвременните оръжия които превъзхождат всички оръжия на света по мощност, скорост и точност и могат да поразят всяка точка на планетата, там не смеят и да помислят да се месят. Затова ще затягат мерки и ще налагат намордници на населението.

8

Анонимен

преди 3 години

Питате ли ни нас с Боковид-20?

7

COVID-19 настъпва

преди 3 години

а боко се прави на глухно до петото въстание е аутгаранция:)

6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКоронавируса е манна небесна за Макрон. Жълтия вирус го спаси от жълтите жилетки. Макарона пали свещи кризата да продължи до края на мандата му. Изпълни каквото му беше наредено. И ще изчезне от политиката така както се появи - от нищото

5

Ковид разумен

преди 3 години

Трябва да се въведе пълна изолация и контрол, само така ще си спасим животите от коварния вирус COVID-19. За това са нужни средства, ето защо в името на спасяване на човешки животи от коварния вирус COVID-19 всеки трябва да се откаже от свободата си и да направи жертви. За всички депозити на граждани над 2000 лева банките да преведат горницата на фонд за спасение от COVID-19, а също и резервите и печалнбите на фирмите над 20 хил лева, само така ще си спасим живота от COVID-19.

4

Анонимен

преди 3 години

Ние сме лидер на Западните Балкани и на Балканите изобщо, Баце да прати делегация, която да помогнe на слабите да се справят със проклетата зараза. Мутафчийски да потегля за предградията на Париж, където да направят полеви болници срещу вируса и да чакат ваксината.

3

Анонимен

преди 3 години

Тиранията настъпва в Европа, 1984 година бледнее.

2

Анонимен

преди 3 години

Китайската ком партия затри света с чyмaтa си, но нали е изкупила цяла Европа, еврогейовете мълчат. Вместо да се обединим всички и да ги нагънем.

1

Анонимен

преди 3 години

Кръчмари ще мерят температура...Ха-ха-ха. То биваТъпотия ,но чак толкова...Как ще хванат тия ,които нямат температура, а са заразени? Глупостта явно не познава граници...