9

Анонимен

преди 3 години

Тази коронавирус истерия, удари тично к на място, разюздалия се и не ценящ това което има народ.Щом може да свием с 500 разходите - значи те не са жизнено важни.

8

Анонимен

преди 3 години

А погледнато от друга страна, не посещавахме ли прекалено много заведения преди. Не че нещо, ама не ми липсва особено. По нарядко, но по качествено.

7

Чичо

преди 3 години

Така е - щях да купувам 3 и 4 кола, а всъщност се ограничих и купих само една, щото то... просто новия внос е тотално умрял и няма предлагане.

6

Извън.....

преди 3 години

E....и? Откзали се били. Временно. То във Франция , Испания и Италия затвориха 90% от публичните изяви, но малко или много хората живеят. Какво искате да сме , като Алф....? Да мрази котките, но да се храни и оригва....,без да му пука?Аман от хленчене и оплакване.

5

Пълен майтап

преди 3 години

74% от българите ограничили посещенията си на ресторанти и заведения.Човек може да си помисли, че 100% от българите редовно посещават ресторанти и заведения и сега 74% се ограничават заради кризата.

4

Анонимен

преди 3 години

голям бизнес завъртяха болниците покрай тоя псевдовирус , средно по 104 хил. на ден ..

3

Анонимен

преди 3 години

Вирусът не е жива клетка, това е просто органично съединиени което няма самостоятелне живот, да не говорим за интелект както в клетката. Защо хората си мислят, че са по-умни от Силата която управлява вируса и могат да го надхитрят. Вече повече от 10 месеца напълно безуспешно, лекарите и учените станаха за смях.

2

Възможностите

преди 3 години

Възможностите са две:Възможност 1. Всеки който трябва да се зарази с ковид-19 ще се зарази.Възможност 2. Всеки който трябва да се зарази с ковид-19 ще се зарази и ще има много глад и мизерия. Трета възможност няма.

1

Хмм

преди 3 години

Не бих казал че доходите са фактор. Просто хората знаят колко се спазва хигиената в ресторантите и за това спряха да ходят. Друга група хора разбраха, че да готвиш не е трудно и започнаха да ядат вкъщи а не навън.