13

Анонимен

преди 3 години

Междудругото децата в училище и да са болни не смеят да се изкашлят или да се оплачат.Ходят болни на поразия и кашлят в тоалетните, за да не ги набедят че са с корона. Наблюденията ми са лични.Побъркаха ги с тази малоумshtina.Имам постоянен контакт с ученици от горните класове, мило и драго дават само и само да не ги изкарат дистанционно...Жалко за децата, явно трябва да залагат на самообразование и на домашно обучение,но не знам колко от родителите имат времето,а и капацитета да им го осигурят!

12

инфо

преди 3 години

на Мангъз0в са му свършили пробите за PCR тестове..Вече проби само в Гъъ33а

11

Анонимен

преди 3 години

Къде е сводката тази сутрин за заболелите!!

10

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Грешка!"Свидетелите на Йехова" не е еврейска секта!

9

анонимен

преди 3 години

До dadasdsaЯвно не знае кога се пише "и" и "й"

8

да,да ама не

преди 3 години

Днес няма официална информация за коронавирус!ЧУДО!Пожелавам приятен почивен ден на ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена....и всички списващи от същото IP!

7

Анонимен

преди 3 години

Ако на въпроса имате ли температура, задух, болки в гърдите, гърлото, общо неразположение, отговорът ви е не, имате всички симптоми на безсимптомно заразяване с ковид. Затова всичко запряно по къщята, за да може тиквата да вилнее и краде на воля като див.

6

Анонимен

преди 3 години

На малцинствата училищата трябва да са перманентно онлайн с тези 20 процента липсващи....вирусът е слаб а паникьосаха света,след някоя друга година като ни връхлети нещо сериозно,никой няма да вярва. От грип умират много възрастни, а статистически всички възрастни умират.от старост като причина са под 5%Кардиологичните и онкологичните са истинската пандемия ,с която трябва борба

5

dadasdsa

преди 3 години

До защо юдо-масонитеНе можеш да напишеш правилно "функциите" и "медии", а си седнал и се обясняваш, какво било училището.

4

Израждането

преди 3 години

на съзнанието е страшно !в България около 40% искренно вярват че навън има смъртоносен вирус и най-страшното е че болшинството от тези 40% са млади хораднес пубертетите до толкова са загубили способност да комуникират че дори не се нуждаят от телефон - комуникират с СМСс и чрез инстаграм - плоски клишета съставени от подлог, гладол определение или допълнение - сложни изречения и сложни мисли пубертетите са неспособни нито да създадат нито да разбераттова е новия световен ред

3

Интересно

преди 3 години

Най-често срещани симптоми:температура;суха кашлица;умора.За колко време ще затварят? Някои до пет дни ще се оправят, други до 10 дни..

2

защо юдо-масоните

преди 3 години

затварят училищата ?нищо което е задължително не е в полза на задължените !!!училището дълги години изпълняваше функцийте на първоначална миячка на мозъци и насаждане на робски навициднес тази роля се пое от юдо-масонските т.н. соцялни медий - за днешните деца ако не се появи в инстаграм значи не се е случилоедна полуграмотна ггъзма като Кардашан има повече последователи от НАСАза това юдо-масоните затварят училищата - просто си изпълниха функцийте

1

Анонимен

преди 3 години

Скучно предвидимо. След един месец всички ще са онлайн.Само затваряне им е в главите на либералната ***. Искат планетата да е един голям затвор.