75

Железничар без КОВИД

преди 3 години

Тия които не ходят на ЮЖ да ядат плескавици, се заразяват с вируса!

74

До 92

преди 3 години

Познавам болни с ковид. Ти явно си някакъв аутсайдер и не познаваш никого.

73

Реалист

преди 3 години

Познато семейство изкара вируса вкъщи, но казват, че е било страшно. От колегите ми оня ден вече трети човек е с вируса. При жена ми същата работа - няколко случая. Отделно куп хора, които имат роднини или познати с вируса и стояха под карантина. На кой свят живеят тези дето не знаят за човек заразил се с вируса?

72

балама

преди 3 години

А, от какво са починали тея 12 души?

71

Железничар без КОВИД

преди 3 години

Хора, отивайте в Сърбия да ръфате плескавици!Стига сте го мислели тоя *** вирус!

70

Елемаг

преди 3 години

За днеска 2 въпроса:Защо богатите не *** от Коронката?Защо лекарите екипирани ,в болницата всичко дезинфекция,те са буквално със скафандри и *** като мухи.А хората ,без предпазни средства,здрави?Обичам противоречията.

69

Анонимен

преди 3 години

След 11 месеца ковид измама, все още никой не познава болни от ковид, нито познава някой да познава.Хубавото е, че не познавам и ковидзомбита.

68

до зомби 63

преди 3 години

До зомби 63 Кво направи гробаря Мутафчийски? Стресира народа, остави децата без слънце! Добре че повечето българи не вярват на измамници! Той е корумпиран психопат ! Но, Яко да мрем, не му се получи!

67

не защитавайте боко

преди 3 години

дори да ви е симпатичен, репликата, че маските са за страхливите (маската пази другия) и че умират само тежко болни хора, са нагла проява на самозабравил се нарцис. Това нормален управник ли е????????? Вижте Курц, меркел, Италия, испания. ОСТАВКА

66

Анонимен

преди 3 години

От тези 286 новозарезени, около 15 ще починат според досегашната статистика в България и около 271 ще се възстановят.

65

Анонимен

преди 3 години

Скочи ли още бройката и с чаршафи а главата ще ходите, заради новите мерки. *** ще са най-потърпевши.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Кое не се знае е ве? Смъртоносен вирус който е безсимптомен и караш без лечение

63

Анонимен

преди 3 години

Всичко заивси от изборите в Сащ, Тръмп спечели край с ццирка, комуниста Байдън спечели ще затворят сичко з амесеци напред!

62

Анонимен

преди 3 години

Може да се заразиш с Ковид ,само ако си направиш тест

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДай сега заради възрастните да спре да се върти земята. От кога на правителствата им пука за възрастните, особенно в България

60

Мяу

преди 3 години

"от 5 до 3% умирaт" - айде по-полека с процентите. От 60те шивачки атлетки в цеха в плевенско колко умряха от тези 5 до 3 процента?

59

Анонимен

преди 3 години

Тука все умни глави пишат кой плащал пенсията на майка и и тн! . УВАЖАЕМИ УМНИЦИ вие не плащате на кНикой нища защото майка ми е работила 40 год. За тази държава. А относно вируса от личен опит ви казвам че вирус има и ще има защото никой нища не спазва.Лек ви ден и помислете за възрастните хора.

58

Анонимен

преди 3 години

В България, като че ли смътрността, слава богу, не е толкова висока, макар че има изчисления на друга основа, ако имаме 280 "заразени", най-вероятно 9 души ще загубят битката с живота. Тоа е, не е толкова "сложно".

57

Алкаш

преди 3 години

"То това като смъртността в казармата бе"В коя алкаШкаКазарма си бил?

56

Факт

преди 3 години

За последните седем дни1550 нови случая, средно по 221 на ден46 починали, средно по 6,6 на денОт началото на епидемията в България825 починали (5,34%)14634 възстановили се (94,66%)В България хората над 79 години са 4%, а заразилите се с вируса са около 3,5% в последните два месеца. Това обяснява по-ниската смъртност в България.