36

Анонимен

преди 3 години

Е това е да те плюят а пък ти да си мислеш че те мажат с мед .Абсолютна наглост от страна на управляващите протестите трябва да станат целодневни и страната да спре да работи тогава да видим кон боб яде ли

35

стига бе

преди 3 години

Тази сватя как е лъснала като *** на месечина.Единственото положително в доклада, е че се споменава "България", което ще рече, че все пак (още) сме в ЕС и не са ни изритали!

34

Анонимен

преди 3 години

И кое му е положителното? Той съдържа само констатацоии и критики.

33

Анонимен

преди 3 години

Е някои ще вземат и парици от Божков, а триото направо си оправиха живота, един с къща в Гърция, друг ще си изучи децата в Англия, на другите да пият студена вода.

32

Анонимeн

преди 3 години

Думкайте си тъпана, хвърляйте си яйцата - тази емоция ще Ви остане за спомен.С този доклад Б.Б. спокойно може да посети Брюксел, ако иска.На изборите ще видим кой какво ще извади.

31

Анонимен

преди 3 години

Ае тия нормални ли са, бее?! Те открито ни предизвикват, искат нещата да стигнат до гражданска война! Държавата в момента се управлява от психари и бавноразвиващи се!

30

Анонимен

преди 3 години

По свобода на словото сме на 1во място, всички медии включително и държавните денонощно работят срещу правителството и никой копче не им казва.

29

Анонимен

преди 3 години

Какво положително има в това да нямате свестен съд и обективни медии, и да живеете под африкански тип диктатура в Европа? Не е хубаво да си избирате един и същи диктатор да ви управлява цели десетилетия подред. Нито е добре за вас самите, нито е добре за Европа, нито е добре за световната демокрация.

28

Анонимен

преди 3 години

@17Тази дама прилича на бивша ТКЗС-арка току що дошла в града и открила перхидрола - за изрусяване на коса имам в предвид. Извинявам се на читателите за уличния диалект, но при такава изява не мога да не взема отношение т.е. искам да кажа оставка, съд и затвор в този или някакъв друг ред.

27

Христо Христов

преди 3 години

До ДДРОнегТи сега ли чак разбра, че брюксел е по-зле от България и че корупцията, лицемерието, лъжата, кражбите и диктатурата идват от там?

26

Анонимен

преди 3 години

Доклада дипломатично не споменава, че Фигуранта погазва Конституцията и това отдават на неизяснените прерогативи на Главния Прокурор !

25

Христо Христов

преди 3 години

До 19Е па нали брюксел се крепи на мутрите като тиквата?!

24

ПроСоТо

преди 3 години

Не се страхувай" с Васил Василев....много моля да бъда извинен за тая моя моментна разсеяност!

23

Христо Христов

преди 3 години

Брюксел каза, че е хубаво, че ще махнат пречките пред джендъризма, а гербаджийската калинка каза, че гражданите за европейско развитие ще питат чужденци за българската конституция.Таквизинимити работи... после що хората бягат от безродническата земя.

22

Забравихте ли

преди 3 години

Негативните доклади са само при управлението на БСП - спрени фондове, спрени инвестиции, парализирана икономика, пълна липса на доверие.

21

Друга медия

преди 3 години

Докладът на ЕК за България: Корупцията и прозрачността в медиите са сред основните предизвикателства....Според комисията липсата на резултати в борбата с корупцията е един от ключовите въпроси, повдигнати по време на протестите през лятото на 2020 г.Иначе момата е права, ама се отнася са други държави.Защото доклада е общ. Общо положителен.15 + и един голям минус общо е +Средно статистистически е ОК.Ама за нас във откъм изхода

20

ПроСоТо

преди 3 години

бръщолевиниците на тая КАЛИНКА са без значение...Тя е турена там за да замазварезилите...Това е ясно на всички,но защо го допускаме,е въпрос с повишена трудност дори и за мен..Но както и да е...За друго се включих:-Има едно предаване по"бств"-"Не се страхувай", с водещ ..в момента му забравих името.Та в предаването си от 28-ми Септември негов гост беше Велизар Енчев...Случайно попаднах на него,но най-горещо ви препоръчвам да го гледате в ютуб.Втората част!Ще чуете мнение,което едва ли ви

19

Анонимен

преди 3 години

За съжаление в доклада не могат да напишат "Мутри вън!", както би трябвало.

18

Анонимен

преди 3 години

Ако това е положителен доклад,не знам какво би представлявал отрицателния.Оставка бе,мутри крадливи.

17

Анонимен

преди 3 години

Хората не ги интересуват никакви доклади, ние питаме нашите служители тия от министерствата какво са свършили по градовете и селата ? И дали има върховенство на закона. Защо се бави присъдата на убиеца на Милен Цветков Тази дама мисли ли, че работата и е да чете доклади и да се представя за секретарка на Брюксел, знае ли на кое министерство е министър и дали може да пише ?