143

Нагли комунисти !

преди 3 години

Гечев направи пенсиите 3 $ по време на своето управление ( икономически министър при Жан Виденов) и сега има наглостта да обяснява как моделът трябва да се промени Пак ли пенсиите да станат 3$ ?! Това ли е промяната ?!

142

Анонимен

преди 3 години

РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНАТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ.

141

Анонимен

преди 3 години

бсп без Станишев е като ГЕРБ без Борисов

140

Анонимен

преди 3 години

Социологическите проучвания не показват реални политически субекти. Във всички представени данни делът на десните е събран, така им задават въпроса. А всъщност те са били и си остават люспи. Какво му пречи на Цвъко, като няма да му била лидерска партията, да се включи в някоя от досегашните структури? Ами и той вижда, че хич ги няма - една кръчма хора. Трифонов не е излязъл досега с нито един, видяхме как закла деен човек, защото контактувала с настоящия премиер? Това са алтернативи???

139

Анонимен

преди 3 години

БСП ПРОДЪЛЖАВА ДА ХАЛЮЦИНИРА

138

Jj

преди 3 години

Огромна EU грешка парите от нашите данъци да се дават за разпределение на политици

137

Голям смях!

преди 3 години

Беше много забавно вчера, когото мо-ше-никът Цвъки Апартамента учредяваше своята партия. Той е ясен, но като гледам надомъкналите се ренегати-гербаджии, направо се смях от сърце! Само дето не им течаха лигите! Вече чакат своя пай от разтерзана България! Хиени и лешояди! Център и вдясно от центъра! Ми то там ачкана!

136

Анонимен

преди 3 години

Интересно, като БСП се затрие ( това неминуемо ще стане, тези хора са напълно неадекватни), с какво ли ще плашат герберите телектората? С АБВ? Движение 21? "Възраждане"?

135

Анонимен

преди 3 години

С тази приватизаторка никога. Човек, който е научен да печели в живота чрез хитрост и безскрупулност, може да излъже много хора, но цял народ не.

134

Електра

преди 3 години

Да бе да, кой ще гласува зя червените милионери...

133

Анонимен

преди 3 години

Като започнат да си показват лицата, с които мислят да излязат на избори, тогава ще се види. Ето Цвъко извади Джема - зъболекарка, дългогодишна председателка на комисията по външна политика в НС, т. е. калинка, ама май по изключение е била добре с английския, та затова; Горан Бл., някогашен кукувец, сега "именит" телевизионер, чието предаване НИКОЙ (според официалните данни) не си го е пуснал,...., Хр. Иванов какво работи?- юрист, ама какво работи, че все ходи насам-натам?

132

Анонимен

преди 3 години

Троловете на мутрите смятат че щели пак да спечелят изборите. Добре бе ама тогава защо е нужно *** пък то всеки втори *** даже повечето *** на мутрите....

131

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоМного плоско е това "с.Крушовица"? Само много семпли драскачи могат да го употребят като аргумент! Отде да знам ти от къде си? От Долно ***, Пседерци или Тънкосерци?Не можеш да надскочиш себе си - такъв тъъъпак си бил винаги!Аз съм селянин и работя през флашка. Много зор, докато се свържа. Но ще гоня такива мекерета като теб, дето ми паднат!

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Хубаво е да мечтаеш. На избори ГЕРБ всички пак ще отрезви." Хубаво е да мечтаеш. На изборите всички вкл. и герберите ще изтрезнеете.

129

Анонимен

преди 3 години

Ще отрезви, да. Както Цвъцко вече не им прави изборите...

128

свобода за всички

преди 3 години

Защо медийте отразяват събитията само в една второстепена партия другите само побеждава на избори "нечестно".

127

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да мечтаеш. На избори ГЕРБ всички пак ще отрезви:)))))))))))))))))))

126

Анонимен

преди 3 години

Това им остана на ГЕРБ - анти-БСП реториката. На умряло куче нож. Те БСП не могат вече за 1 май агитка да съберат, тия ни плашат че избори щели да печелят. Смех.

125

Анонимен

преди 3 години

До 118Абе ти или си *** или малолетен!!!!!!! По-скоро съм за второто.

124

Анонимен

преди 3 години

Уви ГЕРБ на следващите избори пак ще спечели:))))))))) колкото и да се точите. И най-калпавия спортист на състезание се точи за номер 1, ама накрая почва да разсъждава филовски, че птичките, пчеличките и въртенето за земята му.попречило да спечели.Но мечтите са хубаво нещо, другари:)))))))))))