180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "нямаш право да заразяваш останалите" Защо не слагат ограничения за болните а за здравите. ЗДРАВИТЕ ДА ПАЗЯТ ПРИМЕРНО ДЕБЕЛИТЕ щото били рискови.Не ми обяснявай за безсимптомните случаи защото прим. КИТАЙ отдавна ги игнорира, не ги брои и не смята че имат значение защото нямат.Нали вируса е респираторен. Китай се оправиха но в Европа явно политкоректността е по важна от хората.

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Забулени, но здрави, а не открити и умрели."Дългосрочните последствия от забулването тепърва ще се проявяват. На поне половината Т.П. дерматолозите им ще са много щастливи.

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Забулени но....*** що искаш да са умрели бе ти наред ли си...Моля ти се не ми се обяснявай защото аргументи нямаш. Важното е че си жив.

177

Анонимен

преди 3 години

Няма неограничени права и нямаш право да заразяваш останалите, ако ти си толкова невеж за да го правиш!

176

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотТъжно е че има невежи като теб, които разпространяват заразата. Дай доказателства че няма Ковид, нещо конкретно.

175

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Красиви, но прости забулени..Това е най интересното че една част от хората не се притесняват че им отнемат правата. Също както в комунизма задължително се ходеше на манифестации и сега задължителни парцали по човешките лица но няма адекватна реакция.

174

Анонимен

преди 3 години

Забулени, но здрави, а не открити и умрели.

173

Анонимен

преди 3 години

До Vako"Някой забелязя ли снимката на статията само красиви женуря явно е имало кастинг за тоз автобус"Красиви, но прости забулени П. Колежките им в Арабския свят ги забулват под заплаха със смъртно наказание, а тия нашите сами си се забулиха.

172

Патриот

преди 3 години

Пандемията е толкова истинска колкото ,оръжията за масово поразяване на Садам,официалната история за 9/11,лохненското чудовище,и руските шпиони!Колко прости и лесно манипулируеми хора има от мейстрийм пропагандата направо е тъжно !

171

9988

преди 3 години

Околийски, първата мярка е затегнем твоята вратовръзка и на безполезните прости чиновничета като теб! Навит ли си отворко?

170

Анонимен

преди 3 години

Че до момента друго, освен субективни твърдения, за тоявирус няма. Дори учените не са на едно мнение по който и да било въпрос. За СЗО да не говорим - всеки ден - на различно мнение. А статиите за вируса са вече досадни от месеци - като количество и като нищоказване из тях. Можете да ги понамалите. Хората ви четат от месеци заглавията само.

169

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен То чуждото мнение...Но май не правиш разлика между коронавирус и ковидеветнайсе. Антония никога не е твърдяла че няма вирус.

168

Анонимен

преди 3 години

То чуждото мнение, ако е от компетентни хора да, но виждаме мнения на хора, които не са виждали инфекциозно болен през живота си камо ли болен с Ковид 19.Оная вечер Антония Първанова стана смешна като я питаха за смъртта на тримата лекари в Благоевград, тя нищо не можа да отговори на жураналистката. Преди това твърдеше, че Ковид нямало

167

срамувам се от вас

преди 3 години

"БЛС направи много категорична декларация"Добре бе *** щом се смятат за прави защо се страхуват от чуждото мнение. Хората да не са глупави. Те ще разберат кое е верно и кое не. Не ви ли е неудобно да анатемосвате чуждите мнения. Ми то това и в най тежките години на фашизма и на комунизма не е имало такава цензура но виж на холокоста никой не посмял да се противопостави. Че и вие с ковитодеветнайсе така не разрешавате друга истина освен вашата. Дори при колективизацията е имало извесна процедура

166

Анонимен

преди 3 години

Отново някакви платени мнения по медиите....Срам нямате.

165

Картофчо

преди 3 години

По-младите не знаят, но едно време борихме един "Проблем 2000" по компютрите.Като им казах на шефовете, че кампютрите са ни нови и няма нужда да правим групи за такива борби, знаете ли какво ми казаха!? - "Тихо бе, знаеш ли колко пари има за това. Пък и тъкмо на края ще отчетем голям успех и ще вземем и премия." - След което ме включиха и мен в групата за борба и добри парички си взехме! Та така, айде със здраве!

164

До временен 159

преди 3 години

Ето едно лаишко обяснение:Брой нещо на единица обем/вместимост/маса и т.н., според зависи-то. По някаква методика е изчислено и прието, че ако концентрацията на въпросното нещо е под еди-каква-си бройка, може да се приеме, че то е безопасно и безвредно, с минимален риск от някакви последици за изследвания/наблюдавания обект или организъм. Въпросното число е определено, доказано и потвърдено на база експерименти и опити, извършени в различни лаборатории по света, независимо една от друга. И т.н.

163

Анонимен

преди 3 години

пак шменти капели

162

Картофчо

преди 3 години

Като им намалеятг паричките в касичките на тези в СЗО и се появява пяндемия. Първо птичи грип, после Свински грип, Сега Ковид. Очаквайте след няколко години Мерсиански грип, Вселенски грип и т.н. Всички са много опасни и трябва да се дават много пари на СЗО, за да се пребори с тях. Когато парите станат достатъчно и пандемията се насища и изчезва. :))))

161

Картофчо

преди 3 години

СЗО :)))))Тези като кажат: Добро утро! - гледам къде е слънцето.Досега всички техни твърдения се оказват диаметрално противоположни на реалната ситуация. А после се чудят защо хората смятат тези неща за политически обосновани!