94

marto

преди 3 години

Егати синдикатите, които искат увеличаване на данъците на работещите...

93

българин

преди 3 години

Тази структура според мен трябва да се закрие!..Вече не не знаем КНСБ частна ли е? Държавна ли е? Кой и плаща заплатите? *** не може 2 месеца и половина по площадите в България да има протести срещу др Борисов и Мутренското му "управление" а те НИЩО НЕ ВИДЕЛИ И НЕЗНАЕЩИ КАКВО СЕ СЛУЧВА! Гражданите изказват публично НЕДОВЕРИЕТО СИ ВЕЧЕ след 10 г управление на групировката ГЕРБ а КНСБ ето да ме извинява Ама да си мълчи?! Нямаме нужда от него ЩОМ ЩЕ ИГРАЕ СЪС СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ В ЕДИН ОТБОР!-:(

92

Анонимен

преди 3 години

Да преведем предложението на нормален език - Синдикатите искат и малкото останали мозъци и таланти в Бъгария да изтекат. А внасящите честно осигуровки върхи целия си доход да минат в нелегалност.

91

Анонимен

преди 3 години

Милиардите ще останат в търговците, които няма да свалят цените.След 5 години държавата ще банкрутира

90

Анонимен

преди 3 години

Какво ми правят сухи сметки като ми увеличат ДОД си е направо пре*бавка!!!! Някои работим и се осигуряваме на пълни заплати, а не като вас с пари в чекмеджета и шкафчета!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Чудесно! Директно напускам работа и отивам там, където ще ме осигуряват на минималната и ще ми дават остатъка в пликче! Отказвам вече да храня неграмотните ***, които нямат един ден трудов стаж, а моите деца да не получават дори детски надбавки.

88

Петър Николов

преди 3 години

Дали не е по-добре преди една от най-големите икономически кризи в историята да се въздържаме от увеличаване на данъци. Тъкмо редица големи чужди фирми се настаниха на пазара ни и сега ще търсим начин да ги изгоним?

87

Иво

преди 3 години

Необлагаем минимум на минималната заплата - тоест тези, които крият доходи и се осигуряват на минимална вече няма да плащат никакъв данък. Честните хора пак ще са прецакани, както винаги.

86

Анонимен

преди 3 години

Тия нормални ли са?! Като намалиха ДДС на ресторанти и прочие, цените им се увеличиха, а не обратното. Сега искат общо намаление на ДДС, което няма да намали цените, защото търговците ще си удържат парите. В същото време да ми увеличат ДОД с 5%! Айде стига вече!

85

Анонимен

преди 3 години

Как пък и синдикатите не са читави хора, после защо има недоволни.

84

Анонимен

преди 3 години

Разликата между Българската данъчна система и тази от западните държави може да се опише с няколко точки - Българските данъци потъват в джобовете на корумпирани политици- Нулеви реформи в държавните структури- Не получаваш нищо в замяна ....

83

До 88

преди 3 години

Кой ти каза, че всички в UK и Германия всички доволни от данъчната система?

82

Анонимен

преди 3 години

На този цялото семейство е на държавна хранилка. ГЕРБ раздава пари раздава, после говорят за вдигане на данъци .....Майка ви нещастна долна. Подавайте си оставките да не ви ритат с белезници до затворите ...

81

Анонимен

преди 3 години

89, за ваши деца ли говорите?

80

Анонимен

преди 3 години

Ще ви дам една справедливост! Да вървят да работят търтеите, да си запълните дупките в бюджета. И сега ми свалят кожата от данъци и осигуровки, а за моите деца няма детски надбавки, те не се хранят и не носят дрехи. Това е несправедливост. Вече сте нагли! КНСБ ударихте дъното!

79

Анонимен

преди 3 години

Ако питаш половината тук - кой програмист в Германия , кой програмист в Англия Ми там не плащате ли данъци Че там смъкват по 10000 кожи под формата на данъци , отколкото у нас в БГ-тоКак пък никой не се оплаква от тамошната данъчна система Може би присъстват на трудовия пазар там само в мечтите си

78

тцтцтцтц

преди 3 години

До Анонимен 83 Уж за умен човек се мисли , а глупости ръси Трябвало всички да станат програмисти , колко мъка може да роди една глава

77

До 83

преди 3 години

Да, ето за тази самоунощожителна простотия става въпрос, дай му човека да наказва ИТ-та защото виждаш ли те имат нова кола пък той няма и се пука от яд. Простия човек толкова си може за жалост, той не търси къде е реално проблема, а именно в самия него, той си измисля врагове които да мрази и да обвинява за собственоте си провали.

76

Изнервен

преди 3 години

Тези търтеи когато започнат да пълнят хазната на държавата тогава да казват какви да бъдат данъците и как да се разходват.

75

Анонимен

преди 3 години

Единствената идея на подравянето е да се накажат онези които успяват и се развиват, благодарение на личните си качества и заслуги! От цялата работа реално печелят само висшите държавни бюрократи, които трупат все повече власт и разпределят субективно на едни техни хора огромни ресурси набрани директн от нашите джобовете.