169

!

преди 3 години

Има и добри лекари, безкористни и помнещи клетвата си. Но много от тях издават фалшиви болнични, гледат на тебе като на ходещ банкомат, държат се надменно и дори обидно, в болниците им пълно с вътрешноболнични инфекции, правят много лекарски грешки и убиват хора, заради неадекватно лечение - *** ги осъди и докажи. И накрая - не им ли е това работата все пак?! Те са си я избрали, да не се оплакват. И клетва са положили.

168

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178Какво да им харесвам, да няма да се женя за тях, че да ги харесва?!Да си вършат това, за което получават пари от нас, а който не го прави да го лишават от правото да е лекар.За тия, които са уморили, или осакатили хора - затвор, ама наистина реална справедливост, не сегашната пародия, дето колегите им ги изкарват невинни и замитат золумите им.Тогава може и да ги харесам.

167

Дочо Булгуров

преди 3 години

къде го видя лошото време бе глиган?В Банско където все още сме живи,вески ден е 24-26 градуса,слънце,приятно време,повече от 70 дни протести,хиляди *** до ***,храчат ,плюят,и само 100-200 заразени,аи сиктер.

166

Анонимен

преди 3 години

До до 176Много подценяваш аудиторията. Един лекар, който е отзивчив, разбран и помага с каквото може какво да му плюеш, може само да благодариш, да му казваш браво и да го препоръчваш.Но и много плява има в това съсловие, много народ са уморили, нагли, комумпирани, безнаказани сарафи.Няма как да има добра дума за такива.Що инвалиди изкараха, че уж нищо им няма, а здрава права жена от махалата имаше репортаж как друса гюбеци със ТЕЛК със 100% инвалидност, какви "лекари" позволяват това?!

165

Анонимен

преди 3 години

"По всички плюете. Не ми обяснявай. Не правите разлика."Да бе, да не сме НПО грантаджии, лейтенати....пардон лентяи на дьдо Дьорд, да кажа де.

164

ДДРОнег

преди 3 години

Реалистко мнение:Вирус има, но той не е толквоа опасен, колкото се опитват да го изкарат !!!Ограниченията останаха прекалено дълго и на хората, които не виждат реална опасност им дойде много !!!Вече и в други страни започнаха да протестират против наложените ни мерки - справка Германия !!!Този вирус стана политика, нито се вземат подобаващи мерки, нито се казва истината ...

163

Една

преди 3 години

част от тях не са лекари а хиени.Те се знаят кои са в кюпа.

162

...?!

преди 3 години

Мисля си 2 неща: 1. Плашат ни с вирус, който не се установява със сегашните тестове. 2. Казват, че са починали хора от него, но единственият начин да се установи причина за смърт е аутопсия, а такава не се прави. Но иначе дебелият мустакат кърлеж казва, че парцалите по лицата ни са развносилни на ваксина. Прав е - и двете са ненужни и вредни.

161

Генерал Муфтаджийски

преди 3 години

След няколко седмици в НОЩ, прекарани в постоянно дезинформиране и нагнетяване на страх и паника у населението не особено богатия плешив генерал Годжи изведнъж взе да си пазарува в реномирани италиански гурме магазини където цените на кашкавалите и колбасите започват от 120-140 лева за килограм. Слочаеност? Ай донт тинк соу.

160

Анонимен

преди 3 години

Като не ви харесват тия лекари си внесете от арабския свят... може и от Китай, че и от Северна Корея също, що не.

159

до 176

преди 3 години

По всички плюете. Не ми обяснявай. Не правите разлика.

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174Кои лакри?!Тия като мойто джипи, дето въобще не си вдига телефона в почивни дни?!Дето не знае как да напише едно медицинско?!Дето се подиграха с протестиращите медицински сестри, когато те протестираха?!Тия дето първи се изсухлиха като пръдня от *** като дойде тая зараза.Тия, дето ти взимат 100 лева за тест за Ковиж, дето в Германия е 30 евро, а в други държави ги тестват за без пари???Какви лекари, кви 5 лева?!

157

Анонимен

преди 3 години

"Само изключително злобен и *** народ може да коментира така по лекарите."Не по всички обаче, само по продажните и корумпираните.

156

Анонимен

преди 3 години

Много захлебиха някои докторчета и аптекарчета покрай тая Корона, търсиш в Съботен ден да намериш къде да те изследват, почти всичките лаборатории не работят, денонощните аптеки си сложиха работно време, а джипитата почнаха да си изключват телефоните през почивните дни.Не ми обяснявайте как тия три категории под-човеци са загрижени за нашето здраве.

155

Анонимен

преди 3 години

Само изключително злобен и *** народ може да коментира така по лекарите. Това са тия които хвърлят яйцата и рибата по улиците и разхищават храна. Няма такава сбирщина. По света.

154

България

преди 3 години

Страна на професори и академици. Закривай

153

Аха

преди 3 години

Значи колкото теста направят толкова заразени почва се насилието.И урожая на милиони.

152

До163

преди 3 години

Простите без образование не ги лови вируса само умните тарикати и политици.Ама като гледам Събранието и те не са хванали вируса.

151

Анонимен

преди 3 години

"Само хора без никакво образование продължават да отричат съществуването и проблема с вируса"Абе щом пишем тук значи не е баш никакво, шъ знайш.....

150

Синбад Мореплавателя

преди 3 години

Смахнатият професор. Поредният лъжец на ковидхранилката и пандемичния грант. Станал е професор с печени прасета и ракия от мама и тате на село. Столичанин в повече. Продажник пар екселанс. Ако утре отида и му дам едни 10 000 лева ще излезе по телевизията и ще обяви че извънземни от Сириус току що са му докладвали че пандемията е приключила. А за 100 000 ще разкаже такава история че верно ще дойдат извънземните да слушат приказки и небивалици от 1002-рата нощ на Шехерезада.