29

Анонимен

преди 3 години

какво има да се чудите - ЗАНЕСЛИ СА ГО ДО ТАМ... На две години детенце да тръгне само най много да заспи от изтощение до вратата на съседите , то за възрастен човек 13 км. са много .Със сигурност семейството вече знае кой го е отвел до съседното село. Ама щото вероятно е от същата боя си мълчат .Добре е че са го намерили живо и здраво . Това е най-важно.

28

1234

преди 3 години

Я пак ,че не нещо не се връзва - ... майка му е влязла за малко в къщата. Когато е излязла, детето е било изчезнало.......самите родители установяват, че го няма около час и половина по-рано. За последно детето е било забелязано от съседи около 17 часа на 23 септември.....Майката влязла за малко а пък после установили ,че детето го няма от час и половина ?????

27

Минка

преди 3 години

Новината е добра, какво по-хубаво от това че намериха малкото двегодишно дете, важното е, че е жив и здрав! Но, е учудващо как едно малко невръстно дете е вървяло това разстояние, все пак 13 км. са доста за едно двегодишно дете. Има нещо, което още не се знае, но надявам се да се узнае.

26

Ф.С.В.

преди 3 години

То е ясно че дървата сса незаконни -!!! ама важното е че детето не влезе в трагичните хроники!! все пак е дете! човешко създание!!

25

Гешев

преди 3 години

До СтавриЗаемам се

24

Ставри

преди 3 години

Защо има толкова много дърва на снимката, законни ли са??Моля компетентните органи да се самосезират!!

23

Ф.С.В.

преди 3 години

много е СПОРНО - ДАЛИ ДЕТЕ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ МОЖЕ ДА МИНЕ ТАКОВА РАЗСТОЯНИЕ- ПРЕДВИД ТОВА ЧЕ Е "БАЛКАНЧЕ' С ПЛАНИНСКИ ГЕНИ -ЗДРАВО ДЕТЕ - и като визирам в Бургас тези деца на тази възраст как тичат-има едно заведение Класик на ул."Демокрация "в Бургас -там трафикът е много голям-И майки още от преди 20 г си пушеха цигарките и клюкареха -а децата на тази възраст минаваха 50 метра за 5-6 секунди и бяха на пътното платно !! НАПРАВО МИ СТАВАШЕ ЛОШО НА ГЛЕДКАТА -НЕ МОЖЕХ АЗ ДА СВАРЯ ДА ТИЧАМ ДА СПАСЯВ

22

Коментар

преди 3 години

Бубайкуту да му купи тилифон и другия път да се обажда накъде е отпрашил тоз Мохамед!

21

Ф.С.В.

преди 3 години

Няма да забравя никога в Животът си -1997г бях в покраинините на едно забравено от БОГ градче с името Намибе в Ангола-Излязох през деня в едни прерии и храсталаци и -Едно племе -4 жени с много деца - ме погледнаха учудено -и а малките деца ПИЩЯХА ОТ УЖАС !! ОЧИТЕ ИМ БЯХА ИЗЦЪКЛЕНИ !!! ДОРИ ЛЪВ ДА БЕШЕ НЯМАШЕ ТОЛКОВА ДА СЕ УПЛАШАТ ТЕЗИ ДЕЦА!! -ЧУДЕХ СЕ ЗАЩО?? ВСЪЩНОСТ ДЕЦАТА (1-4 ГОДИШНИ) ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАХА БЯЛ ЧОВЕК !! БЕШЕ УЖАСЯВАЩО И ЗА МЕН И ЗА ТЯХ!! ЗАВИНАГИ МИ ОСТАНА ТОЗИ СПОМЕН!!

20

Мими

преди 3 години

Мила душичка, късмет е имало детенцето:) Слава на Бога,че го запази живо и здраво! Горката майчица,какво преживя :(

19

Анонимен

преди 3 години

Мемед, расте ли...

18

XXX

преди 3 години

Браво! Ето това е добра новина! Малкия маратонец да е жив и здрав, а родителите му да им е за урок да не го оставят без надзор толкова малък.

17

Ф.С.В.

преди 3 години

децата са невинни -те не знаят някаква си враждебност между етноси -Те са ДЕЦА! важното е че има ХЕППИ ЕНД!!!! Децата са НАЙ НЕВИННОТО "НЕЩО" НА ТОЗИ СВЯТ!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Маратонец ще стане Мемедь!

15

Анонимен

преди 3 години

До 1-2kph Значи две годишното терминатор бе, 10 часа ходило в права линия, без да се отклонява, без да се уплаши, върне и проплаче. Трамбовало 13 километра, само. Малко ми мътнее тази история.

14

Баро Вкаров

преди 3 години

Тръгнало е на протест детето ,срещу диктатора Борисов!

13

Перо

преди 3 години

Помашките неволи са безкрай

12

Ф.С.В.

преди 3 години

Бъдещ Шампион по планинско бягане -Браво на детето - ама и на дядото трябва да му се дърпат ушите)))

11

22

преди 3 години

Абе как ще си оставиш детето и за 2 минути само на двора без надзор?!

10

Анонимен

преди 3 години

Я гледай що дърва на снимката. Законно ли са отсечени?