278

Анонимен

преди 3 години

Другаря Борисов може да разсърди другаря Доган с тези обиколки в тези райони.

277

Оставка

преди 3 години

След като загуби мюсюлманите от Шумен, Борисов се втурна да спасява каквото е останало в района на Хасково и Велинград. ГЕРБ ще се разпадне още преди изборите. С всеки изминал ден Борисов губи хиляди гласове.

276

Анонимен

преди 3 години

Мутро гад-на ела на жълтите павета да усетиш любовта на народа ,страхливецо долен!! Но ,малко ти остава - 02 2021 е края на жалкия ти живот!

275

Анонимен

преди 3 години

"-Молим те бащице,не си подавай оставката.Сакън!На кой ни оставяш?"..направо ме разплакахте,хълцам и пия диазепам с водка да се успокоя.Евалла грашевци!На вас още по 50лв върху пенсиите.

274

Анонимен

преди 3 години

"Всички обичат Реймънд"-българска версия,режисьор-Шехерезада,тон режисьор-Герб (с.Грашево)!Печели приза-златен,тиквен медал на селската вечеринка.

273

Койчо

преди 3 години

Ще видим когато те извикат в Брюксел да видим кой кой е

272

Анонимен

преди 3 години

Боко,слез от народния джип,стига си си разхождал **.Ти издухваш с колоната си от коли пенсиите на бедните българи. Излез пред хората на площада,не се крий като съсел Освен лапачите на тлъстите общ. поръчки,никой вече не те иска за нищо.Бой, кръв по площадите причинени от милиционерите,на теб не ти дреме. Животински страх изпитваш от служ. кабинет,който вече е съставил президента г-н Радев.В живота има възход,има и падение.При теб,второто е в най жестокия си вид.

271

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаДоган нищо лошо не ни е направил и не се страхуваме изобщо от ДПС,защото е европейска партия,България се страхува от други хора! А самия Бойко не трябва в момента да пада от властта,защото ще стане по-опасно,не става дума за ГЕРБ,а за самия Бойко.

270

Анонимен

преди 3 години

Хора,през управлението на ЕНП хората се разболяват или измират скоростно.Не гласувайте за ЕНП!Гласувайте за партии,които не са от ЕНП - БСП,АБВ,ДПС!Иначе Бойко нека си изкара мандата.

269

Ха-ха

преди 3 години

Кой друг ако не коалиционния партньор ще подкрепи Баце?Ако съвсем го закъса-Доган ще прати башибозука(видяхме го на Росенец).

268

Анонимен

преди 3 години

Ами да ходи на село като премиер! Ще бъде първия селски премиер в ЕС!И без това изразът и граматиката са му такива!Какво търси в София дето не го обичали?

267

морския

преди 3 години

До Много е добър БойкоАми ще ги спечелим,не бери грижа.И затвори ще има споко.

266

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Боко! И и булгари и турце и *** сне с теб!

265

Анонимен

преди 3 години

Кюлчета пари кой нормален вярва в това стига с тази злоба нека работи и обединява а не като други

264

wild horse

преди 3 години

Само в села с минарета остана да ходи. Истински шумкар,подкрепян он ДПС. На записа се виждат отрядниците,които отбелязват кой е дошъл да скандира

263

Минка

преди 3 години

Докато има такива да му се подмазват да му ръкопляскат на бате Бойко,Борисов ще си прави обиколки и ще се хваля какво е направил. Докато той пачки и кюлчета трупа има много хорица бедни и гладни, но това няма кой да ви го покаже. И, както се казва **** народ, слаба държава.*Бай Тошо строеше не само магистрали, но и пътища да всяко село, училища, детски градини, заводи, жилища и болници. Преди демокрацията нямаше безработни, гладни, бързи кредити, но сега голяма част от населението мизерства.

262

Дедовия

преди 3 години

Браво Боко, имаш цяло село помаци за поддръжка.

261

Долу борисовОставка

преди 3 години

***=труп :)

260

Анонимен

преди 3 години

Провинцията не е България! Ай ся шумкарят БМБ да излезе от шубраците да дойде в София.

259

Руски Пудел

преди 3 години

Къде се скри руският пудел Радев ?