176

Аз

преди 3 години

Ако не бяхте пърдяли по диваните 6 месеца по ковида, а да бяхте научили нещо, прочели някоя книга, онлайн трейнинг, щяхте да сте по-добре. Сега гледайте къде е най-евтин газа и зареждайте от там!

175

Един приятел

преди 3 години

Като ви заключиха март,ядохте програми ли хахаха,тичахте за хляб и тоалетна хартия,само че паржолата някоя я е отгледал ,доматите ги е гледали и обрал някой,шофьор ги е докарал до магазина,някой там ги е подредил и това са хора не само програми както се видя 21 век за 6 месеца няма да е век на IT ами ще е на земята и каквото тя даде.Ако няма хляб яжте пасти.

174

Имигранта

преди 3 години

Колко тъ..п трябва да си,да стоиш тук и да се обесняваш колко искарваш и кво харчиш?!?!?!?!?

173

fool

преди 3 години

До Анонимен 197Веднага ти казвам 3% от всички работещи се осигуряват на максимално осигурителния доход (основно ИТ-та) и дават приходи колкото 50% от всички работещи които се осигуряват на минималния. Защото *** не дава на държавата, ама иска пътища и здравеопазване, но без пари, заплатата по картата на минимума и другото на ръка. За това сме на този хал. ИТ-тата дават близо 7% от БВП по данни от последната финансова година.

172

Дебил депутат

преди 3 години

Е значи ако бъхтите за 610лв минимална заплата-477лв чисто не ви стига! В София.

171

Анонимен

преди 3 години

Абе да ви питам тука всезнайковците , какъв процент от БВП дава ИТ сектора и колко хора работят в него.Стига сте писали глупусти .Въпроса вече е как ще ги стигнем ....албанците.

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 194Всеки специалист си е специалист в областта и качеството му се измерва във възможността му си върши добре работата. Да кажеш, че в едната област са качествени, а в другата не, когато говорим за професии, е малко ... абе малко несравнимо е.

169

Анонимен

преди 3 години

Това ще да са 200 000-те души с по 9000+ лева месечни доходи на Горанов ...

168

Анонимен

преди 3 години

стига с тия пикливи ит специалисчета има много други по качествени специалисти

167

Анонимен

преди 3 години

До ВескоВеско хакера му викали ...

166

Анонимен

преди 3 години

До въпросиТова е, че IT вече включва ***, на който му дават да закачи компютрите в офиса с клавиатури, както и някой, който разработва и тества квантови компютри. Да се стане програмист, не е толкова трудно, трудното е, да стане добър такъв, а е много важно, да подбереш точни технологии за работа.Академиите, изненадващо вършат работа, но след академията, трбява да си напънеш ***, но ако имаш време - давай с "Компютърни науки".Английсият е важен, защото всичко е написано на английски.

165

Анонимен

преди 3 години

До ITИ каи ми моля те, кой собственик на IT компания е на "заплата" ...аххахахахаха! Поне лъжи добре, другия път!

164

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости на мен 1800 лв на месец ми е само лизинга на колата бе!!

163

Анонимен

преди 3 години

До ITАха, ясно - значи си просто наследствено псевдоаристократче, което не си е подавало носа от фирмата и високата ограда на къщата си.

162

Анонимен

преди 3 години

Абе верно ли в Софето вземат толкпва.Ще им стигнат значи за противогази през зимата.

161

До 180

преди 3 години

Незнам се пише НЕ ЗНАМ, умнико за 7200;) неграмотни с претенции. Мама и тате ти плащат заплата или подаяние за да не се дрогирал много. Опитай сам, момко. Ще смениш тона;)

160

178

преди 3 години

Забравих - аз съм строит. Инж., Съпругата е счетоводител. Дипломи и езици му е майката;)

159

Анонимен

преди 3 години

В София една чистачка взема колкото професор в провинцията!

158

174

преди 3 години

На ПУЦ а,университет ли му се вика вече. Това не са ли средни медицински кадри?!:))))И по-кротко живота в БГ не е по-лош,стига да знаеш как да го живееш!!!:))))

157

IT

преди 3 години

Майка ми и баща ми са собственици на фирмата в която работя. Незнам колко им е заплатата но 100% е по-голяма от моята.. А аз получавам 7200 всеки месец.