273

Анонимен

преди 3 години

на румката му викат ветото друго си не може горкио .. Гешев питаше за тебе да знаеш има нещо да ти казва

272

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТода бяха го завели това "дете" в президентството, да се изaка в yшанката на Фигуранта :)

271

Анонимен

преди 3 години

Радев, Гешев те очаква - строг, но справедлив!

270

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименне става въпрос на кой мястото къде е!!!...Става въпрос за едно унизително,нехуманно и нечовешко отношение към едно дете,при това инвалид,от страна на тая..кукукумявка,доста добре охарактеризирана от чорбаджията й!..Имаш ли си и най-бегла представа какъв СКАНДАЛ щеше да стане такъв случай,ако беше се случило това в някоя от Европейските страни?!?!

269

Радев злобен и прос

преди 3 години

Злабен е - понеже си знае колко е некадърен. Румен Радев избегна с връзки военен съд преди години за зловеща катастрофа с боен самолет за 180 млн. лв. Гневен е, защото изпусна тлъстата комисионна за Грипените. Съветниците му са също провалени. Кой в ДС, кой в СИК и ВИС, кой в търговия с влияние. Един читав няма там. Един от тях наскоро спря и метрото-теерориста Еленко Божков. Пл.Узунов е замесен в теч на секретна информация за летището. Прокуратата има всички доказателства включително и за грипените-много го е шубе. Затова играе ва банк.

268

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е пътник

267

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо..само гледай напълнилия гащите Боко какво ще направи след няколко дни!ще мести. Той това прави от години и затова зеленочорапeстия е толкова фрустриран.

266

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТодетето в инвалидната количка,което е имало нужда да посети тоалетната ли е "превратаджията"24 годишното дете-касичка беше употребено от скудоyмните тьотки на Маямата и потника.

265

Радев-подстрекател

преди 3 години

Кофти чувство е да знаеш, че след максимум 1 година ставаш подсъдим Фигурант.Времето изтича, а с него и свободата, която ще му липсва.

264

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименако искаш,можем да се обзаложим кой повече ще чака?-Дали аз ,или ти с твоите ФАНТАСМАГОРИИ?..знам,че сте злобни,особено в безсилието си,но...реалностите са други ,и най-вече,променят се непрекъснато...само гледай напълнилия гащите Боко какво ще направи след няколко дни!

263

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоДетето в инвалидна количка няма работа в парламента. Майка му проста го е закарала като мечка в цирка да прави сеир. Мястото на децета е в прака макар и в инвалидни колички.

262

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимендетето в инвалидната количка,което е имало нужда да посети тоалетната ли е "превратаджията" бе,СКОТОУМНОДОБИЧЕ?!?!

261

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЧакам с нетърпение да свърши мандата на г-н Радев и той да основе ИСТИНСКАТА партия на България!доста има да чакаш. След края на мандата му го очакват дълги години затвор за организиране на преврат, служба на мафията и чужда държава, търговия с влияние и още куп подобни обвинения. Деса се усети навреме и бегА!

260

ПроСоТо

преди 3 години

иначе:-Хвърлих едно око на побеснялитеплювковци долу..Е,НЕУВАЖАЕМИ,вие ме изпълнихте с радост:-Щом толкова яростно лаете вие-ГЕРБОМАЖОРЕТКИТЕ,значи нещата се движат в правилната посока.и осъзнайте:-ГЕРБОПРОСТАЩИНАТА ви работи ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ ВАС!!!!.../или по-добре не го осъзнавайте,продължавайте така,моля!../

259

Анонимен

преди 3 години

Той заяви, че според него служителите на НСО са действали по указание на председателят на парламента Цвета Караянчева.Председателят на парламента ги подкани да си свършат работата и да изхвърлят нахлулите превратаджии. Какво още не ти е ясно бе нищоправецо?

258

ПроСоТо

преди 3 години

"И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН"!!!!!Чакам с нетърпение да свърши мандата на г-н Радев и той да основе ИСТИНСКАТА партия на България!Тогава ще видите как се разхвърчат пилците....А до тогава:-Желая му здраве да отстоява моралните си норми!.."И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН"..

257

Анонимен

преди 3 години

Потник, фърляй пешкира! Баща ти нали ти каза, че за нищо не ставаш!

256

Така е ..

преди 3 години

Нормално. За това е Румен Ветото.

255

Анонимен

преди 3 години

още не е загрял, че е фигурант, явно и докато е президент, а и след това, няма да го осъзнае, просто въшките са му увредели и малкото, което има

254

Охххх...

преди 3 години

Кой го удари този по -главата, че още не може да се осъзнае, че е президент на всички, а не само на БСП?