33

Totenkopf

преди 3 години

"странна плевмония" Aaaa??? Нелииии

32

Анонимен

преди 3 години

Таз лекарка кат една Жана Д'Арк направо))))))

31

До 31

преди 3 години

Нещо си предозирал вечерната доза

30

29

преди 3 години

За да се възстанови екологичното равновесие. Не е задължително да си богат, за да заслужаваш да умреш. :) Но определено помага. :))) Особено ако парите са от дрога и пр.оституция.:) Не си ли съгласен? :)

29

Опааа

преди 3 години

Опааааа! Група съставена от съветник на Тръмп! Ами какво друго може да се очаква от такава група освен прикриване на истинсия създател и пуснал вирусът в Китай а това е Англия и лабораторията в Солзбъри в която даже правят и копие на забранения " новичок" .

28

Анонимен

преди 3 години

Тези *** не се научиха че първо се публикува на общественоста това което са разкрили а после се обявява защото когато цял свят знае и да я убият и да не я убият все тая.. А сега е просто една ходеща мишена.Не си правете илюзий китайците ще я свитнат при първа възможност.

27

За номер 28

преди 3 години

Работи за китайското посолство!ОПОРКА! Посочва НАТО, въпреки че няма нищо общо!Има много китайски *** във форума!Отдавна съм го забелязал!Те се мислят за войници и патриоти! Или поне това им е извинението сигурно!Платените *** са предатели срещу човечеството!По форумите са плъзнали китайски червени ***!

26

До 29

преди 3 години

До Анонимен Защо тогава толкова много хора, дето *** от глад се заразяват с тая болест?

25

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е Божие наказание заради свръх консумацията и целта му е възстановяване на екологичното равновесие.

24

Анонимен

преди 3 години

Паниката беше създадена от правителството, най-вероятно по нареждане отгоре по линия на НАТО. Знаели са нещо важно за вируса за да действат така. Истината обаче се крие от хората.

23

българин

преди 3 години

Ние нормалните българи.също бяхме и сме убедени че този вирус е създаден в лабораторни условия! И това НЕ Е В Китай!!! Ами ще излезе истината мисля! Колкото и време да мине! Самата Америка е в застой! То дуене на мускули само да гръмне "пушка" някъде и те са там?! А сега много "Тихо го дават" при Тръмпчо?Та се чудим НАТО що не го разпуснат? Що ли? Тактиката е друга вече май че а?Ни лук яли Ни лук мирисали? Бъде4щето ще я постави на местото и! Гаранция!

22

KAG2020

преди 3 години

Либерастията със зъби и нокти цензурира всички новини около тоя вирус които не се вписват в аджендата. Но, после ще ти кажат че либерастията е само за мир, любов, свобода, равенство...успели са да заблудят много прости душички с мощната си пропагандна машина, стожери на която са главно Фейсбук, СНН, Туитър, Ню Йорк Таймс, ЕиБиСи, ЕнБиСи и производните им.Реално те са точно тези които за последните 50 години насаждат омраза, расизъм, точно те демонстрират че са елит и че са недосегаеми.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Каква е целта им е основния въпрос."Икономически срив, зануляване на иконимиката заради огромните и невъзможни за връщане дългове, ново преразпределяне на света на сфери на влияние.Вирусът е много добре премислен от подготвени хора. Не е твърде смъртоносен, но достатъчно за да паникьоса хората, невъзможен е за спиране без разрушаване на икономиката. Когато има ваксина, целта вече ще е постигната - тотален икономически срив и повсеместен глад.Въпросът е кой стой зад вируса.

20

Анонимен

преди 3 години

Ако това е истина, то ваксина и лекарство ще бъдат създадени когато се създаде и за HIV вируса.Тоест никога.

19

Анонимен

преди 3 години

В САЩ обвиняват всички Антъни Фаучи и Бил Гейтс! Казват, че Антъни Фаучи нарочно пуснал болестта в Китай!

18

Анонимен

преди 3 години

Пише се пНевмония, а не пЛевмония.Кажи му журналист и не го обиждай повече.

17

ined

преди 3 години

Идва от лаборатория , но не от Ухан и лабораторията е финансирана от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс

16

До 19

преди 3 години

До Анонимен Искат да ни избият

15

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус си има патентСамо,който не е решил, той не го е намерил.Въпросът сега е защо правителствата в света наложиха такъв тормаз над хората, не ми казвайте че не са знаели.

14

До 13

преди 3 години

Всички политици викат, че кризата щяла да свърши в началото на 2021 година, когато вече щяло да има инжекции