113

Анонимен

преди 3 години

Каква столица? Бойче, няма тротоари, няма паркинги в кварталите, нама адекватни улици, настилката за 1 километър е от 10 различни материала минимум, кърпеж до кърпеж, няма адекватна политика от страна на главния архитект и на столична община, изобщо градът като цяло запада и е оставен на произвола. Да правят се някви неща, но за сметка на пропадането на целият град!!

112

Анонимен

преди 3 години

София била красива ??? Ха ха ха ти излизал ли си някога от кошарата бе овца / 108 /, че да казваш на грозното, разкопаното, разхвърляното и безличното КРАСИВО ? Едно /примерно/ селце в която и место да се намира в З.Европа е много по-красиво и привлекателно от тази кална и разкопана Бг-столица ! Какви срамни наивни-овце се развъждат в България ?

111

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания, господин Борисов ! София е неузнавама, модерна , зелена, куп чуждестранни фирми инвестират тук , за 10 години се направи изключително много, метростанциите ни нямат никаква конкуренция, най-модерните , добре поддържани и чисти в цяла Европа, само в Катар съм виждал подобни на нашите. Когато фактите говорят и Боговете мълчат ! Честит празника ! Бъдете благословен !

110

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ в София не управлява Фандъкова,а някаква герберска група ,наречена "орлетата" ,така писаха в медиите,Фандъкова е само за фасон и нищо не решава самостоятелно.

109

Анонимен

преди 3 години

Знаят ли българите в България, че нямат магистрали а СКОРОСТНИ пътища ? Те виждали ли са някога МАГИСТРАЛА ? Знаят ли, че магистралите на запад не се ремонтират по 20 г. след създаването си въпреки високи температури или минусови такива ? Знаят ли тези сиромаси които 30 г. гласуват само за комунисти създадени от БКП и "преоблечени" от същата тази вещица в други "одежди"какво е това МАГИСТРАЛА ? Българинът е вечният ЗАВИСИМ ***'от, свободата за него се изразява в СМИРЕНИЕ и ПОДЧИНЕНИЕ !

108

Анонимен

преди 3 години

С ръка на сърцето и искрени чувства - водил съм гости от Испания (Барселона), Русия (Москва) и на всички София не им харесва. Не им харесва, че сградите са разхвърляни, строени без никакъв план, няма обособен център, бездомни кучета и прехвалени туристически обекти. Това са техните думи, не моите. Всички харесват повече Пловдив, Варна, Бургас и Плевен (там където съм ги водил)

107

Анонимен

преди 3 години

Има да се усвоят 5 млд лева,а това не е лесно, тъй че ако трябва ще се прави ремонт на ремонта докато правилните фирми на Гайтански,котараци и други усвоят всичко и 59% са отделени за чекмеджето.За това никакъва оставка!

106

Анонимен

преди 3 години

До Мая лъже и мажеПрез управлението на ГЕРБ,се извърши тотален ГЕНОЦИД над населението,а всеки изказъл се срещу ГЕРБ или ББ или ЦЦ е мъртъв,това са фактите!Сега има отлив на терора,защото сме пред избори,но вземат ли отново властта с манипулации на изборите,терора ще продължи и дори ще е още по-страшенПрез управлението на БСП и ДПС нямаше такъв геноцид,варварски грабеж,страх в страната! Подкрепям Нинова в искането и за машинно гласуване и не съм от БСП,но подкрепям правителство тип Орешарски

105

Мая лъже и маже

преди 3 години

Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги !

104

Анонимен

преди 3 години

СОФИЯ И МНОГО КРАСИВА СТОЛИЦА, НО БКП Е МНОГО ГРОЗНА МАФИЯ.

103

Анонимен

преди 3 години

До ГериСофия е гнусна,***,прашна,очукана,с дупки,с кръпки, с криви+изпочупени тротоари,кална,олющена,сега ще съсипят и градинките,вие виждали ли сте изобщо европейска столица или голям европейски град,че да ви харесва София? И метрото е тясно,в сравнение с други метра,явно са икономисвали от материали.

102

Анонимен

преди 3 години

И на коча мъдете се клатят ама не падат, но демокрацията дойде и срита коча по мъдете и той падна заедно с тях...

101

Анонимен

преди 3 години

Етоя вероятната организирана група Гешев ,Цацаров и Бойко !Цел ,търговия с турски граждани ,като получават влияние !Кой да сезирам ?

100

Анонимен

преди 3 години

Нагъл БАНДИТ!

99

Анонимен

преди 3 години

До СофиянецСОФИЯ ВЪРВИ НАПРЕД ВЪПРЕКИ ЧЕРВЕНИЯ НЕУДАЧНИК БОКО

98

Анонимен

преди 3 години

До Припомнямсега ще бъде свалено ново комунистическо правителство

97

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

96

Софиянец

преди 3 години

София върви напред колкото и да не харесва това на червените неудачници!!!

95

Гери

преди 3 години

София е много красива столица!

94

СПРЕТЕ ЕНП!

преди 3 години

ГЕРБ от 11г. убиваха не само враговете си,но хора,които говорят истината или разболяваха хора,които напускаха партията им.Избиваха им семействата,разболяха масово хората от страната и от БСП,освен,че ги притискаха,мачкаха,следяха,страната ни се превърна буквално във ФАШИСТКИ КОЦЛАГЕР,убиха бащата на Радев,последно бяха започнали да облъчват Нинова и журналиста Ал. Симов и само протеста спря облъчването,но ако вземат отново власттас манипулации,ще има отново масови убийства,те са ЧУДОВИЩЕ!