45

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Линията на бедност ще е ... ?!Кво става тука българи ?Нали скачахте за богат живот ?!При соца истинска храна ядяхте и къщи строяхте.Сега не само е отровна храната, ами спестявате от нея, за да има за битови сметки и др.Сега затъвате в непосилни заеми, за да си платите на чичко доктор операцията сложна.Хак да ви е !

44

Анонимен

преди 3 години

Ама нямаш никакви проблеми.От години обичам една определена марка шоколад. Преди в магазина беше 1.30 лева. Сега е 2.60 лева.Една определена газирана напитка в началото даже на тази година беше 0.99 лв. Сега е 1.15-1.20 лева.Една определена марка бира беше 0.99 лева в началото на годината. Сега е 1.20.Мога да ти изреждам още много, нямаш грижи.Хотели? Моля - за същите звезди преди стаята ми беше 25-30 лева. Сега е поне 50 лв.Още искаш ли? :)

43

Анонимен

преди 3 години

До аномимен 42 (До 37 Точно така е)Сметни средния растеж на България за периода 1947-1989 година и средния за последната една година! За последната година растежа е при твоят бог от ГЕРБ! И вземи да се ограмотиш!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Ако това го обявите в Люксембург ще бъдете изнасилени и линчувани на площада !

41

Анонимен

преди 3 години

До Поручик РжевскиМайка ми я спонсорирам с 500лвбраво, аз моята не я спонсорирам пряко (защото е горда и ще и бъде гадно), но чрез осигуровки и вдигам пенсията ежегодно (досега от 200 на 400лв), така че в един момент и да не мога да и помагам тя пенсията си продължава да я получава и без мен

40

Анонимен

преди 3 години

Може би бавно, но вървим към по-добре от колкото беше!Има един дребен детайл обаче - това е така, но другите напредват много по-бързо. Навремето бяхме на една дъска с Румъния, даже по-напред, а сега започваме да ги губим от поглед.

39

Анонимен

преди 3 години

Защо пенсията на родителите ми, които са работили цял живот честно е под тази граница на бедност?

38

До 39

преди 3 години

Дай да видим кои цени са мръднали и с колко ????Посочи !На автомобилите,на горивото,на тока,на водата,на дрехите,на материалите,на битовата техника,на газта,на авточастите,на хотелите ???Я дай да видим !

37

Анонимен

преди 3 години

До 37 Точно така е. Преизбираме ги защото през всички правителства на социалистите/комунистите които помним беше още по-зле. На приказки от хиляда и една нощ видиш ли какъв добър живот са живели нявга преди 89-та не вярвам! Щом е било толкова добре, защо тогава народът е възстанал?Може би бавно, но вървим към по-добре от колкото беше!

36

Анонимен

преди 3 години

Малко срам да имате ...сучайно отпадаци ?

35

Анонимен

преди 3 години

Българска му работа

34

Анонимен

преди 3 години

Цените почти не са мръднали !!!!Това бие рекорда за нагла лъжа в този форум.

33

ДоПоручик Ржевски

преди 3 години

А от къде ги имаш тези пари,че и за теб и семейството ти да остават ? Значи си добре и си богат при Борисов ,какво се оплакваш тогава ????Колко ти е дохода,че да разполагаш с такива средства ? От кое не си доволен на управлението ? Нормален човек би бил щастлив и задоволен с такива финанси !Или ти искаш да си милионер !М ?

32

Анонимен

преди 3 години

Точно така, нищо ти няма народе! Щом си преизбираш все същите, и дори социологическите проучвания показват, че пак тях ще си ПРЕизбереш, значи си доволен! България на дъното на Европа, во веки веков!!!

31

Поручик Ржевски

преди 3 години

Майка ми я спонсорирам с 500лв на месец плюс плащам и всички разходи по жилището за около още около 200 лв на месец.Парите от пенсията от 250лв са и за кафета.Бившата ми учителка по химия я изгониха от жилището и умря от глад, понеже нямаше деца.

30

Анонимен

преди 3 години

369 / 30.5 = 12 лв. на ден.

29

До Поручик Ржевски

преди 3 години

По времето на последните управляваши хората теглиха кредит за пералня! МРЗ скочи с 300% ! Цени на храна и лекарства скочиха ,но толкова,че инфлацията да е около 3% .Всичко друго е в дифлация! Бяла и черна техника,строителни материали,дрехи,горива,хотели ! Престани да лъжеш така нагло ! В момента БВП и покупателната способност са най-големи,има официални международни статистики.Хапвал бил прилично в ресторант за 5лв.На кое викаш ресторант? На найлоните със скара?И сега можеш за 6лв да хапнеш там

28

Поручик Ржевски

преди 3 години

До До Поручик РжевскиКоментара ти е здраво объркан, откъде ги взимаш тия числа 1300, 600 и т.н. нямам представа, явно звездите ти ги нашепват.Борисов не е толкова виновен, все пак е пожарникар. Наивно е да смятам, че може да разреши сложни икономически проблеми.

27

Анонимен

преди 3 години

До Поручик Ржевскии с колко я спонсорираш, ако не е тайна

26

До Поручик Ржевски

преди 3 години

ХахахахахахаВ ред ли си бе ?????Майко мила !Цените почти не са мръднали !!!!С 5 лв хапвал прилично в ресторант !Нелепо е да лъжеш така !