47

kolio

преди 3 години

До Коя ли!Целия свят,на никои не му дрем за икономиката,и за хората,за тях сме безполезен разход ядат се...т,не работят или работят безполезни работи в ущърб на природата.

46

kolio

преди 3 години

Тои не знае,плана си е в деиствие,Скоро се очаква да покажат световния цар около 21 септември.Новия ред ще е брутален за тези които не го приемат и още по брутален за тези които го приемат.Господ да ни пази,и дано ни прости.

45

Анонимен

преди 3 години

Чудя се какво заслужава човек, който е предал народа си.

44

Коя ли!

преди 3 години

"Коя е тая държава, която ще иска да си провали икономиката, да спре социално-икономическия живот и да плаща за безработица, хора, които нямат пари и така нататък? Не виждам смисъл в това"-пита Кунчев.Ами България бе Кунчо, направи го с активно твое съдействие още март месец!!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Партиен секретар.

42

Анонимен

преди 3 години

Поне до изборите няма да има КПП-та. Пък после ще видим.

41

Анонимен

преди 3 години

Като ги затворят и сложат КПП-та, тия марионетки сами се слагат до стената.

40

Анонимен

преди 3 години

Странно как някои хора, само защото са политически фигури,едва ли не са си платили авторски права върху истината.Ако никому неизвестният Бай Иван нарече някакво твърдение фалшива новина или слух му слагат диагнози или му се нахвърля цялото кралско войнствоА на всичкото отгоре политиците ползватСМИ за бухалка срещу хората.И когато на народа му писне и започне да протестира и да хвърля яйца,веднага се вадят предварително нагнетени те с негативизъм думи като тълпа,*** и прочие.

39

Анонимен

преди 3 години

Престъпник, ще оправим и теб.

38

Питанка?

преди 3 години

Направиха шумна страхова реклама със спортните зали-как се оборудвали,как се мъкнели легла,дюшеци..Кво стана сега със залите-още ли са пълни с легла за страхова бойна готовност? А ако сте ги изпразнили след това- защо не го огразихте така мащабно, както при напълването? Та-кво става с НДК, Колодрума и прочие?

37

червения трол

преди 3 години

Само това е начина за контрол над стадото. Фалшиви новини, манипулации, лъжи, кражби и заливане с невярна информация. Така нашата партия и майка Русия сме работили, така работим, така и ще работим завинаги. Успех другари.

36

111

преди 3 години

Кунчев, срам ли те е вече да се разхождаш по улиците? Скоро ще избягаш в чужбина да си харчиш мръсните пари или може би си непукиc и нямаш срам.

35

Анонимен

преди 3 години

Как бързо ще обърне плочата когато затворят държават идния месец.

34

Анонимен

преди 3 години

Тръмп като спечели изборите се свръшва с тази лудост

33

Анонимен

преди 3 години

цунамито,което идва от америка рано или късно ще се стовари върху българия.виждаме какво се случва там-един от най-богатите градове в света и финаснова столица ню йорк се превръща в град призрак.бпгатите и заможни американци се изнасят от голямата ябълка...същото я очаква и софия...само че столичани още не могат да го осъзнаят.а в момента да купиш апартамент в софия е все едно да купиш фабрика на 8 септември.

32

Решението

преди 3 години

Съд и затвор за всички активни организатори на измамата наречена КОВИД19

31

House M.D.

преди 3 години

Трябва ли да вярваме на предмет, който е на щат в ГлаксоСмитКлайн и Новартис?

30

Анонимен

преди 3 години

Коя е тая държава, която ще иска да си провали икономиката, да спре социално-икономическия живот и да плаща за безработица, хора, които нямат пари и така нататък? Не виждам смисъл в това", заяви доц. Кунчев.България! Кое от това не беше вярно на 13.03.2020г., когато въведоха извънредно положение!!! Вече нямам каквото и да било доверие на тази държава и този щаб. До последно не можех да повярвам че може държавата да блокира икономиката и да създаде криза, сега вече очаквам всичко лошо възможно.

29

ДртПрч

преди 3 години

Кунчо... Кунчо!За доверието на хората трябваше да се замислите, когато ни заливахте с глоби, КПП-та, декларации, заплахи за ковчези и чували с трупове през пролетта.Сляд цялата тая лъжлива смрад, която произведохте, как очаквате хорета да ви вярват!Това е ефекта на Лъжливото овчарче. Вече имате нужда от доверието на хората, но то няма скоро да се върне.

28

Чебурашка

преди 3 години

До Ф.С.В...... ВАШАТА 'ОПРАВИЯ' Е САМО С ПРОТЕСТИ-САМО ОТ ТЯХ ВИ Е СТРАХ!!!!!.... Живееш в някакъв свой ирюзопен свят. Истината е съвсем различна, не виждам властта да се страхува от тия клоуни на площада.