13

Борд

преди 3 години

Защо ли си мисля, че много от тези са нашите *** сънародници, висящи на социалната система, никога не вкарали и стотинка в държавата чрез данъци.

12

От

преди 3 години

друга страна пък е пълно със здрави като бикове хора, а минали през ТЕЛК и получаващи пари за трайна и в голям процент нетрудоспособност. Или са асистенти на трудно подвижни лица. Това при някои групи е масово.

11

Анонимен

преди 3 години

До До 1А ДПС, БСП и ДСБ/Да България какво произведоха? Последно за година и половина Орешарски 15 милиарда дълг.

10

Ням

преди 3 години

смисъл от подобни статии - всипки знаем, че сме дъно!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Президента Радев скоро ще представи новия документ за излизане от кризата.

8

Анонимен

преди 3 години

5,некадърен и мързелив значело да даваш на държаватакато едно време добър и лош било съобразено с прищевките на църквата.

7

Анонимен

преди 3 години

Колко от тези 1,3 млн. имат образование, трудов стаж поне 15 години и могат ли да вършат изобщо нещо? Колко от тях получават социални, здравни (ТЕЛК, пакети от БЧК), за "приемни семейства", за отопление и прочие помощи?Някои от тях търсят ли си изобщо работа, или са на постоянна помощ за безработни и никога не са работили? )

6

Анонимен

преди 3 години

"Налага й се да работи". Това ми хареса. Защо получава малка пенсия? Какъв живот е водила, че и се налага да пие толкова лекарства? Майка ми 44-ти набор само за кръвно пие. Баща ми 36-ти чай за голяма нужда. Не харчат 100лв.за лекарства. А са работили тежка работа на норма, отрови и след работа, и в почивните дни тежък труд лично стопанство земеделие и животни. Къде са децата й? В какъв имот живее? Какви са и разходите? Съседката им има 80-90лв.телефон месечн!!! Ама някой плаче! Я да видим защо?

5

Мирен преход

преди 3 години

Всички набързо забогатели през периода 1990 - 2000, трябва да бъдат тотално разсипани и разорени, копеленцата им, които в момента го играят политичета и бизнесменчета, също. Тъй като милиционерите от герп, не могат или не желаят да го направят, оставка!

4

Пак

преди 3 години

да го напиша, въпреки минусите. Само некадърните и мързеливите нямат пари. Не се ли вземе човек в ръце и сам да се справи - няма как. Да чакаш държавата или някой да ти подхвърли нещичко е унизително. Пък и не се получава да не си внасял сериозни осигуровки, или да си с малко стаж и да искаш голяма пенсия! Няма как да стане!

3

ля ля

преди 3 години

смятат да вдигнат нивото с 6лв догодина!!!!а и всички били съгласни!някой въобще замисля ли се за тези хора или само се харчат пари за срещички и обяди!!!!

2

До 1

преди 3 години

Вече 10г.нс власт са ГЕРБ и ДПС.Те произвеждат мизерията,за да има за чекмеджетата.

1

Анонимен

преди 3 години

Да, да!С тези мерки от най-бедни ще ги 'повишим' към едва свързващи двата края, каквито са останалите 89% българи!