16

Анонимен

преди 3 години

Не виждам как нормалните хора ще пуснат децата си на училище, ако там има деца без маски.

15

Факт

преди 3 години

Ковидиoти щели да протестират. Ами ще протестират, не случайно така ги наричат в целия свят. Протестират искайки децата им да се разболеят, а учителите им да измрат и децата им да,останат неграмотни като тях самите.

14

ТОНИ

преди 3 години

Оня ден в Златоград, баща на 43г умира от Ковид, заразен от детето си, което пък ходи на детска градина..... еееее, трудно ли ви се вижда учениците да сеят заразата без маски, като по коридорите общуват със стотици други, малки и големи в затворени пространства??????

13

Анонимен

преди 3 години

Изолатор-карцер? Що за деби*билна идея?

12

Анонимен

преди 3 години

В Турция на човек от населението новозаразените са малко по-малко от новозаразените в България.

11

ЛЕЛЯ

преди 3 години

Пак комунистически номера+ отровното трио...те не могат да живеят без протести, винаги са са наопаки , както сега и Мангъров ги настройва !!! А като се разболеят деца, учители, родители ще тичат при лекарите, че и тях да заразят.. да ходят при Мавгъров да видят как лекува той...100 лв преглед !Как в други държави спазват, а тук все протести.....безобразие улично !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Родители-антиваксъриЯвно ще си държат децата в къщиУчителите ще се изпоразболеят.

9

Анонимен

преди 3 години

Природни закони има.Учителите са на възраст ,но нахалните родители ще си изпратят децата да ги разболеят.Следва губене на учебен материал.За здравето на учителите явно на ,, родителите,, не им пука.Ако бяха родители на място, щяха да възпитават децата си в зачитане на другите хора.Явно децата ще имат проблем с това, че в къщи ги възпитават като егоисти.

8

Край

преди 3 години

Разбирам ги по-грозничките. Разчитат покрай маските да им излезе касмета. Обаче не трябва да са задължителни.

7

Анонимен

преди 3 години

Доли маските!Да на мацките!

6

Анонимен

преди 3 години

Дистанционното обучение е проблем за неуките родители, които не могат да помагат на децата си с уроците.Кифлите накупят парцалки на децата и с това им се изчерпва подготовката за училище.Децата няма как да се чувстват зле с маски, ако всички ги носят.Аз не мога да си пусна детето без предпазни средства Като знам колко родители пращат децата си болни на училище

5

Анонимен

преди 3 години

Време е всички възрастни да направят нещо за младото поколение. Това би било само едно малко начало.

4

Анонимен

преди 3 години

Не случайно никой не иска да става учител.Още не е започнала учебната година и чалга поколението вече започна с номерата.Как досега нито една интересна инициатива не излезе от името на родителите за обучение на децата.

3

Анонимен

преди 3 години

Да си ги държат в къщи.И после да не ревът че децата им не могат да си напишат името.

2

хах

преди 3 години

Вчера се върнах от Турция, абсолютно всички турци носят маската на носа като роботи. Там всеки ден отчитат по 2000 новозаразени. Как по-точно работят тези маски не става съвсем ясно.

1

Д-р

преди 3 години

Здрави излизат на протест срещу здравето